V 27 týždni mi spadlo brucho. Je to nebezpečné?
baby chcem sa opytat neviete mi poradit, klesmo mi brusko dole, ale brutalne, co to znamena???
Neviem co mam robit, ci je to v pohode, vydi to aj moj partner, horsie sa mi chodi, baby je asi moc nizko, ale nic ine necitim, tak neviem, ci je to okej...
@eri28 videla som v tej druhej teme fotku a brusko vyzera ok, tak dufam ze som ta nevystrasila ... ale z mojej skusenosti, radsej sa lekarov spytat aj na blbost nez nieco zanedbat ...
@kvetinka211 no moja vystrasena som dost, nemozem uz spat. ale rano idem z mojim na kontrolu...
tuto temu mam dva krat po sebe asi som nieco omylom stlacila, ...
brusko vyzera fakt okej, len ja sa citim, ze mi hore chyba 5 cm, a dole mam vsetko nasukane a male, vobec nechapem?, volala som mojej mamine, ze asi aj placenta sa posunula dole neviem nekrvacam, krpec kope okej, len velmi nizko citim jeho pohyby, moj pocit, ze ked sa otocil jedine zadockom a nozickami dole, nic ine mi z toho logicky nevychadza. 😅
uvidim co nam povedia rano potom napisem 😉
@eri28 tak co ti povedala porodna baba? mne tiez padlo brucho uz od nejakeho 30tt a teraz v 32tt na kontrole mi porodna baba vravela, ze drobcova hlava je uz v porodnych cestach. sice trochu skoro ale ze takto moze byt babatko pripravene aj 10tt. pokial nekrvacam, neodtiekla mi plodova voda, neodisla zatka a nemam kontrakcie, tak je vsetko v poriadku.
@cestovatelkaandrea
@kvetinka211
no baby u nas je vsetko oki, kym som sa dovali domov a napapala, uff konecne doma, myslim, ze drobec nie je ani este na mieste, xixi, ale skonrtolovali uplne vsetko nastastie je to v pohode boli sme na kontrole,ale poslali nas pre istotu na pohotovost, brucho skonstatovali, ze babo sa hybe, no nechapem, ci doteraz nic, a zrazu, nekomentovali, ci padlo, ale od vcera sme urcite nissie, cize sa lepsie citm, co sa tyka hrudnika, zrazu tam mam aj 5 cm nic, ale zase moja chodza 😝 , ideme ako kacer, a inac to nejde vsetko dole tlaci 😀 , ale sme na 3cm uplne zavrety, aj ked brusko tvrdne, a obcas sa predychame, sme okej 😅 , tak sme si z mojim vydychli, boli sme aj na monitore, kopal ako divi, ale ja tomu nerozumiem, ze okej 😵
@eri28 to som rada ze je vsetko v poriadku 🙂 Majte sa krasne a vela stastia do dalsich tehotenskych tyzdnov 😉
@kvetinka211 dakujeme 😀
@eri28 tak dobre, ze ste nakoniec takto dopadli. mozno babatko zmenilo polohu a preto ti tak padlo brucho. skus viacej oddychovat kvoli tomu tvrdnutiu bruska. neboj tych kacerov je tu viac. ja tiez chodim ako taka kacica od tohto vikendu, lebo ten moj drobec sa zosunul s hlavickou este nizsie.
@eri28 taku istu temu si zalozila tu
https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/som-v-27-tyzdni-a-spadlo-mi-brucho-je-to-nebezpecne/

@eri28 asi by som isla k lekarovi a trvala na vysetreni ci sa neotvaras a ci je vsetko ok ... vidim ze si v holandsku, tam to asi beru viac volne, ale snad ta skontroluju ked ich poziadas ... mozno ti tu este niekto napise kto ma konkretne skusenosti. Drzim palce 🙂