icon

Varixy v tehotenstve - čaká ma cisársky?

dominika_79
13. jan 2020

Ahojte, potrebovala by som poradiť či ma náhodou nečaká cisársky rez kvôli varixom na rodidlách.... a či sú potom problém varixy aj na bruchu, nohách a bokoch....

Strana
z2
alison11
30. jan 2020

@bublinka1426 Tak to máš potom ok,mne sa objavuje aj pri nadváhe.

bublinka1426
30. jan 2020

@alison11 jaj to nie nastastie a to mam kolem 100kg

alison11
30. jan 2020

Ja mám okolo 74kg ale len ak sa naťahujem v práci z bedničkami z váhou do 10kgnad 5kg tak ma rozbolí v tej časti.Ináč som ok.

bublinka1426
30. jan 2020

@alison11 moja meta je mat 75kg. to mam akurat. ja mam obezitu uz takze musim na sebe pracovat nemam problem o tom otvorene pisat ani hovorit

tulipanicek
30. jan 2020

@lenkike Tak tak. Aj mne povedali že cisársky by bol v tomto prípade väčšie riziko

alison11
30. jan 2020

@bublinka1426 Ani ja nemám problém si chybu priznať v stravovaní môj problém je cukor v capučíne a v káve,čokoláda ☹ sladkosti a lenivosť cvičiť.Auto nemáme tkaže sa nevyvážam bicyklom chodím do dediny aj do práce ináč busom na väčšie vzdialenosti ale zrejme je to málo i tak. A veľa krát aj unavená keďže vnoci rpacujem chodím domov najneskôr na 2hu ráno a vstávam o 6tej do školy a škôlky nosím deti busom 5km takže aj ten spánok je málo čo je vraj tiež chyba k chudnutiu treba dostatok spánku a málo pijem tekutiny či už vodu alebo čaj ☹.Akonáhle začnem bez cukru piť capučíno a kávu mi chýba ten cukor ale vydržím len pár dní si ho nedať.A zeleninu ak ju jem týždeň potom mi rpestane chutiť úplne...ovocie by som zjedla aj každý deň.

bublinka1426
30. jan 2020

@alison11 ja to mam zial rozhadzane aj vplyvom psychiky.

alison11
30. jan 2020

@bublinka1426 Chápem to ja som sa viackrát liečila na depresie a úzkosti ☹.Preto si dávam vždy ciele a verím,že bude lepšie a že sa dočkám aj tretieho dieťatka ako aj lepšiej práci,len to ma drží nad vodou.

tulipanicek
30. jan 2020

@lenkike Vaha s varixami nebude nič mať. Ja som mala pred tehu 55 kg a rodiť som išla s 54 kg (áno, tie čísla sú správne) a aj tak som s tým mala problém

bublinka1426
30. jan 2020

@alison11 mne pred 2 tyzdnami umrel otec. takze je to tazke ale neprezieram sa len som velmi smutna.

bublinka1426
30. jan 2020

@alison11 drzim palce. aby sa zadarilo aj 3. ciele su dolezite. ja si davam zakladny, menej sa hnevat a stresovat a viac sa tesit zo zivota, dnes sme tu zajtra nemusime. zial. a samozrejme schudnut musim.

alison11
31. jan 2020

@bublinka1426 Úprimnú sústrasť ☹.Ja neviem aké je ľúbiť otca ako dieťa som prežívala smútok keďže sa rodičia rozviedli keď som mala 3roky a veľmi som mala otca rada aj on mňa vtom čase lenže nám aj ubližoval je alkoholik,takže mi vtom čase akoby umrel.Ačo sa týka tej radosti z drobností to si aj ja hovorím a aj sa snažím aj keď to nie vždy ide,sú ľudia ktorí nevedome radi ubližujú a vtedy sa musím nadýchnuť a vydýchnuť povzniesť sa a ísť ďalej a ciele tie ja vždy mám,keby ich nemám tka by som sa umárala v depresii.Hovorí sa že chudnutie sa začína v hlave takja si hovorím,som chudá,schudnem a aj si to predstavujem pri jedení že mi neostane na mne ale pekne vyjde von atď. D niekdy sa mi vtedy váha aj drží ale zriedka sa meriam radšej.

bublinka1426
31. jan 2020

@alison11 ano vsetko je v hlave suhlasim.,

anonym_d4ec5c
14. sep 2025

Baby prosím vás máte nejakú radu? Som 30tt a mám jednu žilu na vonkajších pyskoch… ale takú že navrie riadne keď sa vycikam alebo tak… neviete mi poradiť, čo mám urobiť aby sa to ešte viac nezhoršilo? Beriem detralex, vykladať nohy, … je možné že sa to ešte zhorší?? Ďakujem za rady

alison11
15. sep 2025
@anonym_d4ec5c

Baby prosím vás máte nejakú radu? Som 30tt a mám jednu žilu na vonkajších pyskoch… ale takú že navrie riadne keď sa vycikam alebo tak… neviete mi poradiť, čo mám urobiť aby sa to ešte viac nezhoršilo? Beriem detralex, vykladať nohy, … je možné že sa to ešte zhorší?? Ďakujem za rady

@anonym_d4ec5c Ja som mala až k pošve pri pôrode som nemala problém a pôrodom sa to upravilo ale nezmyzli len zoslabli je to tlakom a váhou dieťatka na žili.

alison11
15. sep 2025
@anonym_d4ec5c

@anonym_d4ec5c A jedna rada lepšie je Mobivenal micro než detralex mňa aj pri Detralexe hrozne boleli pálili navreté žily ale Mobivenalom to bolo lepšie a aj stále beriem buďte pripravená aj na hemoroidy ja kvôli nim stále beriem a aj tým žilám je to výživový doplnok na posilnenie ciev a je lacnejší na nete nájdete aj 120ks okolo 23eu.

anonym_d4ec5c
15. sep 2025
@alison11

@anonym_d4ec5c A jedna rada lepšie je Mobivenal micro než detralex mňa aj pri Detralexe hrozne boleli pálili navreté žily ale Mobivenalom to bolo lepšie a aj stále beriem buďte pripravená aj na hemoroidy ja kvôli nim stále beriem a aj tým žilám je to výživový doplnok na posilnenie ciev a je lacnejší na nete nájdete aj 120ks okolo 23eu.

@alison11 áno? Tak ďakujem.. ale zhoršilo sa to potom ako vypukla tá žila vonku? Ako ja keď ležím alebo relax tak ju necítiť… ale napr. Po sprche úplne navreta

alison11
16. sep 2025
@anonym_d4ec5c

@alison11 áno? Tak ďakujem.. ale zhoršilo sa to potom ako vypukla tá žila vonku? Ako ja keď ležím alebo relax tak ju necítiť… ale napr. Po sprche úplne navreta

@anonym_d4ec5c Mne sa to nezhoršilo časom sa tiahne len bude viditeľná pod kožou tá žila,len nejaký čas to potrvá keďže bábo budete nosiť na rukách je to tiež záťaž ale už keď bude chodiť a tak tak to pekne zmyzne nebude tak viditeľná ani vydutá.A ak budete mať nástrih tak vôbec pri pôrode nebude bolieť.

anonym_d4ec5c
17. sep 2025
@alison11

@anonym_d4ec5c Mne sa to nezhoršilo časom sa tiahne len bude viditeľná pod kožou tá žila,len nejaký čas to potrvá keďže bábo budete nosiť na rukách je to tiež záťaž ale už keď bude chodiť a tak tak to pekne zmyzne nebude tak viditeľná ani vydutá.A ak budete mať nástrih tak vôbec pri pôrode nebude bolieť.

@alison11 oki ďakujem.. pri prvej som nemala nastrih… tak aj teraz sa plánujem pripraviť 🙂 dúfam že už nie sú takí lekári čo strihajú aj keď netreba … ďakujem pekne za spravy

alison11
18. sep 2025
@anonym_d4ec5c

@alison11 oki ďakujem.. pri prvej som nemala nastrih… tak aj teraz sa plánujem pripraviť 🙂 dúfam že už nie sú takí lekári čo strihajú aj keď netreba … ďakujem pekne za spravy

@anonym_d4ec5c Ja som si pri druhom musela prosiť nástrih nechceli spraviť pri prvom som ani nevedela,kedy ma nastrihli a keďže druhý bol väčší tak som si žiadala už aj kvôli tým krčovým žilám,lepšie sa hojí nástrih ako trhliny.

Strana
z2