Veľké brucho v 38. týždni. Je možné, že lekár nevidí dvojičky?
Ahoj baby chcela som sa spýtať či je možné čakať dvojicky a doktor nemusí to druhé vidieť či je tu taká možnosť lebo sa mi niečo nevidi ani manzelovi mam strašne veľké brucho . Či sa to niekomu už stalo že doktor do druhé nevidel. A porodili ste dve ďakujem za odpovede 🙂
@katrin21 ano, priznavam a nehadam sa, ze tvoju poznamku o 11tich mesiacoch som pochopila zle.. to ale nemeni nic na tom, ze nikto z nas tu nie je opravneny po par pismenach hodnotit niekoho mentalnu zrelost, ci nezrelost..
a nechytajme sa prosim za slovicka - mohla som v mojom prispevku vklude pokracovat aj dalsimi slovami, t.j. na zaklade par slov a otazok nepoznas ziadne okolnosti, zazemie, plan, mentalnu zrelost, uberanie zivota - jednoducho nepoznas z jej zivota nic..
ale v buducnosti ak sa opytam niekedy hlupu otazku budem pamatat na to, ze sa najde niekto, kto ma odsudi ako mentalne nezrelu 😝
pekny den prajem..
@jana_eyre opakujem, ja ju za to neodsudzujem kazdy sme nejaky. ja som to len konstatovala.. Ja davno ludi nesudim a nehodnotim... to ma na starosti ten hore... Ja mozem vyjadrit svoj pohlad na vec, ale nesudim ju. CLovek moze niekedy poukázať na nieco, co si vsimol aj bez toho, aby sudil. MOzno to nechapes, alebo nevnimas takto, ale je to tak. Dotycnu nepoznam,je to len moj dojem z komunikacie tu a podla mna, sudny clovek neda otazku, o ktorej sam vie, ze je hlupa, ako si to nazvala priamo uz aj ty, alebo aj ona sama dokonca..
Ale uz to nechajme tak.. myslim, ze odpoved dostala na co sa pytala a to je hlavne.. OStatne je uz len na nej, nech si ja hovorim a pisem co chcem, svoj zivot si zije ona.
prave preto, ze sme v slobodnej zemi moze kazdy napisat co chce. Tym padom aj ja...nie?
Kto prispieva na verejnom fore, musi pocitat so vsetkymi reakciami.. ale aspon nie som vulgarna, ani vztahovačna...
aj tebe pekny den.
idem robit nieco zmysluplnejsie.
@nikola599 prepac ale tvoj koment potvrdzuje katrinin usudok - pri vsetkej ucte. Zeny ked sem polozite nejaku otazku do diskusie, musite pocitat, ze vam niekto odpovie aj stylom aky sa vam nepaci. Katrin poznamenala svoj usudok, tiez som tam nevidela odsudzovanie, iba vyjadrenie nazoru.....
vsetky ktore sem prispievaju idu s kozou na trh, tak sa neurazajme .....
@nikola599 to je podľa mňa krajne nepravdepodobné. Ja som mala tiež veľké brucho... Sestrička na poradni ma chválila, aké mám pekné bruško a ze ci to bude dvojičky? V 9.mesiaci mi bruško vôbec nekleslo, len mi ešte pribudol kopček dolu....brucho stále tvrdé, ako kameň a veľké. Nakoniec som rodila v termíne, museli mi prasknúť plodov vodu a všetkých som pri tom ostriekala🤭. Lekárka hovorila, že som mala veľa plodovej vody... Možno to je aj tvoj prípad.

@katrin21 moj je k tebe🙂 ja len ze mna by v zivote nikdy nenapadlo davat niekomu poucenie o antikoncepcii a podobne....