Veľmi aktívne bábo v 8. mesiaci tehotenstva
Ahojte,
chcela by som sa spytat, som v 33.tyzdni tehotenstva a babätko v brusku je az moc aktivne. Ci je noc ci je den, stale sa prevaluje a kope, ci chodim,alebo sedim, alebo lezim. Vecer mam problem zaspat, z tychto pohybov mam ubolene brucho a nehovoriac ako ma tlaci dole Toto je moje druhe tehotenstvo, prve babätko sa pohybovalo vzdy v urcitom case (napr.vecer,ked som si vylozila nohy, ked som odychovala). Mam ocakavat, ze bude take hyperaktvine aj ked sa narodi?
@ewca ta potesim-moooozno 😀
moj kopal neskutocne a mam pocit,ze tam robil kotrmelce a raz tlacil ma mocovy mechura raz som mala pocit,ze cez pupok uz,uz vyskoci 😀 😀 😀
ale je to pokojne dieta,fakt,poklopem...nikdy nevystrajal...asi mu stacilo v brusku 😀
Moj syn bol tiez dost aktivny v brusku, kopal ostosest 🙂 Ak to porovnam s dcerou tak je definitivne aktivnejsi, ale zase ona bola az velmi pokojne babatko. Takisto on uz lezie a stavia sa na nohy (ona neliezla) tak sa hybe dost vela. Ale nepovedala by som, ze je hyperaktivny - aspon zatial nie.
Hyperaktivita je nico uplne ine. Moja dcera bola tiez aktivna v brusku a je aktivna aj od narodenia, ani v kociku nevydrzala len tak sediet a pozerat.
Ked som ja bola tehotna so synom, tak som stale hovorila, ze mam v bruchu "kenguru", on nekopal, on tam normalne skakal, odrazal sa zhora nadol 🙂 A cuduj sa svete, ked sa narodil, tak od zaciatku mlel tymi nohami a ostali mu nepokojne dodnes - ma 2,5r. Vzdy sa vsetci smiali, ze co je to za dieta, ze ci mal 1,2, 5,8 mesiacov, sustavne kopal nohami ked lezal akokeby bezal 🙂 Dnes neobsedi ani minutu, stale ho tie nohy niekam beru 🙂 Takze pravdepodobne budes mat rovnakeho vytrvalca, pevne nervy! 😉
urcite by som to s hyperaktivitou nespajala.. moja malinka kopala ako u zivot, hlavne pokial mala miesto.. ku koncu tehotenstva to uz bolo horsie, lebo nemala vela miesta, zase tie kopance boli bolestivejsie..
moja mamina mi spominala, ze ked sa brat narodil, tak mu museli obviazat obidve nozicky, lebo ich mal krvave, tak velmi kopal... vopred ju upozornili ze nech sa nezlakne, ze je v poriadku... a hyperaktivny rozhodne nie je, to mi ver.. kedy sa dalo, tak z postele ani nevstane 😀
@kvetinka64
@ewca
no baby ... moj ku konci tiez vystrajal uz... vsak mal 4.8 urcit emalo miesta ... a eteraz jak cert maly hehehheheh 🙂)))
Dakujem za odpovede.
Cakam druheho chlapca, prvy bol aktivnyv tehu, ale ku koncu menej kopal, mal malo miesta, bol velky 4,3kg. Teraz cakam tiez chlapca, ale toto je mala strela. Na ultrazvuku mi povedali v piatok, ze je priecne ulozeny, tak neviem ci to nie je aj tym. Ale asi sa mam na co tesit ked sa narodi, dvaja aktivny chlapci rizdiel necele dva roky 😀
moj maly tuto noc celu hore a riadne sa teda mrvil.ja som v 7 mesiaci ale mrvidlo riadne. aj starsi bol taky a taky aj ostal 😀
moze to byt aj tym, ze mas malo zeleza v krvi, a to sa viaze na kyslik (mne to vravela doktorka, tiez mozes mat vysoky tlak, byt zadychcana napr pri vystupe po schodoch a pod, a tym, ze aj babatku chyba zelezo, je aktivnejsie)
@kvetinka64 moje malé tiež dosť často vystrája, kope, robí premety, raz je "hrčka" napravo, raz naľavo 😀 Síce to nerobí stále, ale dosť často .. denne aj 6x si takto povystrája - väčšinou, keď len sedím, ležím ... 😀 ALe mne to nevadí, som rada, že ho cítim, horšie by bolo, ak by si pohyby necítila .. takto aspoň vieš, že tvoje malé je v poriadku 🙂

@kvetinka64 no ja osm na tom podobne, cakame chapana a vcera mi na poradni povedali, ze mam vela plodovej vody a preto ma ela miesta...dufam, ze takyto akcny nebude ked sa narodi, lebo amen somnou