Vlčí hlad v 38. týždni. Máte podobný problém?
Ahojte,som v 38.tt a druhy den mam az skoro vlci hlad:D cele tehu som pribrala len cca 7kg a mam tehu cukrovku,ale meriam si cukor a hodnoty su s dietou ustalene.
Ale vcera a dnes sa neviem dojest:D
mate niekto podobny problem?resp,ake mate pocity tera cca 2tyzdne pred terminom?vdaka a pekny koniec tehulkovania🙂
vlci hlad poznam velmi dobre, ale ako tehotna som ho snad nemala ani raz. Super nastavene hormony. Ani som nepocula, ze to bolo predzvestou porodu, ale u teba to moze byt, kazde tehu je ine.
Juuuj tak to poznam, ja som sa posledne 2 tyzdne pred porodom rozozrala🙂)) a to som cele tehu nemala vobec problem s jedlom, aj som sportovala... Len si daj, tie 2 tyzdne uz vela nezmenis🙂
Ja som mala vlci hlad celych 9 mesiacov lekarka mi prikazala posledne mesiac nejest 🙂 ze nevyleziem ani na porodny stol 😀
Ja som cele tehotenstvo taky vlci hlad nemala a jedla som iba o trosku viac- povedzme pol porcie denne a pribrala som 25 kg co pri mojich povodnych 48 bolo fakt hodne🙂 ja sa riadim podla toho ze ked telo chce, tak si vypyta a treba to respektovat. teraz 5 mes po porode mam 6kg navyse a bez ziadnej drastickej diety
Ja som mala vlčí hlad obe svoje tehotenstvá ... alebo to skôr bola pažravosť ? No neviem, ale viem, že ti tvojich 7 kg teraz závidím. Ja som pribrala 21kg a 32 kg !!! Ale našťastie išli dole po prvom pôrode do 6 týždňov a pri druhom skoro tiež. Po druhom mi ešte ostalo akurát 6 kg, čiže asi toľko, koľko máš ty teraz 🙂 Takže kľudne sa najedz koľko ti hrdlo ráči a žalúdok znesie 🙂
Pri prvom tehu som mala vlčí hlad ale len asi posledný mesiac. Bolo to už dávno, v súčasnosti má syn už 19 rokov. Ja som ešte chodila do školy aj tehu, a ráno kým som nezjedla 4 volské oká a 3 okruhy chleba tak som sa od stola ani nepohla. A to som ešte aj tú masť chlebom vyjedla. No samozrejme to boli len raňajočky. Cestou na vlak som zjedla asi 8 jabĺk a potom som pokračovala celý deň. Za 6 mesiacov som pribrala 1 kg, a potom každý mesiac 3 kg. sestrička sa rozčuľovala, že mi všetko ostane. Dieťa som kojila a nezostalo mi nič.
ja som mala také čudné stavy asi v 3.mesiaci. každé ráno presne o 3.00 som sa zobudila, išla si urobiť chleba s maslom a medom, k tomu hrnček kakaa, zjedla som to a hybaj spať nazad. a to som o 6.00 vstávala do práce. trvalo to celé 2 týždne a vždy ráno o 3.00 a mala som chuť len na toto, na nič iné..... telo si proste pýta svoje...tak mu dopraj....
ja som na tom uplne tak isto sice som 31tt ale ak sa v noci nenajem rano sa citim akoby som 3dni nejedla stale by som daco do seba pchala 😀

len pekne jedz, bohzna, kedy sa po porode takto poriadne nadlabnes :D