icon

Vraj to bude cisársky rez a nemám cvičiť s Aniballom

vasjar
16. mar 2023

Ahojte, som v 36 tt+4
Dr mi povedala jlze pravdepodobne to bude cisárak a ze sa neoplatí cvičiť s aniballom.
Avšak termín mi na Cs nedala, lebo ze to necháme tak keby náhodou sa spustil normálny pôrod, avšak ja sa bojím bolesti, a aj pri prvom pôrode som cvičila aniballom (a aj tak som mala Cs)
Myslíte že mám cvičiť s aniballom aj napriek tomu ze. Dr povedala ze zbytočne.?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
sajmonka_1216
16. mar 2023

@vasjar z vlastnej skúsenosti ti poviem, že to neuškodí aj ked budeš cvičiť a ani tým nič nestratíš... podľa mňa ti to prispeje k psychickej pohode, že si povieš že aj keby náhodou, tak aspoň niečo si nacvičila

lyci
16. mar 2023

@vasjar no sak ako chces. netreba ti, ale mozes

beata_k
16. mar 2023

@vasjar Povedala, ze je to zbytocne alebo nebezpecne pre teba alebo babatko?

vasjar
autor
16. mar 2023

@beata_k zbytočne, nie nebezpečné

kiki68
16. mar 2023

@vasjar ja by som cvicila ak by to vylozene nebolo nebezpecne. Lebo ak nenapisala cs s terminom, tak to bude o stasti a nemusia to nechat do poslednej chvile ako cs, iba ak akutny. Teraz uz velmi radi nevidia tie cisarske planovane bez vazneho dovodu.

miadi
16. mar 2023

Viac veris anonymnym zenam z netu ako svojej dr ?

miadi
16. mar 2023

Ak sa bojis bolesti Tak si Daj epidural do porodneho planu. 2x som bola roztrhnuta a nie je to nic Strasne trosku neprijemne ked ta šiju ale tvoj strach je horsi ako realita .

sajmonka_1216
17. mar 2023

@miadi no moj dr ma na aniball taký názor, že je to blbosť (vyjadril sa vtedy ale o dosť vulgárnejšie) a že vymýšľam somariny… a som rada že som ho nepocuvla