Žltý výtok v 32. týždni

26. jan 2021

Baby som v 32tt a mám taký žltý vytok a troška ma to páli. Máte to v tomto týždni niektorá? Prvý krát za celé tehotenstvo mám takéto niečo. Ak ste mala niektorá tak vám doktor dal len nejaké lieky alebo ako ? Môže ten vytok nejako uškodiť bábätku?

pukanec123
26. jan 2021

Žltý výtok som už posledný trimester mala skoro stále, ale mna nepálilo ani nebolelo. Závisí, v tehotenstve je to normálne, ale páliť škriabať alebo bolieť by nemalo. Kontaktovala by som lekára, nech urobí výter a keď tak nasadí liečbu. Bábätku ti neublíži, avšak nelieceny zápal môže vyvolať predčasný pôrod.

alikal
27. jan 2021

presne toto teraz riesim, silne zlty vytok od 34tt, svrbenie len trosku obcas. doktor zobral vyter, paradoxne kultivacia vysla na vsetko negativna, ale povedal ze ked svrbi, radsej to preliecit, dal mi krem (ale to mi nevyhovovalo) tak potom cipky a tie su super zatial. babatku to neskodi, ani vytok, ale ked mas nelieceny zapal, teoreticky by to mohlo vyvolat predcasny porod, i ked si myslim ze az ked by bol ozaj silny a dlhodobo. a vraj ked je neliecene daco taketo, steny v posve su nachylnejsie na poranenia pri porode

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre