Známa zistila tehotenstvo až v 8. mesiaci. Poradíte?
Maminky, moja známa, konkrétne bývalá kolegyňa z Čiech, do 8 mesiaca netušila, že je v tom, posledné mesiace žila v strese, bez práce, iba po brigáde chodila, ale naďalej žila v zahraničí, menzes mala, ale nepravidelný.. V poslednej dobe jej bývalo zle, zašla k lekárke a tam jej potvrdili tehotenstvo.. Okrem toho, že zostala v šoku, je v 8 mesiaci tehotenstva, nechcú ju nikde zobrať k lekárovi, posielajú ju na SK.. Neviete mi poradiť, ako má postupovať? Tehotenstvo pravdepodobne vzniklo z nejakého neznámeho flirtu. Poisťovňu momentálne nemá, keďže bola nezamestnaná, mala iba brigády.. Ak by musela ísť spať na Slovensko, po pôrode sa môže vrátiť s dieťaťom do prechodného prenájmu v ČR a rodičovský poberať tam? Alebo poberať ho zo Slovenska a žiť v ČR.. Ako je to s príspevkami a s lekármi? Hlavne mi tu neriešte jej nezodpovednosť, to vieme všetci.. Už sa jej to stalo a teraz je hlavne, že to chce poriešiť rozumne.. Ďakujem 🙂

@mircalla tento prispevok uz nie je aktualny a podla mojich informacii, uz je dieta na svete a zrejme nie je s biologickou matkou. Velmi by som poprosila adminov o uzamknutie fora, nakolko je to dost intimna zalezitost a nechcem porusovat sukromie danej znamej.. Napriklad @admin