Zvracanie pár dní pred pôrodom. Skúsenosti?
Ahojte baby idem na vás s prosbou. Mali ste niektorá pár dní pred pôrodom problém s vracaním ? V sobotu mám termín a dnešnú noc som celú prevracala 😏 Premýšlala som, či to nemôže byť z jedla ale nič také som nezjedla čo by mi nesadlo. Máte niektorá podobnú skúsenosť?
Môže to byť viróza ale môžu to byť už aj stresy z pôrodu prípadne reakcia organizmu na blížiaci sa pôrod. V každom prípade, držím palce, nech to má rýchlo a v pohode za sebou. 🙂
Kamaratka prevracala celu noc pred porodom, dokonca aj u inej znamej to bola predzvest porodu, ze sa organizmus vyprazdnuje a pripravuje. Takze uvidis🤗
ja som zvracala PO prvom porode 😅 ale moze to byt cokolvek, pri druhej som aj vracaci virus chytila a to uz som bola vo vysokom stadiu tehotenstva.. hlavne vela pi a drz sa 😉
Mozes sa takto čistiť pred pôrodom, mne bolo 3dni hrozne zle od žalúdka a pôrod som skoro celý prevracala. Už sa to blíži, držím palce 🙂
Veď ty sama musíš vedieť,či zvracas zo všetkého čo i len z hltu vody,že proste nič v sebe neudrzis,je ti zle..(viróza)..alebo občas to na teba príde a po zvracani sa cítiš lepšie
Ja som zvracala pred porodom, vyslovene vyprazdnenie zaludka este pred branami nemocnice. Potom uz ma zaludok neobtazoval
ja som zacala zvracat v den porodu, ako mi silneli kontrakcie, aj pocas prebiehajuceho porodu, sestra vravela ze to je normalne, reakcia organizmu na porod....

Nemusí to mat súvis s pôrodom, mohla si aj nejakú virózu chytiť...