icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

berginkan
28. feb 2017

@marcelarefat @marcelarefat
@yukki ale ved to je uzasne. nevedela som 🙂 dakujem pekne

zocharka
28. feb 2017

@zibi Naša malinká má 11 mesiacov. 🙂

fatma1
28. feb 2017

@tinetta Ku komu chodite,ako sa vola psycholog?Ste z BA?

eva165
1. mar 2017

Ahojte dievčatá, prosím Vás, viete mi poradiť ako zistím, či prebehol súd o osvojitelnosti a aký je výsledok? náš malý je zatiaľ v DD, chodíme ho navštevovať, predvčerom už mal byť súd, ale pozerala som na justice.gov.sk a tam ešte nebolo nič uvedené, len to že v ten deň sa to malo uskutočniť, ale nič viac, a teraz neviem, či mám a hlavne komu zavolať, kto mi vie povedať. ďakujem

bbbarunka
1. mar 2017

@eva165 Ahoj, zavolaj na súd do informačného centra. Akurát si z webovej stránky odpíš číslo podania, budeš ho potrebovať.

mary17
1. mar 2017

@hariet ahoj, my sme tam robili prípravu vlani. Bolo to v pohode, dali sa dohodnúť stretnutia, čo bolo super pre nás. Kvalitnejšia príprava je asi v neziskovkách, lebo o veľa veciach sme sa nebavili tak dopodrobna. Viac napíšem do správy ak bude treba. Tiež sme okres Žarnovica. V piatok si už ideme po dieťatko 🙂

nikacs
1. mar 2017

@bbbarunka dakujem

anettta
1. mar 2017

@mary17 to je super!!! tesim sa s Vami! uzivajte si jeden druheho 🙂

beka22
1. mar 2017

@mary17 teším sa s Vami. Užívajte si jedem druhého najviac ako sa dá. Ten život s detičkami je najkrajší.🙂

mary17
1. mar 2017

@beka22 Už sa nevieme dočkať 🙂 Konečne už nám dovolili si ju zobrať.

beka22
1. mar 2017

@mary17 ako dlho ste čakali kým ste si mohli malinkú zobrať domo?

beka22
1. mar 2017

@mary17 preklep😉 domov

mary17
1. mar 2017

@anettta Ďakujem, aj my sa veľmi tešíme, len profimaminka je asi smutná. Malinkú má veľmi rada.

beka22
1. mar 2017

@mary17 aj naša profi plakala keď nám dávala malého a stále sme v kontakte

mary17
1. mar 2017

@beka22 Vedeli sme o nej pár dní po narodení. Prvý krát sme ju boli pozrieť začiatkom januára. Teraz má tri mesiace a dva týždne.

beka22
1. mar 2017

@mary17 no to je dosť dlhá doba ale dôležité je že už budete spolu🙂

mary17
1. mar 2017

@beka22 Ja budem plakať s ňou, už minule skoro plakala, je mi jej ľúto. Veľmi je milá a malinkú fakt ľúbi.

beka22
1. mar 2017

@mary17 aj ja som plakala ale na rozdiel od nej ja od šťastia. Rozumiem tým profi mamkám a ja by som to robiť nemohla

mary17
1. mar 2017

@beka22 je to dlho, chceli sme ju skôr, ale naťahovali to v DD, teraz to bude ťažšie pre všetkých.

beka22
1. mar 2017

@mary17 to áno my sme mali šťastie malého sme dostali do týždňa od toho čo sme ho prvý krát videli. A v profi ho mali mesiac. Ale neboj malinká má len 3 mesiačiky ona si rýchlo zvykne a profi dostane ďalšie mimi. No a vy budete šťastný. To je najdôležitejšie.

anettta
1. mar 2017

precitajte si dievcata 🙂

http://adopce-donaha.infoblog.cz/clanek/cim-vic...

@mary17 nechcem aby to vyznelo skaredo, ale to je super, ze je profimaminka smutna, Vasa dcera tym padom dostala to najviac co mohla, lasku 🙂

a aj ja obdivujem profimaminky! mali by im medaile davat a nie tu smiesnu almuznu, co dostavaju aby vobec prezili...je to smutne ☹ cely tento system. Ale ja vravim, ze Pan Boh vidi vsetko a urcite aj im bude dopriate, len nie tu a teraz...

anettta
1. mar 2017

@beka22 a kolko mal Vas maly ked k vam prisiel?

beka22
1. mar 2017

@anettta je to tak keby profi nemali radi detičky čo dostanú neplakali by keď idú do rodiny. Sú to úžasné ženy. Poklona pred nimi.

beka22
1. mar 2017

@anettta pol roka mal a tento mesiac bol rok čo ho máme doma bola oslava

anettta
1. mar 2017

a kde bol dovtedy ked bol u profimamy len mesiac?

beka22
1. mar 2017

@anettta nie tento ale február. Ten čas letí veď už je marec🙂

beka22
1. mar 2017

@anettta poslala som IP

anettta
1. mar 2017

@beka22 to je v pohode 🙂 najlepsi je cas, ked nemusime sledovat datumy a hodiny 🙂

kazdy by si mal precitat knihu "strazca casu" 🙂

mary17
1. mar 2017

@anettta Áno, som šťastná, že mala prvú maminku takú skvelú a dala jej lásku od začiatku.