Lívia verzus Lýdia
Ahojte, neviem sa rozhodnúť medzi dvoma menami - Lívia a Lýdia. Ktoré sa vám páciviac? 😊
ani jedno...príde mi staromodne...
pri tomto mene si predstavím starú obéznu tetu....😉
mne osobe sa asi nepaci ani jedno ale ak by som musel vybrat tak asi skor livia 🙂 neviem preco, lydia mi pride tak neosobne, tvrde, neviem no 🙂
Keď uvidíš malinkú budeš si istá.Ja som tak menila pred pôrodom som nahlásila Nikol a keď som ju zbadala nesedelo mi to a tak je Nikoleta.Ten šiesty zmysel funguje
Co sa ti paci viac? Lydka, Lyduška, Lydi alebo Livka, Livika, Livi lebo ked nie ty, ini ju tak budú volať.
Inak verim v to, ze uz mas v sebe davno rozhodnuté. Hod si mincou a ked bude minca vo vzduchu, zistis ktore meno si viac prajes aby padlo ;)
Ludmila sa ti nepaci? Ludka, Milka 🙂 Uz sa dnes moc nepouziva ale je pekne 🙂
Ja som mala ucitelku spevu Lydiu a bola to jedna prekrasna, elegantna dama, ako dievca som k nej velmi vzhliadala 😊 ale aj Livia je pekne meno
Obe mena su krasne. Dajte na svoj vnútorny pocit. Obaja. Len vy dvaja ste rodičia, meno ma byt len a len vaša voľba. A mena su podobne velmi.
Ja osobne poznam Lydiu aj Liviu ana obe baby su úžasne mile, empaticke, inteligentne a múdre.
Takze za mna - rodicovsky pocit nikdy nesklame.
Ja osobne mam Adriana, Alicu a Dianu. Nikdy som k takym menam neiklinovala a pozri. A su to tie najlepsie mena, ake sme detom mohli vybrať 😍
obe su pekne aj ked mne sa pači viac Livia a mám aj neter s týmto menom aj sa som sa nevedela rozhodnut ked som čakala malu a potom som dala na taky vnutorný pocit a dokonca všade som videla vtedy napísane Mia dokonca aj ked som bola na poradni a pani si vyzula topanky ked šla do ordinacie a vo vnutri v topankach značka že Mia tak som si povedala že ked všade vidím to meno tak to bude Mia , rozhodovala som sa medzi Mia a Laura musiš sa rozhodnuť sama je to tvoje dieta a už ake meno mu daš je len na tebe
Mne sa viac paci Lydia
Mne sa taktiež viacej páči meno Lívia 🙂 No obidve mená sú pekné a sú aj dosť podobné
Lívia jednoznačne u mňa 🙂
Určite Lívia
Lydka mi znie nepekne, cize urcite skor Livka, Lívia..
Mne osobne sa viac páči Lívia. 🙂 Ale je to na vás. ;)
Livia 🙂
@petrofka nemyslela som to ironicky. Praveze som nadsena z toho napadu. Vtedy prave, ked o celej situacii ma rozhodnúť nahoda, clovek zisti, co si vlastne želá. Ze ja som tento tvoj koment necitala, ked som bola trikrát tehotná...
Toto si zapamatam a vzdy, ked budem nerozhodna, budem hadzat mincu a davat na svoj pocit.
Tak dajte Olívia 😀nebude ani Livia,ani Lydia 😀
Jednoznacne Livia..
Ja mam dcerku Liviu😊 a nemenila by som.Zatial to meno este nikto nezhovadil😁 volame ju Livia alebo Livi.U nas Lydiu volaju Lydka.Chcela som meno zo slov.kalendara, ale aj take, ktore jej nebude robit problem pri ceste do zahranicia..pretoze tam tie mena este len zhovadia😁

Stale zalezi od toho, kto koho poznal 🙂 Za mna urcite Lydia. Liviu som mala spoluziacku, nenormalnu humusacku, cize to meno pre mna skoncilo :D