icon

Som tehuľka, sedím na zadku a píšem bakalárku

nikkyniks
23. feb 2014

Ahojteeeee, ach, ja už nevládzem, píšem bakalárku, potrebujem ešte písať seminárky, čakajú má skúšky a štátnice ... a 7.apríla mám termín 🙂 Pestrý rok mám pred sebou ... a moja aktivita ? Venčenie psa a prechádzka po meste, na viac sa nezmôžem ... A môj zadok, no, budem mať čo robiť po pôrode ... skákať a cvičiť na riťku :D

Strana
z3
shaga
23. feb 2014

Ahoj drzim palce ja som tak minuly rok bola 🙂

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@shaga ďakujem a zvládla si v pohode ? 🙂

shaga
23. feb 2014

Ano zvladla ale uz skolu nechcem vidiet, mala som denne studium biologiu a chemiu.A ty co studujes?

sharmari
23. feb 2014

Ja som na tom podobne... Len termín v máji... Ale do bakalárky som sa ešte ani nepustila... Vôbec sa mi nechce, no zajtra sa už vážne musím prinútiť 😀

nikkyniks
autor
23. feb 2014

Och, tak to nezávidím ... ja mám ekonomiku, vlastne učiteľstvo ekonomických predmetov ... takže tiež nič extra ľahké, ale som externe 🙂 A tému mám pedagogickú, len už ani neviem, čo písať 🙂

radina
23. feb 2014

Neboooj, ja som to tiez flakala, potom som sa tyzden pred odovzdanim spamatala, a zbuchala som ju za 5 dni - samozrejme pisanim od rana do vecera 😉

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@sharmari no pekne :D Ja si to hovorím vždy, že mám čas, ale pokročila som, včera som napísala 8 strán ... vlastne dokončujem druhú kapitolu, ešte dve predo mnou :/
@radina Šikovná, ja si až tak neverím, žeby som to zvládla ... tak radšej popíšem teraz, potom budem rada, ak sa naučím niečo pri bábätku 🙂

shaga
23. feb 2014

@nikkyniks zvladnes to len treba si nechat chladnu hlavu a nestresovat sa,spravit si plan kedy sa budes co ucit. Drzim palce

nikkyniks
autor
23. feb 2014

Hej, len teraz rozmýšľam, že čoho sa bojím viac, či samotného pôrodu, bábätka alebo tej školy 😖

radina
23. feb 2014

@nikkyniks 🙂 viem, ze ked som pisala seminarku ci pripadovu studiu, samozrejme vsetko vlastnymi slovami , lebo vsetky prace sli na kontrolu do toho systemu, co kontroluje plagiatorstvo, tak mi trvalo jednu stranu napisat za hodinu. Neviem ,ako dlhe mas seminarky, ale mne trvala jedna cely den, a nebola som denna studentka, cize vsetko slo na ukor dovoleniek . Tak si vies predstavit, ako som sa tesila, ked som sla na prvu realnu dofcu po skonceni studia - ako male decko som sa vytesovala. 😀

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@radina Hej hej viem, aj nám kontrolujú všetko, tak seminárky, najhoršiu známku som mala zatiaľ B 🙂 A čo sa týka bakalárky, ako niečo parafrázujem, ale snažím sa všetko písať svojími slovami ... pomáham si synonymickým slovník ... včera som k tomu sadla o pol 10 doobedu a skončila o pol 8 večer :D Stačilo mi, dnes nechcem vidieť ani ceruzku 🙂 Ale s prvou kapitolou bol viac menej profesor spokojný, teda školiteľ ... tak som zvedavá, čo povie na druhú kapitolu 🙂 A oponenta mám profesora, ktorý učí fyziku a matiku ... a neviem či to je dobre 🙂 Ja mám tému Kreativita pedagóga voľnočasových činností ...

rory88
23. feb 2014

Ak Vám možem poradiť len pekne píšte kým je babo v brušku ja mám ročného devila doma a popri nej písať diplomku je vačšinou nadľudský výkon 😔 😀

nikkyniks
autor
23. feb 2014

Ďakujem, ja svoju prácu musím odovzdať do polovice apríla a to už by som potom nestíhala, takže musím len teraz písať, potom to budem mať ešte pestrejšie, učenie ... mučenie a bojím sa, ako to zvládnem 🙂

karamelka100
23. feb 2014

Ahoj ja som niečo podobné zažila. Tiež som písala seminárky, skúšky, diplomovku a štátnice. Štátnice som mala 10 dní pred pôrodom. Tak bola som celkom rada, že som do pôrodnice nešla zo štátnic. A mám ešte jednu dcérku, ktorá vtedy mala 5 rokov. Ako sa tak spätne zamyslím ten posledný mesiac tehotenstva som si vôbec neužila. Bola som iba nad knihami a pri počítači. Držím palce. 🙂

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@karamelka100 No tak ja by som na štátniciach porodila, ale tak určite aj ohľad na Vás vzali 🙂 Zvládli ste to, a ja si užívam ešte teraz, ale už by som to mala najradšej za sebou 🙂

linduska86
23. feb 2014

ja píšem 2 bakalaarky, 1 diplomovku a rigorozku,, v pohode to das :D

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@linduska86 To ešte komu píšeš ? :D Napíš aj mne :D

stardust
23. feb 2014

@nikkyniks napis si sama, budes na seba hrda 😉

stardust
23. feb 2014

@linduska86 na ake temy pises?

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@stardust Veď jasné 🙂 Už píšem ... a hrdá budem, keď všetko zvládnem :D

stardust
23. feb 2014

@nikkyniks nezabudaj na psychohygienu, ta je tiez potrebna. Ulavi sa ti a bude sa ti lahsie rozmyslat.

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@stardust čo pod tým myslíš ? 🙂

linduska86
23. feb 2014

@stardust myslis teraz konkretne??
1) Mladez a drogy v konexte socialnej prace .(bc. praca)
2) rodina a zdravotne postihnute dieta (bc. praca)
3 ) pravda , polopravda a klamstvo v ľudskej komunikacii (dp. praca)
4) duchovne poradenstvo pre drogovo zavislych (rigorozka)

stardust
23. feb 2014

@linduska86 to vsetko pre seba alebo pises na objednavky?

linduska86
23. feb 2014

@stardust písem na objednavky..🙂

zuzana76
23. feb 2014

@linduska86 a to nie je protizakonne?

mna caka pisanie doplomovky buduci rok

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 protizakonne?? a firmy , ktore sa tymto zaoberaju?? co je na tom protizakonne,...
ved ja nerobim plagiaty..ale pisem prace,,- cez literaturu, :D :D si ma teraz pobavila 🙂

zuzana76
23. feb 2014

@linduska86 no ja neviem, ale pracu by si mal napisat kazdy student sam, nie? o com je potom to jeho studium?

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 pozri ked ma na to niekto peniaze..tak co? ja toto neriesim.je to kazdeho osobna vec, ci si to da napisat. pokial si to vie obhajit.. tak co?
je to praca ako kazda ina.. mozno ked budes dopisovat diplomovku budes na seba hrda to ti kvitujem..ale beriem pohlad aj druhej strany, niekto si za skolu plati..tak si zaplati aj pracu a hovoto.. ja toto neriesim je to ich moralka..ich etika.. a postoj k studiu nie moj 🙂

Strana
z3