Wellness počas 1. trimestra
Ahojte dievcata, mam otazocku, ako je to s wellnessom celkovo v tehotenstve a pre mna aktualne v prvom trimestri? Som 9tt, premyslame nad wellnessom, chodievali sme bezne v zimne mesiace, no teraz som na vazkach, sla by som ale tak jedine do bazenu kde nie je az tak horuca voda, bezna teplota bazenu kde cast bazenu je plavecka a v druhej su tie trisky a pod., mohlo by to byt ok, ci ani nie ?
Bazenu s tou teplejsou vodou s bublinkami, ci saune by som sa oblukom vyhla. Ako ste na tom vy, chodievali ste v tehotenstve plavat, ci odporucate ci skor sa tomu vyhnut radsej uplne? Dakujem🙂🙂
V prvom trimestri sa vôbec bazény, vírivky a podobne neodporúčajú kvôli možným infekciam
1. trimester by som to asi neriskovala,my sme chodili síce do wellness,ale to som bola už vo vyššom štádiu.
No tak predsa moja ‘predtucha’ asi bude spravna🙂 tak to teda posunieme na niekedy neskor, dakujem vam🙂
Ee nešla by som celé tehotenstvo do wellness. Kupala som sa len v súkromnom - našom bazéne.
Nechoď, za to riziko infekcie a problemov to nestojí
Ja som isla az teraz v 22tt so synom na plavecky, tam je pomerne tepla voda. Ale inak by som nesla, len nemal kto. Ale saunu atd by som urcite nedala

V prvom trimestri je všetko nebezpečné, radšej počkaj pár týždňov a podľa mňa v pohode. Ja som 16tt a včera som bola plávať, bolo to super.