IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@maminka142 dakujem ti uz len dva dni.a uvidim
@zibi @karinuska22 @skaredekacatko
mna sa Otevrel spytal ze ako chcem ja ale nebol taky ze by mi ho nanukoval, ja som sa ho na to pytala. Uz som sa dohodla s Karinuskou, ze mi ho posle, tak budem mat aspon na par dni a ked pojdem na kontrolu tak si ho budem pytat.
Akurat som bola v lekarni si pre Clostylbegyt a lekarnicka mi povedala, ze ten recept ne neplatny, ze mi ho nepreplati poistovna. Tak som akoze v soku, lebo ma Otevrel presviedcal, ze tento recept plati aj na SR.
Ake mate vy skusenosti?
Ako nie je to vela penazi po tom vsetkom, len ci ma neovieva lekarnicka.
@trulinka U nas poistovna IVF SOFT nepreplaca.
@stella25 Ja som si clostyl tiez vybrala u nas v lekarni ako samoplatca. Ceske recepty u nas poistovne nepreplacaju. Ale pri tom clostyle nie je az taky velky doplatok od poistovne. Tam poistovna doplaca iba 1,53 eur na skatulku, takze to sa da aj bez poistovne.
@stella25 Este mi v Brne dali aj recept na Estrimax. U nas sa predava ako estrofem. Kedze cesky Estrimax je 2mg tabletka, tak som si to vybrala v lekarni v Reprofite a uzivala ten najprv. U nas je Estrofem 1mg-ovy, takze treba brat dvojnasobnu davku, ak ho budes uzivat.
@ria191 ja ti mam nejakeho divneho gynekologa, on ma poslal na IVF a teraz je nejaky neochotny za vsetko, tak neviem ci by mi to predpisal. Nie je tam velky doplatok, tak si to kupim sama
Mne nechcelani hladinu D vitaminu dat zmerat,ze to uz nemoze vraj a baby mi tu vsetky pisu, ze im to daval gynekolog.
@stella25 Tak potom cas zmenit gynekologa, ked je neochotny. Ten moj mi nerobil ziadne problemy ci uz s receptami ohladom SOFTU a ci so ziadankami na vysetrenia.
@maminka142
aha dakujem za info, skusim sa spytat v Car-e kde chodim, ze kolko by ma to vyslo a ci to oni vobec robia.....
@karinuska22
a ty si bola na ivf soft? Kolko ta to cele vyslo?
@trulinka Ano, bola som na SOFT a vyslo ma to 920 EUR. Cena bola vyssia, lebo mi napichavali 5 vajicok a mala som predlzenu kultivaciu. Potom sme platili este 250 eur za zamrazenie 1ks embrya.
@trulinka Vyslo ma to rovnako ako u nas klasicke IVF s poistovnou. Lutujem, ze som do Brna nesla uz skor.
@karinuska22
aha, dakujem za odpovede, tak ta cena je ozaj porovnatelna ako ked to ide cez poistovnu, len sa zena nemusi prepchavat tolkymi hormonmi. Ty si sa preco rozhodla pre soft? Ja som velmi proti braniu tolkeho mnozstva hormonov, ved to je aj na kona vela 😒 . To urcite nie je normalne.....
@trulinka Ja som sa rozhodla pre SOFT kvoli tomu, ze som uz mala vycerpane vsetky 3 pokusy IVF a mala som prekroceny vek 39 rokov. Uz som do toho investovala kopec penazi a uz som nemala peniazky na dalsie klasicke IVF. Tak som si pozistovala co to o SOFTe a pocula som ze v REPROFITE to robia a su v Cechach najlepsi. Aj znamy mi ich uz davnejsie odporucal, ze tam maju uzasnych embryologov, tak sme este na posledny krat skusili stastie a nastastie to vyslo a tak rychlo som to ani necakala. Doktor Stelcl mi sam odporucil SOFT, kedze klasicke IVF vobec nezabralo a pri roznych testoch sa nenasiel ziadny problem okrem zrazanlivosti krvi. Potvrdil mi aj to, ze SOFT sa zameriava na kvalitu vajicok a nie na kvantitu ako je to pri klasickom IVF. Ked som bola v Heliose MArtin na imunologickych testoch a pytala sa na SOFT, doktor ma odhovaral, ze to su zbytocne vyhodene peniaze a ze tam je len 10% uspesnost a ze mi moze pomoct iba klasicke IVF. No na zaklade toho vidiet, ze u nas im ide len o peniaze a nie o vysledky. Nie som jedina, u ktorej SOFT zabral a dufam, ze aj ostatne babulky budu mat to stastie. SOFT odporucam kazdej vyskusat. Ja som bola osobne velmi nervozna z toho mnozstva hormonov a injekcii a teraz pri stimulacii Clostylom to bola uplna pohodicka a vysledok bol prekvapujuci. A aj moje telo urcite inak reagovalo na minimum hormonov ako pri tom hnusnom velkom mnozstve. A ako si pisala, urcite to mnozstvo hormonov nie je pre telo normalne. Bola by som zvedava, co by mi nasi uzasni doktori teraz povedali o SOFTe a o tom, ze ako je to mozne, ze u mna zabral na prvy šup.
@karinuska22 mozem sa ta opytat kolko sa plati bez mrazenia a napichavania vajok? a kde si bola v brne v ktorom centre...
baby chcem ist koncom augusta som tak ratala ze okolo 16 teho augusta mi vyjde mrcha...ako dopredu treba oslovit doktora??? staci mu napisat mail? ktoreho mam oslovit poradte?? ja by som chcela tak ze mi moj doky predpise clostyl a ze na 8 den cyklu tam pojdem ..ze nepojdem hned na konuzultaciu ael az na 8 den cykklu a hned by sme to spojili s konzultaciou... ako mam postupovat poradte 😉
@zibi V Reprofite som bola a za napichavanie 5 vajicok som platila 5000 CZK. Predlzena kultivacia je asi v cene, lebo tu nemam vo fakture zvlast vycislenu.
@zibi SOFT IVF mam vo fakture vycisleny na 13000 CZK + su tam testy na pohlavne choroby, ktore robia pred odberom obom partnerom a tie su 4000 CZK a + je tam protokol nejaka suma 3418 czk avsak za tym je este vycislena nejaka zlava 2409 czk. Spolu ma to vyslo 23009 czk
@karinuska22 a ked mam testy na pohlavne choroby robene tu? moze im to stacit??
ratala som ze cca 889 eur ta to vyslo ivf soft plus cesta vsak..
@zibi Vyslo ma to aj s ISCI 920 EUR + cesta. Neviem ci akceptuju aj inde robene testy. Treba sa ich na to dopredu spytat.
@zibi ahoj,,, tak sa uz chystate na IVF?
Aj my ideme znova 🙂 chce to este sestricku, tak uz kazdym dnom začnem zase stimulovat,,, chces ist do reprofitu?
U nas mi platili vsetky moje vyšetrenia, ziadne testy ani nejake protokoly som im neplatila a ani teraz nebudeme,,, cena je 12000 korun a je v tom uz zapocitane aj ICSI,,, platis si len sona 250 korun,,, lieky mi písal môj gyn.,,, a s lekármi sa tam da dohodnúť,,, aj ja si teraz este dám urobit doma sono na 2-3 DC, aby som tam nemusela jazdit a pojdeme tam az na 10-12 DC,,,
Konzultacia je zadarmo a teraz tam majú aj super letnú akciu,,, pozri ich stránku www.repromeda.cz
Drzim moc palce 🙂
@evickav posli mi do IP vsetky infosky aj na akeho lekara sa obratit a tak ..dik moja ze si mi odpoisala ..ja rozmyslam nad tou repromedou..stale myslim na to ako si mi povedlaa ze je to take komornejsie ze su zlati..cize so vsektym 12000? napis mi co poterbujem vsetko k tomu co tam vsetko robia a kolko ta to stalo dokopy napis mi IP
a este kedy mam kontaktovat lekara? treba vopred? cize nemusim chodit na konuzultaicu ..staci aj mailom napisat? porad komu sa mam ozvat dik evusik moj 🙂
Ahojte, keby niektora z Vas potrebovala, tak mam k dispozicii CRINONE 8% 13 ks, EXP 01/2014, dalej mam UTROGESTAN 57 toboliek, EXP 04/2015 a ESTROFEM 1mg , 13 tabletiek, EXP 09/2015
baby s nizkym AMH:
kolko sa vám podarilo vyprodukovat folikulov a vajicok pri stimulacii len Clostilom?
pripadne napište aj hodnotu AMH.
Ahojte, ja dnes začínam užívať Estrimax, je to od 16 dňa do 25 dňa cyklu...dúfam, že po neúspešných IVF tento soft zaberie 🙂
@lagunasa ...môžem Ti napísať po ďalšej menštruácii, aktuálne mám AMH: 0,40 (mám 37rokov)
...budem vďačná aj za 3 kvalitné vajíčka, pri klasickom IVF som mala najviac 12, ale bol to wasted time, lebo zostali ako aj pri prvom iba 2 na vkladanie a z toho nič, preto ten SOFT

@stella25 mozno byt ti ho predpisal aj tu na tvoj gyndos na ich odporucanie..ale myslim ze nie je problem aby ti ho poslali domov 😉
ja by som ten prednison brala..je to fakt mala davka beries par dni a moze ti po pomoct s embryjkom aby sa uchytilo..znizuje tvoju imunitnu odpoved..oni to tam davaju preventivne.aj aspirin ale to som ti uz pisala... v porovnani s hormonami co berieme je ten prednison zanedbatelny a ked moze pomoct tak by som do toho sla 🙂
niekedy ani neveis preco sa ti embryjko neuchyti mozno mas silnu imunitu a berie babo ako nieco cudzie ..prirodna je mocna carodejka 🙂 tak preco nepomoct drzim palce