icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

zibi
2. aug 2013

@gaga83 no norma je do 3 ...moze to hovorit o PCO....keby si mala nizsie ako jedna tak vtedy sa hovori o znizenej vajecnikvej rezerve 😉

zibi
2. aug 2013

no baby ja mam tiez tsh nejake vysoke a to beriem euthyrox teiz okolo 4,30 som zvedava co mi povie dr otevrel som mu posielala vysledky... ale ono asi kolise raz tak raz tak... dufam ze sa mi tiez znizi do dvoch tyzdnov 😖

karinuska22
2. aug 2013

@stella25 No ak sa im podari odobrat aspon 5 vajicok, tak to je uspech. Budem na Teba mysliet a po odbere napis, ako si dopadla.

13nika13
2. aug 2013

@karinuska22
@zelenagw Ďakujem 🙂 aj Vám, nech všetko dopadne čo najlepšie...

zelenagw
2. aug 2013

@13nika13 ahoj tak co už más embriká v sebe či len jedno ci ao to je s tebou??

maminka142
2. aug 2013

@stella25 Držím palčeky 😉

13nika13
2. aug 2013

@zelenagw Ahojky... Dnes som bola na vklad, 2 embryá 🙂

stella25
3. aug 2013

@13nika13 ahoj a nenamietali že 2? Chceli ti dať alebo ti doporucili? Ako to prebiehalo?

13nika13
3. aug 2013

@stella25 Ahoj.. Doktorka vravela, že sa musím sama rozhodnúť.. Vravela som jej, že ja si nechám poradiť, že čo mi odporúča.. Na to vravela, že po tom všetkom, čo som mala, by dala obom šancu... Viac menej je to vždy na rozhodnutí ženy a muža... Pred 2r. v Heliose v MT mi odporúčali vzhľadom na vek vložiť dve...

13nika13
3. aug 2013

@karinuska22 Ahoj.. chcem sa Ťa spýtať, kedy si prvý x testovala po vklade? Ja mám až 17.8. testnúť.. však ale dovtedy to má kto vydržať? Nevieš náhodou, kedy sa začínajú uhniezďovať embryá? Viem, že je to individuálne, ale zhruba 🙂 Som, zvedavá, ako to dopadne.. Nejako nad tým nerozmýšľam, som pripravená aj na áno, aj nie... Svet sa preto nezrúti.. Možno je to tým, že dcéru mám... Neviem... Keby som dieťa nemala, určite to beriem inak... Ako sa vraví: kto nezažije, nepochopí...

zelenagw
3. aug 2013

@13nika13 Jeej super a to je večšia šanca že sa jedno s nich uhniezdi lebo pojdeme aj mi a neviem ako by som sa rozhodla viem ze odporúcaju jedno no ale ....velmi ti držím palce informuj nas o vsetkom... ja som bola dnes na sone a mam jedno 16mm tak v pondelok idem zaz a potom na IUI

13nika13
3. aug 2013

@zelenagw Ďakujem... taktiež držím palčeky...

karinuska22
3. aug 2013

@13nika13 Ja som si testovala az na 14 den. Ja som v den vkladu chytila chripku a z toho sa vyvinul hrozny zapal priedusiek, takze uz som neverila, ze embrya prezili a nelakalo ma to testovat skor. Ale do osmeho dna sa urcite netestuj. Embrya by sa mali uhniezdit do nejakeho 5 dna. Avsak je tam este zvysene HCG kvoli pregnylu, takze test by nebol doverihodny a vysiel by Ti kvoli tomu pozitivny. Ja ked som sa testovala na 14 den, tak som stale nevedela, na com som, lebo ta druha ciarka bola velmi, velmi slaba. Bol tam len taky naznak. Teraz uz viem, ze aj ked tam je co i len naznak druhej ciarky, tak je to dobra sprava. Mne tehotenstvo potvrdili az na pohotovosti z krvi, co bol 18 den od vkladu. Tak ak sa da, tak vydrz do 14 dna. Ja som si robila 3 rozne testy a vsade bola druha ciarka slaba.

13nika13
3. aug 2013

@karinuska22 Vďaka za odpoveď... aj si mala nejaké bolesti, alebo nejaké príznaky? Mňa sem tam pobolieva spodok brucha, som strašne moc nafúknutá, mám pocit, že ma stačí len pichnúť a vyfučím. Môže to byť z tabletiek? Utrogestan 4-0-4, a Estrimax 1-1-1... No a ide ma poraziť 🙂 Nikdy ma nepichali komáre, vždy mi každý závidel 🙂 Neviem prečo ma nemali radi, možno preto, že mám psoriázu.. A od včerajšej noci som doštípaná ako blázon.. všade na tele samý pupák.. Sa množia štípance ako huby po daždi.. Doposiaľ som to nepoznala 🙂

karinuska22
3. aug 2013

@13nika13 To budes mat z utrogestanu. Su to predsa len hormony. Ja som vtedy bojovala s kaslom, takze ine veci som si nevsimala. Ale pamatam si pokusy predtym, a sem tam som mala take stavy ako pri menstruacii a naliate bolestive prsia.

karinuska22
3. aug 2013

@13nika13 A este to moze byt aj nasledok odberu vajicok.

karinuska22
3. aug 2013

@13nika13 Teraz len pekne minimalne 5 dni oddychuj a bud v pohode.

karinuska22
4. aug 2013

@stella25 Ahoj, ako si dopadla???

stella25
4. aug 2013

@karinuska22
@maminka142 tak uz to mam uspesne za sebou. Mali sme nakoniec len 3 vajicka, uvidime vsak kolko sa podarilo oplodnit, zajtra mam volat. ☹ Vsetky vacsie boli prazdne, a doktor nebol nejaky nadseny. Ale aspon mi nedaval plane nadeje ako v inom centre.
Inak super pristup, anestezia uplne super, vobec sa mi nechcelo spat a nebolo mi zle, ako sme prisli domov, fungujem na 99% - nechavam sa trochu muzovi obskakovat, nech si nemysli ze je to iba tak 🙂

gaga83
4. aug 2013

@zibi tak to nemam as take zle. Doky hovoril este ked nevedel hodnotu co kukal do papierov ze asi mam nabeh na to PCO.

zibi
4. aug 2013

@gaga83 no nemas az take zvysene ale nabeh tam je .... na zvysenu a znieznu hodnotu pomaha to D3 ja som si tym zvysila amh a ono dokaze aj znizit pretoze je to v podstate ako keby "hormon" pra hormon to D3 je to slnecne ziarenie vlastne ale v syntetickej tabletkovej podobe..a dokaze pracovat aj z cukrom inzulinom a znizuje inzulinovu rezervu preto je dobre dat si odmerat decko ake mas ale hlanve ho doplnat aspon 1000 iu aby ti pomohlo znizit amh 🙂 je tu uplne neskodny vitamin 🙂

karinuska22
5. aug 2013

@stella25 Ach, škoda ale budeme dufat ze tie 3 vajicka sa podari oplodnit a budu v poriadku. Drzim palceky. Ktoreho mas doktora???

stella25
5. aug 2013

@karinuska22 Chodim k Otevrelovi, teda k nemu som zacala, no sono a odber mi robili uplne iny lekar. A teraz neviem ako to bude s vkladom, nechcela som sa jeho pytat, aby nemal pocit ze som nebola spokojna. Nevies ako to tam chodi? Vklad mi tiez moze robit ten, co ma prave sluzbu?

gaga83
5. aug 2013

@stella25 škoda že len 3 si mala ale dúfam že to dopadne dobre 🙂 držím palce

gaga83
5. aug 2013

@stella25 ako si to riesila s liekmi? Vyberala si ich v cechach alebo si si dala prefpisat na sk a vybrala tu aby poistovna nieco preplatila?

karinuska22
5. aug 2013

@stella25 Teraz su dovolenky, tak sa to moze stat ale ked je Otevrel tam, tak on Ti bude robit vklad.

karinuska22
5. aug 2013

@stella25 Aj mne odber robil niekto iny.

stella25
5. aug 2013

@gaga83 poisťovňa by mi už asi nepreplatila nič. Elonvu a otralgutan mi dali v centre, ostatné som si pozhanala tu na koniku. Všetko od tehu bab tak dúfam že to teraz preskoci na mňa. 🙂 ale utrogestan si pôjdem dať predpísať môjmu gynekológovi.

karinuska22
5. aug 2013

@gaga83 Ceske recepty Ti nasa poistovna nepreplati. To by Ti ich musel predpisat nas gynekolog

stella25
5. aug 2013

@karinuska22 to by som aj chcela aby mi vklad robil niekto zrucny a so šťastnou rukou 😀
Tebe kto robil vklad ? Musis ist potom ešte do centra na nejakú kontrolu alebo už nie?