IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@maminka142 nie, na krv som nebola,nemam preco.
@karinuska22 jasnneee, ja idem do toho s tym, ze na buduce sa to podaríííííí 😀
@karinuska22
@gaga83 Takže už mám výsledky z krvi 🙂 Pozitívne 😅 😀 ... Stále tomu nemôžem uveriť... Som 13 dní po ET, hodnota hCG bola vyše 330, je to dosť? Lebo sestrička mi vravela, že je to také nižšie, ale je.. pozerala som na nete hodnoty, podľa tých týždňov mi to príde však vysoké... Takže neviem..
@13nika13 gratulujem... neboj nie je to nizke... ja som mala na 15. den po ET (bez PK) 540 a to som tam mala 2 embrijka uchytene 🙂
@martinazvo Ďakujem... Kedy Ti zistili, že sa uchytili obe?
@13nika13 8.2. bola ta krv a 21.2. bol uzv, kde uz boli 2 srdiecka vidiet 🙂 ........potom sa jedno (slabsie) babo vstrebalo nanestastie, ale druhe babo sa ma k svetu, som uz v 8. mesiaci 🙂
@martinazvo Držím palce, nech všetko dopadne čo najlepšie... Tiež si bola na IVF?
@13nika13 dakujem pekne... ano, IVF, ale nie soft... pichala som Gonal a Cetrotide a nastastie sa podarilo na prvy pokus 🙂
Super... kde si bola na ivf? U nás na SK? Koľký deň po ET si bola na krv, keď potom na utz už boli vidieť srdiečka?
@martinazvo Aha, cca 2 týždne po krvi si bola na utz...🙂
@martinazvo A bola si 15 deň po ET... ja som ale spomalená 🙂 🙂 🙂
@13nika13 Tak to je super. No ja som mala na 17.den po ET HCG 5227. Ono to rychlo stupa kazdym dnom.
Ak si si kukala hodnoty a sedi to, tak je dobre. Len tak dalej, drzim palce.
@13nika13 ahoj čitam tu same dobre spravy,aj ja čakam som po ET 4den vo štvrtok mam ist na krv nie je to ešte skoro? chcela by som vediet ake ste mali priznaky,ja mam od odbere vajičok velke bolesti brucha mam ho nafuknute a tvrde a aj križe ma bolia neviem čo si mam o tom mysliet.Budem rada za každu odpoved 😉
zibi
aj ja chodim k nemu, na 8DC ides na ko UTV a po sone sa dohodnete co a ako dalej, talk neboj

@13nika13 Drzim palce.