IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@monca2013 Ja som bola na ivf pred 2r., tiež neúspešne.. Teraz som mala soft ivf, v Reprofite v Brne, krv pozitívna, takže už len čakať, nech to dobre pokračuje... Ty si bola kde a na akom ivf? Ozaj, tá krv... Sama chceš ísť na 8-my deň? Čo viem, čo som čítala, čo sa informujem, tak od 5-10dňa sa zahniezďuje embryo... Neviem... Na krv sa chodieva na 14-ty deň. Na 8-my deň som si robila test, mala som slabú druhú čiarku... Keď som sa pýtala doktora, že či nemôžem skôr krv, vravel, že je to úplne zbytočné.. To isté som sa pýtala aj na test, vraj na ten 12deň sa môže testovať.. Dovtedy je to asi naozaj zbytočné, môže Ti vyjsť negatívny výsledok tak skoro, budeš zbytočne stresovať.. Neviem, to je môj názor.. Ja som tiež nevydržala, a testla som na ten 8-my deň..
no tak baby uz mam vysledky sterov este dobre ze som si dala spravit mam tam dajaky bacil co potrebuje antibiotika, v piatok idem k dokymu na ultrazvuk az okolo 16tej hodiny divny cas 😀 no a potom som zvedava ci este pojdem na ultrazvuk alebo uz len rovno mi povie ze kedy pregnyl a opu 😉 uvidime ...ani sa mi nehcce verit ze sa to tak blizi
dufam ez nejdem tomu otevrelovi na nervy lebo stale ho daco pytam a s dacim otravujem 😝 😀 ale stale mi tak pekne na mail napise tak hadam nie 😀 😝 asi je uz zvyknuty na nas 😝 😵
baby len nech to konecne vyjde.... 🤐 😕 😒
Ahojte, poslušne hlásim že sme si po sklamaní spravili s mm rýchlu dovolenku na nabratie poz energie a šup sa do ďalšieho kola. 🙂 dúfam že mi to dlho vydrží.
Ahojte.. Ak ste niektorá brali Estrimax a Utrogestan, viem, že Utrogestan sa berie do 12.týždňa, takisto aj Estrimax? Ďakujem 🙂
ahojte, caka ma 1 IVF a zvazujem ci mam podstupit klasicku stimulaciu s konskou davkou hormonov, alebo zvolit radsej soft metodu. Podla doktorov by som mala byt v poriadku, problem mame s manzelovym tvarom spermii. Chcela by som sa vas opytat co ste podstupili soft, co vsetko ste brali pri stimulacii? Dakujem velmi pekne za odpoved, drzim vam palce 😉 .
Baby, ako je to s platenim za soft metodu? Poistovna nic nepreplaca?

@monca2013 Ahojky... podľa mňa je skoro štvrtok, to budeš len 8-my deň.. neviem.. ja som bola na 13 deň.. Na uzv idem v piatok, to bude akurát 3 týždne po ET.. Brucho mám nafúknuté aj ja, aj tvrdé... Pýtala som sa tu báb, aj svojho gynekológa, mám to z Utrogestanu... A tiež ma aj kríže bolia...