icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

13nika13
18. aug 2013

@monca2013 Ahojky... podľa mňa je skoro štvrtok, to budeš len 8-my deň.. neviem.. ja som bola na 13 deň.. Na uzv idem v piatok, to bude akurát 3 týždne po ET.. Brucho mám nafúknuté aj ja, aj tvrdé... Pýtala som sa tu báb, aj svojho gynekológa, mám to z Utrogestanu... A tiež ma aj kríže bolia...

monca2013
18. aug 2013

@13nika13 ty maš zasebou 1 pokus? velmi sa bojim aby som zasa nebola sklamana, minuly rok 1ivf neuspešne nasledoval KET neuspešne a teraz tak dufam že tieto bolesti su na niečo dobre 🙂

13nika13
18. aug 2013

@monca2013 Ja som bola na ivf pred 2r., tiež neúspešne.. Teraz som mala soft ivf, v Reprofite v Brne, krv pozitívna, takže už len čakať, nech to dobre pokračuje... Ty si bola kde a na akom ivf? Ozaj, tá krv... Sama chceš ísť na 8-my deň? Čo viem, čo som čítala, čo sa informujem, tak od 5-10dňa sa zahniezďuje embryo... Neviem... Na krv sa chodieva na 14-ty deň. Na 8-my deň som si robila test, mala som slabú druhú čiarku... Keď som sa pýtala doktora, že či nemôžem skôr krv, vravel, že je to úplne zbytočné.. To isté som sa pýtala aj na test, vraj na ten 12deň sa môže testovať.. Dovtedy je to asi naozaj zbytočné, môže Ti vyjsť negatívny výsledok tak skoro, budeš zbytočne stresovať.. Neviem, to je môj názor.. Ja som tiež nevydržala, a testla som na ten 8-my deň..

monca2013
18. aug 2013

@13nika13 ahoj ja chodim do splnu v Košiciach,a to že mam ist na 9den to my kazala doktorka ale pojdem na 8den lebo manžel robi,neviem či mi doktorka spravi krvny test alebo ma len vyšetri

13nika13
18. aug 2013

@monca2013 Aha.. tak drždím palce.. aké tabletky berieš?

monca2013
18. aug 2013

@13nika13 ja beriem 3xdenne po 2 udrogestan a 1 norprolac

zibi
19. aug 2013

no tak baby uz mam vysledky sterov este dobre ze som si dala spravit mam tam dajaky bacil co potrebuje antibiotika, v piatok idem k dokymu na ultrazvuk az okolo 16tej hodiny divny cas 😀 no a potom som zvedava ci este pojdem na ultrazvuk alebo uz len rovno mi povie ze kedy pregnyl a opu 😉 uvidime ...ani sa mi nehcce verit ze sa to tak blizi
dufam ez nejdem tomu otevrelovi na nervy lebo stale ho daco pytam a s dacim otravujem 😝 😀 ale stale mi tak pekne na mail napise tak hadam nie 😀 😝 asi je uz zvyknuty na nas 😝 😵
baby len nech to konecne vyjde.... 🤐 😕 😒

zibi
Autor odpoveď zmazal
andydi
23. aug 2013

@zibi drzim palce 🙂

stella25
24. aug 2013

@zibi ahoj, tak tebe to ako rychlo letí. Mne dali estrimax na sliznicu a pi to vínko. Ja som tiež mala malo ale do vkladu povedali že má kedy este dorast.

stella25
24. aug 2013

Ahojte, poslušne hlásim že sme si po sklamaní spravili s mm rýchlu dovolenku na nabratie poz energie a šup sa do ďalšieho kola. 🙂 dúfam že mi to dlho vydrží.

zibi
24. aug 2013

@stella25 moja a ty si nebola nahodou tehu niekedy davnejsie? 😉

stella25
24. aug 2013

@zibi nie nie nikdy

13nika13
26. aug 2013

Ahojte.. Ak ste niektorá brali Estrimax a Utrogestan, viem, že Utrogestan sa berie do 12.týždňa, takisto aj Estrimax? Ďakujem 🙂

trulinka
26. aug 2013

ahojte, caka ma 1 IVF a zvazujem ci mam podstupit klasicku stimulaciu s konskou davkou hormonov, alebo zvolit radsej soft metodu. Podla doktorov by som mala byt v poriadku, problem mame s manzelovym tvarom spermii. Chcela by som sa vas opytat co ste podstupili soft, co vsetko ste brali pri stimulacii? Dakujem velmi pekne za odpoved, drzim vam palce 😉 .

gaga83
26. aug 2013

@trulinka Ahoj, ja mám akurat 1 soft stimulku. Beriem od 2 dc clostyl 1-1-1 (5dní), prednison 1 ráno a fostimon 1 ampulku. Ale namiesto fostimonu vačšinou dávajú menopur alebo merional. Mne ostal fostimon tak ho chcem minúť. Držím palce

trulinka
26. aug 2013

@gaga83 ahoj a ako sa citis po tych hormonoch? Ides mat 1 IVF, ci? Drz sa....

gaga83
27. aug 2013

@trulinka ahoj, citim sa v pohode obcas sa mi toci hlava. Mala som uz 1 ivko dlhy protokol bez vkladu a teraz toto soft v reprofite.

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
27. aug 2013

@zibi tak navaly tepla som aj ja mala, a tiez som mala clostyl, moze to byt z toho urcite.

gaga83
27. aug 2013

@zibi ahoj určite to mám s toho, mala som to aj pred tým točenie hlavy i návali tepla. Okrem clostylu beriem predison a fostimon. Glostyl už dnes posledný deň 😀 😀 . Ty ako ?? už si nervozna na zajtra?? Budem na teba myslieť

zibi
27. aug 2013

@gaga83 hej som nervozna...hlavne preto ze stale komunikujem s dakym inym trochu ma to odradza..ale baby povedali co tam uz boli ze jenormalne ze ti ultrazvuk robi jeden, odber druhy a vklad treti tak uz na to kaslem 😒

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
27. aug 2013

@zibi no ja som brala este prednison a s toho sa mi hned dva herpesy spravili. Neostal ti nahodou jeden Merional? chyba mi jedna ampulka. Teraz mi dal presne taku istu liecbu ako tebe.

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
27. aug 2013

@zibi no a kedze ty ich uz nebudes potrebovat, neposunies dalej ? 🙂 😉

trulinka
27. aug 2013

Baby, ako je to s platenim za soft metodu? Poistovna nic nepreplaca?

stella25
27. aug 2013

@trulinka ahoj, baby tu pisali ze soft nepreplaca, ale zalezi aku budes mat liecbu, ci je to ozaj soft. Ale ja by som sla do poistovne aj tak sa spytat.

stella25
27. aug 2013

@trulinka uz mas od lekara ten stimulacny protokol?

trulinka
27. aug 2013

@stella25
Tak akurat dnes mi prislo z poistovne, ze nam schvalili uhradu IVF, ale je to len tak vseobecne napisane. Musim zajtra zavolat do centra ako to je.....