IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@13nika13
Nic mi nepovedali, som kus na nich aj nahnevana, lebo az po druhom neuspesnom pokuse mi povedali, ze oni pri IUI vyselektuju len tie najkvalitnejsie spermie, co sa tyka pohybu. A pritom my mame problem len s tvarom spermii a to uz nevedai oni vybrat len tie najlepsie co sa tyka tvaru. neviem ci som to napisala zrozumitelne, no proste, myslim, ze nas do IUI nemali vobec davat, ale rovno ist na IVF.....
@13nika13 ahoj.. citam, ze si absolvovala soft v Brne.. mozem sa opytat, odkial si a na tvoje skusenosti s tymto centrom? nam bolo povedane, ze pravdepodobne babo jedine cez IVF a teraz luskam vsetky info o centrach.. velmi dobre odporucania su na Brno, tak dost vazne nad tym uvazujem.. ja som z vychodu - takze by ma zaujimalo vsetko co sa tyka pristupu, postupu, dochadzania, financii, preplacania a pod.. zatial to vyzera tak, ze ja som ok a manzel ma zly spermiogram (asthenoteratozoospermia - pat: 93%).. peniazkov vela nemame, ale za zdrave babo dam cokolvek.. vek uteka (mam 34), ziadne IVF som este neabsolvovala a pokusame sa uz dooost dlho.. ak mozes s niecim poradit, budem rada (ci uz priamo tu alebo IP).. dakujem..
Ahojte.. možno to niekoho zaujme, bola tu už reč o preplácaní ivf, tak sa hlásim 🙂 , že VšZP mi preplatila soft ivf.. Mńa to vyšlo 860e, poisť.mi preplatila 730e...
Za lieky som bločky nedávala.. ja som brala len clostyl, ten stál miimum..
@13nika13 Ahoj, ja planujem dnes 1. krat napisat do Reprofitu - tam si bola, ze? Info o preplacani je super, dakujem ze si ju sem hodila.
Ja som zatial absolvovala len IUI v Martine v Heliose, neuspesne. Ale nechcem sa dlhodobo dopovat hormonmi, preto chcem ist na IVF soft, aj keby mi ho nemali preplatit.

@stella25
Este nemam nic, len buduci mesiac chceme ist do toho.....ale chcem nech mi spravia radsej soft.....Ved pokial som podla nich v poriadku, naco ma stopat tolkymi hormonmi. Akurat tu na konikovi som si pisala s jednou babou, ktora ma po klasickej metode 30 vajicok, z toho cca 26 oplodnenych. No naco tak vela, ved to je strasne 😒