icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

trulinka
27. aug 2013

@stella25
Este nemam nic, len buduci mesiac chceme ist do toho.....ale chcem nech mi spravia radsej soft.....Ved pokial som podla nich v poriadku, naco ma stopat tolkymi hormonmi. Akurat tu na konikovi som si pisala s jednou babou, ktora ma po klasickej metode 30 vajicok, z toho cca 26 oplodnenych. No naco tak vela, ved to je strasne 😒

13nika13
27. aug 2013

@trulinka Ja som absolvovala soft v Reprofite.. Žiadosť o refundáciu nákladov som si už dala do poisťovne, tak čakám.. Vo VšZP preplácajú..

trulinka
27. aug 2013

@13nika13
Do pekla, ja som Union....

13nika13
27. aug 2013

@trulinka Čo som čítala tu na koníkovi, tak vraj Union neprepláca.. Tak ale skús sa tam spýtať.. za opýtanie nič nedáš...

13nika13
27. aug 2013

@trulinka Kam do centra ideš? 🙂

trulinka
27. aug 2013

@13nika13
Iscare v Martine...

trulinka
27. aug 2013

@13nika13
Uz som tam absolvovala 3 IUI...

13nika13
27. aug 2013

@trulinka Držím palce, nech to dobre dopadne.. Už si tam aj objednaná?

13nika13
27. aug 2013

@trulinka Hmm... aj vieš, prečo sa nezadarilo? Moja známa teraz ide prvý x na IUI.. Tiež jej vraveli, že keď sa 3x nepodarí, tak na ivf..

trulinka
27. aug 2013

@13nika13
Nic mi nepovedali, som kus na nich aj nahnevana, lebo az po druhom neuspesnom pokuse mi povedali, ze oni pri IUI vyselektuju len tie najkvalitnejsie spermie, co sa tyka pohybu. A pritom my mame problem len s tvarom spermii a to uz nevedai oni vybrat len tie najlepsie co sa tyka tvaru. neviem ci som to napisala zrozumitelne, no proste, myslim, ze nas do IUI nemali vobec davat, ale rovno ist na IVF.....

trulinka
27. aug 2013

@13nika13
Tak my sme sa s Dr. dohodli, ze na jesen chceme ist na IVF. Posledne IUI som mala v juni a chcela som si kus oddychnut od hormonov.....Takze ak vsetko dobre pojde, v septembri zacneme stimulovat.

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
2. sep 2013

@zibi tak ho zatial nepredavaj, o dva tyzdne budeme mudrejsie. Mysli na mna. ja ho asi v case ked ty budes testovat budem potrebovat. Dakujem
🙂

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
2. sep 2013

@zibi nevadi, zajtra idem ku gyn. tak si ho dam predpisat
Hlavne ze pomohol niekomu 🙂

bubo780
2. sep 2013

@13nika13 ahoj.. citam, ze si absolvovala soft v Brne.. mozem sa opytat, odkial si a na tvoje skusenosti s tymto centrom? nam bolo povedane, ze pravdepodobne babo jedine cez IVF a teraz luskam vsetky info o centrach.. velmi dobre odporucania su na Brno, tak dost vazne nad tym uvazujem.. ja som z vychodu - takze by ma zaujimalo vsetko co sa tyka pristupu, postupu, dochadzania, financii, preplacania a pod.. zatial to vyzera tak, ze ja som ok a manzel ma zly spermiogram (asthenoteratozoospermia - pat: 93%).. peniazkov vela nemame, ale za zdrave babo dam cokolvek.. vek uteka (mam 34), ziadne IVF som este neabsolvovala a pokusame sa uz dooost dlho.. ak mozes s niecim poradit, budem rada (ci uz priamo tu alebo IP).. dakujem..

13nika13
5. sep 2013

Ahojte.. možno to niekoho zaujme, bola tu už reč o preplácaní ivf, tak sa hlásim 🙂 , že VšZP mi preplatila soft ivf.. Mńa to vyšlo 860e, poisť.mi preplatila 730e...

nienna
5. sep 2013

@13nika13 tak to je super 🙂 a tiež si predtým nepýtala nejaké ,,povolenie,, od poisťovne? proste si im len poslala ten formulár s faktúrou ked už bolo po všetkom?

13nika13
5. sep 2013

@nienna Nič som predtým nepýtala odnikiaľ... Po všetkom som len vypísala ten formulár, priložila faktúru, doklad o zaplatení, papier z centra, prečo mi robili ivf /to bol vlastne papier z prvej konzultácie/, dala na poisťovňu a to je všetko..

nienna
5. sep 2013

@13nika13 paráda 🙂 dobre vedieť, aj ked dúfam že to nebudem nikdy potrebovať....ale inak mohli preplatiť aj 100%, keď už tak už 😀 a díky za info

13nika13
5. sep 2013

@nienna Ja som si dala preplatiť tak, ako sú ceny na Slovensku.. čiže tie úkony mi zaplatili tak, koľko stoja u nás... Stále lepšie, ako keď som to absolvovala u nás a vyšlo nás to cca 2000e...

gaga83
6. sep 2013

@13nika13 to je super ze ti to pteplatili;);).Co si tam mala vsetko zahrnute, lieky aj isci, pk ? Som zvedava lebo aj ja si chcem podat ziadost za par dni. Dakujem

13nika13
6. sep 2013

@gaga83 Na faktúre bolo Soft IVF-13.000 Kč, odber krvi oboch 4.000 Kč a 3x Menopur.. Dokopy bola fa 21.758 Kč...

gaga83
6. sep 2013

@13nika13 tak to vypada ze nepreplatili lieky??

13nika13
6. sep 2013

Za lieky som bločky nedávala.. ja som brala len clostyl, ten stál miimum..

jjajka
7. sep 2013

@13nika13 Ahoj, ja planujem dnes 1. krat napisat do Reprofitu - tam si bola, ze? Info o preplacani je super, dakujem ze si ju sem hodila.
Ja som zatial absolvovala len IUI v Martine v Heliose, neuspesne. Ale nechcem sa dlhodobo dopovat hormonmi, preto chcem ist na IVF soft, aj keby mi ho nemali preplatit.

13nika13
7. sep 2013

@gaga83 Vo fa bolo ešte aj ICSI..

13nika13
7. sep 2013

@jjajka Ahojky.. áno, v Brne v Reprofite som bola. V heliose som aj ja bola pred 2r., neúspešne. Držím palce 🙂

gaga83
7. sep 2013

@jjajka ahoj ja tiez chodim do reprofitu brno. Odporucam ti ich, su tam vsetci mily a je tam uplne iny pristup ako na Sk. Ja akurat cakam ako sa sa delia dropce a v pondelokby som mala mat vklad ak vsetko dobre dopadne.Drzim ti palce

jjajka
7. sep 2013

@13nika13 dakujem, na mna Helios vplyval celkom super, ale IUI mi spravili na 17DC, pritom mam pravidelne MS a ovulku na 14-15 den, mi to prislo, ako keby nechceli aby to vyslo na prvy sup, ale chceli si zarobit 😒