icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

jjajka
7. sep 2013

@gaga83 super, dakujem. A kolko si mala vajicok, cim si stimulovala? Ja by som chcela len ten clostylbegyt.

gaga83
7. sep 2013

@jjajka stimulovala som s clostyl 5 dni po 3 tab, 1 fostimon denne a predison uzivam. Mala som 9 folikov a potom s toho bolo 7 vajok.

jjajka
7. sep 2013

@gaga83 to je pekny ulovok 🙂 Mas PK?

13nika13
7. sep 2013

@jjajka V poslednej časti, čo si písala, s Tebou úplne súhlasím...

saska1
8. sep 2013

@13nika13 ahoj, prosím ťa, prv než si žiadala o refundáciu nákladov, mala si v poisťovni aj schválenú žiadosť?Tak ako na Slovensku keď ideš na IVF???

jalaura
9. sep 2013

@zibi ahoj a kde ides na druhe kolo? ja som teraz po prvom ale nemam nijake priznaky a ma pocit ze nic z toho tak sa pripravujem pomaly na druhe☹

13nika13
9. sep 2013

@saska1 Nie, žiadnu žiadosť som predtým na poisťovňu nedávala.. Po všetkom som im len zaslala potrebné papiere..

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
9. sep 2013

@zibi jasne ze vyslo, kup poriadny kvalitny test a testni a uvidis // 🙂

jalaura
9. sep 2013

@zibi a aj vies v com bol problem tie predchadzajuce pokusy ze nevysli?
nejako si to zistovala?

jjajka
9. sep 2013

@gaga83 ahoj, tak ako bol vklad?

jjajka
9. sep 2013

@jalaura priznaky mat este vobec nemusis. Ja ked som 1. krat otehotnela (vtedy som este nemala precitane ziadne taketo fora a nevedela som, co mam cakat) priznaky sa dostavili az v 5.tt (bolest bradaviek, bolest podbruska ako pred MS) a bolo to uspesne tehu, takze este to nezatracuj 😉

jjajka
9. sep 2013

@zibi drzim paste aby to vyslo.

jjajka
9. sep 2013

Ja som dnes napisala do reprofitu a poslala som nase vysledky,cakam, kto sa mi ozve. na ich stranke som uz nenasla konkretne maily na lekarov, ako to tu niekto spominal, tak som to poslala len na info.

saska1
9. sep 2013

@13nika13 dík moc za info

zibi
9. sep 2013

no kupila som si rapid clear a dajaky secret test ..tak na rapide sa mi zdalo ze sa objavil dajaky duch ale neveim ci to nie je len ryha ale akruat taka ciarka v tej oblasti kde ma byt ta druha tehu ciarka ...a ten secret tak tam sa neobjavilo vobec nic tak teraz neveim ... ine testy ani nemaju 😖

jjajka
9. sep 2013

@zibi mne sa ako najcitlivejsi osvedcil mamatest, ked som mala na nom ciarku na rapide bol len duch, a je to duch naruzovely?
Najlepsie bude skusit zajtra z ranneho mocu 😉

stella25
16. sep 2013

@karinuska22 ahoj, gratulujem k malickemu maminka. Nejak sa poponáhľal nie? Ako sa máte? 🙂 🙂 🙂

karinuska22
16. sep 2013

@stella25 Ahoj, dakujemeee. 4 dni pred terminom mi praskla plodova voda, tak som letela do porodnice. Na nestastie porodne cesty este neboli dozrete, takze som musela podstupit cisarsky rez. Este stastie, ze Samko je od narodenia zatial kludny a pekne spinka. Ja sa zotavujem. A ty??? Ako sa mas??? Je vsetko v poriadku???

mimika1973
16. sep 2013

@karinuska22 ahojky, jeeeda gratulka k malickemu, som ani nevedela, ze si uz na konci tehulkovania bola! takze fakt to rychlo letiiii!!! 🙂
Drzkajte sa s babuliatkom 😵

zibi
17. sep 2013

@maminka142 mozem sa ta este raz opytat ze preco ti doky povedal ze ta hodnota musi byt do 2,5? toho TSH? ako ti o vysvetlil ??

zibi
Autor odpoveď zmazal
stella25
17. sep 2013

@karinuska22 Ahojky,gratulujem a tešíme sa asi vsetky s tebou. Este že je dobrý a mozes sa dať ty pekne do poriadku.
No mne 4 IVF v Brne nevyšlo, nedošlo ani k transferu. Ideme vsak do ďalšieho kola asi za necelé 3 týždne. Chcela som už teraz, no mala som úplne zlú MS tak som si dala este mesiac na zregenerovanie a uvidime.
Držím ti palce, nech ste obaja zdraví a v poriadku. 🙂

nelly3
17. sep 2013

@stella25
ahoj, aj ja chodim do brna, tiez teraz nedoslo ani k ET, nechapem, pred rokom som mala 5 krasnych a teraz jeden oocyt, sice bol zrely, ale sa neoplodnil a stimulku som mala od 2DC 225 jednotiek´menopuru, predtym clostyl+75 jednotiek menopuru, ktory mi potom zvysili 😕

stella25
17. sep 2013

@nelly3 ahoj, my sme mali 3 no do PK prežilo len jedno a potom sa prestalo vyvíjať. Ja som mala len Clostil a elonvu. Teraz mám Clostil a merional. Tak uvidime či bude niečo viac. Ale ja som pri mojom úplne prvom OPU nemala ani jeden oocyt. Tak ja nečakal žiadne super čísla. Ale mne by aj jedno stačilo. Ja som vždy pri max. dávkach mala iba 3.

nelly3
17. sep 2013

@stella25
aha, ja na sk som mala 19 oocytov z toho sa 12 oplodnilo, lenze to bol dlhy protokol, viem ze v brne je soft, tam ide o kvalitu nie kvantitu, len som bola moc prekvapena, ze minule 5, 3 z nich boli krasne HB1 a teraz len jeden oocyt a ani sa neoplodnil 😔

stella25
17. sep 2013

@nelly3 ja som prave pri dlhom nemala absolutne nic. Som zvedava ako to bude teraz, ked zacnem pichat merional aj ked sice minimalne davky.
Kedy zacinas ty opat? Ako ste sa rozhodli?

nelly3
18. sep 2013

@stella25
neviem kedy, idem si dat vysetrit amh a uvidim, isla by som cim skor, vek tlaci atd.

maminka142
18. sep 2013

@zibi Ahoj, prto musí byť do 2,5 lebo, keď je vyššia, tak je to pre dieťa nebezpečne, lebo ja som mala okolo 4,4 a to by moje telo presne takto to povedal: " to by vaše telo neutiahlo aj za vas a aj za dieťa... Toto je funkcia, ktora utiahne len vaš organizmus a keby malo "ťahať" ešte aj za dieťa, je tu riziko potratu, proste, že to, to telo neutiahne za oboch..."
Tak tak nejako, proste štitka je nevyspytatelna... Ale znížila sa mi sama 😕 😨 Z čoho som bola prekvapena, že z ničoho nič bez akychkolvek liekov 😕
A Ty maš vysoke TSH?

zelenagw
18. sep 2013

Ahojte baby tento cyklus začínam stimulovat no neviem sa rozhodnut ci dat 2 embrika a ci staci jedno napisali by ste mi svoje skusenosti DAKUJEM VAM krasne a držim VŠETKYM PALCE 🙂