IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@jalaura priznaky mat este vobec nemusis. Ja ked som 1. krat otehotnela (vtedy som este nemala precitane ziadne taketo fora a nevedela som, co mam cakat) priznaky sa dostavili az v 5.tt (bolest bradaviek, bolest podbruska ako pred MS) a bolo to uspesne tehu, takze este to nezatracuj 😉
Ja som dnes napisala do reprofitu a poslala som nase vysledky,cakam, kto sa mi ozve. na ich stranke som uz nenasla konkretne maily na lekarov, ako to tu niekto spominal, tak som to poslala len na info.
no kupila som si rapid clear a dajaky secret test ..tak na rapide sa mi zdalo ze sa objavil dajaky duch ale neveim ci to nie je len ryha ale akruat taka ciarka v tej oblasti kde ma byt ta druha tehu ciarka ...a ten secret tak tam sa neobjavilo vobec nic tak teraz neveim ... ine testy ani nemaju 😖
@karinuska22 ahoj, gratulujem k malickemu maminka. Nejak sa poponáhľal nie? Ako sa máte? 🙂 🙂 🙂
@stella25 Ahoj, dakujemeee. 4 dni pred terminom mi praskla plodova voda, tak som letela do porodnice. Na nestastie porodne cesty este neboli dozrete, takze som musela podstupit cisarsky rez. Este stastie, ze Samko je od narodenia zatial kludny a pekne spinka. Ja sa zotavujem. A ty??? Ako sa mas??? Je vsetko v poriadku???
@karinuska22 ahojky, jeeeda gratulka k malickemu, som ani nevedela, ze si uz na konci tehulkovania bola! takze fakt to rychlo letiiii!!! 🙂
Drzkajte sa s babuliatkom 😵
@maminka142 mozem sa ta este raz opytat ze preco ti doky povedal ze ta hodnota musi byt do 2,5? toho TSH? ako ti o vysvetlil ??
@karinuska22 Ahojky,gratulujem a tešíme sa asi vsetky s tebou. Este že je dobrý a mozes sa dať ty pekne do poriadku.
No mne 4 IVF v Brne nevyšlo, nedošlo ani k transferu. Ideme vsak do ďalšieho kola asi za necelé 3 týždne. Chcela som už teraz, no mala som úplne zlú MS tak som si dala este mesiac na zregenerovanie a uvidime.
Držím ti palce, nech ste obaja zdraví a v poriadku. 🙂
@nelly3 ahoj, my sme mali 3 no do PK prežilo len jedno a potom sa prestalo vyvíjať. Ja som mala len Clostil a elonvu. Teraz mám Clostil a merional. Tak uvidime či bude niečo viac. Ale ja som pri mojom úplne prvom OPU nemala ani jeden oocyt. Tak ja nečakal žiadne super čísla. Ale mne by aj jedno stačilo. Ja som vždy pri max. dávkach mala iba 3.
@zibi Ahoj, prto musí byť do 2,5 lebo, keď je vyššia, tak je to pre dieťa nebezpečne, lebo ja som mala okolo 4,4 a to by moje telo presne takto to povedal: " to by vaše telo neutiahlo aj za vas a aj za dieťa... Toto je funkcia, ktora utiahne len vaš organizmus a keby malo "ťahať" ešte aj za dieťa, je tu riziko potratu, proste, že to, to telo neutiahne za oboch..."
Tak tak nejako, proste štitka je nevyspytatelna... Ale znížila sa mi sama 😕 😨 Z čoho som bola prekvapena, že z ničoho nič bez akychkolvek liekov 😕
A Ty maš vysoke TSH?
Ahojte baby tento cyklus začínam stimulovat no neviem sa rozhodnut ci dat 2 embrika a ci staci jedno napisali by ste mi svoje skusenosti DAKUJEM VAM krasne a držim VŠETKYM PALCE 🙂

@gaga83 super, dakujem. A kolko si mala vajicok, cim si stimulovala? Ja by som chcela len ten clostylbegyt.