icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

zibi
Autor odpoveď zmazal
zibi
18. sep 2013
maminka142
18. sep 2013

@zibi Čo sa tyka uhniezďovanie to neviem ☹ Mne to doktor len takto vysvetlil, ako som Ti písala... Je mi ľuto, že to nevyšlo ☹ Bola si prvy krat na softe? To bolo prve ivf? Ak chceš môžeš mi napísať IP 🙂

gaga83
19. sep 2013

Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.

amstelko
29. sep 2013

babenky chcem sa opýtať,pri IVF-soft v Brne je potrebné predoperačné vyšetrenie a interné?

manita
29. sep 2013

@amstelko nie, netreba nič

zibi
Autor odpoveď zmazal
karinuska22
5. okt 2013

@zelenagw Ahoj, ja som sa tiez nevedela rozhodnut, ci vlozit 1 embryo alebo 2 embrya. Nechala som si poradit od doktora, ked sa ma na to pred vkladom pytal. Odporucil mi vlozit 2 embrya vzhladom na moj vek 39 rokov. A poradil dobre. Ujalo sa 1 embryo z dvoch. Drzim palce

mauerka
5. okt 2013

@zelenagw Ja som bola este rano v den ET rozhodnuta pre JEDNO, embryologicka ma ale "presvedcila" na dve - a urobila som dobre, ze som sa dala - ujalo sa jedno embryjko.

zelenagw
5. okt 2013

@mauerka to je super ja by som dala aj dva ale neviem co moj muz lebo ten sa o tom este nechce rozpravat jemu sa to zda skoro ale uz sme zacali s proverou... dakujem za odpoved nech ste zdravyy uz vies co bude ??

zelenagw
5. okt 2013

@karinuska22 Dakujem za radu no som zvedava kolko bude vajicok a ak sa nepodari na prvy krat tak na druhy si dam isto 2 no verim ze to nebudem musiet riesit.,.. 🙂

mauerka
5. okt 2013

@zelenagw Jasne, uz od 12tt 🙂 Bude Lea.

zelenagw
5. okt 2013

@mauerka jééé krasne meno nech je len zdravucka tedy obe aby ste boli 🙂

13nika13
6. okt 2013

@zelenagw My sme tiež vložili 2.. ujalo sa len jedno..

zelenagw
7. okt 2013

@13nika13 no tak mozno dame aj 2 vlozit vela zien dalo a ujalo sa jedno no uvidime a dakujem 🙂

13nika13
8. okt 2013

@zelenagw Myslím, že 2 je asi lepšie, je tam väčšia pravdepobnosť, že aspoň to jedno sa ujme.. neviem, myslím si 🙂 Držím palčeky 🙂

zelenagw
10. okt 2013

@13nika13 Dakujem ved uvidíme kolko bude drobčekov a tak budeme asi rozumnejší ak si budeme mať s čoho vybrat tak preco nie 🙂 🙂 🙂

zelenagw
20. okt 2013

Ahojte potrebujem radu ako dlho ste mali mrchu ked ste mali ist na Menopur a ci bola silna mne sa to neako nezda...

stella25
22. okt 2013

@zelenagw ahoj, myslíš ked mas začať pichať? Ja normálnu.

zelenagw
23. okt 2013

Pichá niekto okrem mna od vcera Menopur???

michellevendero
6. nov 2013

Dievčatá v septembri sme boli na prvé iui hcg vyšlo lenže o tri dni neskôr začalo klesať :/ druhé iui teraz v októbri krv negatívna :/ takže v stredu 30.10.sme vypísali čestné vyhlásenie a žiadosť o ivf a kým príde schválenie tak skúsime tretie iui takže mám stimuláciu začatu od 3 dc clostil 1-0-1 a pondelok utorok budem 10-11 dc takže do iscare Martin ultrazvuk až viemkkoľko ich je a aké veľké podľa toho pichnem ovitrelle a keby iui nevyšlo musím čakať na poisťovňu a prvé ivf lenže u nás je všetko ok spermie ukážkové a fóliky tiež mám zmiešané pocity teraz v decembri budú 3 roky čo sa snažíme už nie sme najmladší môj manžel 37 a ja 29 môžte mi prosím napísať ako sa postupuje pri ivf Ďakujem

stella25
6. nov 2013

@michellevendero Ahoj, je to velmi podobne ako mas IUI.
Tiez stimulujes podla protokolu, ktory ti doporuci lekar, mozes mat dlhy alebo kratky. Dlhy trva cca 40 dni, kratky asi 14, v zavislosti ako reaguje tvoje telo.
Pocas stimulacie chodis na kontrolne sono ako sa vyvijaju tvoje vajicka. Podla toho sa ti naplanuje den odberu. Odber je v narkoze, na SR musis si dat pred tym dat spravit predoperacne vysetrenia. V CR to nie je potrebne. Odber sa robi rano, od polnoci nejes a nepijes. Cely zakrok trva velmi malo, niektore sa preberu uz na sale baby. Je to len lahka anestezia, nemusis sa obavat. Pockas chvilu na izbe a ides domo. Potom si volas ako sa oplodnili a vyvijaju tvoje vajicka a podla toho sa ti naplanuje vklad , bezne je to 3-5 den od odberu. No a potom cakas 2 tyznde, ci sa ujalo alebo nie. 🙂
Do ktoreho centra chodis?

michellevendero
6. nov 2013

@stella25 jeee Ďakujem za vysvetlenie 😉 od júla 2013 sme začali chodiť do centra iscare v Martine keďže do tejto doby sme sa snažili bez pomocí lekárov

zelenagw
19. nov 2013

Baby ako ste na tom ??

rica1
19. nov 2013

Ahojte, prosim Vas robi sa to ivf soft aj v iscare v martine pretoze na stranke take cosi maju ale neviem ako si to vysvetlit. Ma s tym niekto skusenost?

stella25
20. nov 2013

@rica1 Ahoj, ja som z Iscar Martin odisla prave preto, ze to tam nerobili. Ale to bolo pred rokom, mozno sa nieco zmenilo.
Idealne spytat sa doktora. Ty ides cez poistovnu ci si samoplatca?

tinus8
20. nov 2013

ahojte dievčatá, chcem sa opýtať tiež idem teraz na ivf soft, beriem clostilbegyt 3x1-5dni, teraz som 8DC a dnes bol folikul 14mm-jeden ...myslite, že ja tam ešte šanca nato, aby dorástli ďalšie?? Môj cyklus je 33 - 35 dňový neviem, či to má aj na to vplyv, že ovulka by vyšla na neskorší deň... nemáte niektorá skúsenosti?? Ďakujem za info

rica1
20. nov 2013

@stella25 ahojky , no ja som este nebola na ivf a klasicke ivf ani nepodstupim, koli velkym rizikam stym spojenymi... rodinna anamneza plus tromboza , nechcem to riskovat ☹ tak potom len ten soft a na stranke som to tam videla lenze dnes mi jedna kocka pisala ze to je len v bratislave ale iscare martin ze to nerobi a ja ked uz by som mala ist do bratislavy tak to si radsej zvolim to brno.. a neviem ako to je s preplatenim, 3 pokusy cez poistovnu som este nezacala cerpat a v brne by som bola samoplatca

rica1
20. nov 2013

@tinus8 ahoj, a na soft ides do akeho centra, ten 14mm urcite dorastie a ostatne tam su dake mensie? lebo ak ano tak kludne mozu dorast

tinus8
20. nov 2013

@rica1 do reprofitu ideme k dr. Otevrelovi ... mam tam este nejake 7-9mm, tak uvidime, vsak dam vediet 🙂