IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@zibi Čo sa tyka uhniezďovanie to neviem ☹ Mne to doktor len takto vysvetlil, ako som Ti písala... Je mi ľuto, že to nevyšlo ☹ Bola si prvy krat na softe? To bolo prve ivf? Ak chceš môžeš mi napísať IP 🙂
Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.
babenky chcem sa opýtať,pri IVF-soft v Brne je potrebné predoperačné vyšetrenie a interné?
@zelenagw Ahoj, ja som sa tiez nevedela rozhodnut, ci vlozit 1 embryo alebo 2 embrya. Nechala som si poradit od doktora, ked sa ma na to pred vkladom pytal. Odporucil mi vlozit 2 embrya vzhladom na moj vek 39 rokov. A poradil dobre. Ujalo sa 1 embryo z dvoch. Drzim palce
@karinuska22 Dakujem za radu no som zvedava kolko bude vajicok a ak sa nepodari na prvy krat tak na druhy si dam isto 2 no verim ze to nebudem musiet riesit.,.. 🙂
Ahojte potrebujem radu ako dlho ste mali mrchu ked ste mali ist na Menopur a ci bola silna mne sa to neako nezda...
Pichá niekto okrem mna od vcera Menopur???
Dievčatá v septembri sme boli na prvé iui hcg vyšlo lenže o tri dni neskôr začalo klesať :/ druhé iui teraz v októbri krv negatívna :/ takže v stredu 30.10.sme vypísali čestné vyhlásenie a žiadosť o ivf a kým príde schválenie tak skúsime tretie iui takže mám stimuláciu začatu od 3 dc clostil 1-0-1 a pondelok utorok budem 10-11 dc takže do iscare Martin ultrazvuk až viemkkoľko ich je a aké veľké podľa toho pichnem ovitrelle a keby iui nevyšlo musím čakať na poisťovňu a prvé ivf lenže u nás je všetko ok spermie ukážkové a fóliky tiež mám zmiešané pocity teraz v decembri budú 3 roky čo sa snažíme už nie sme najmladší môj manžel 37 a ja 29 môžte mi prosím napísať ako sa postupuje pri ivf Ďakujem
@michellevendero Ahoj, je to velmi podobne ako mas IUI.
Tiez stimulujes podla protokolu, ktory ti doporuci lekar, mozes mat dlhy alebo kratky. Dlhy trva cca 40 dni, kratky asi 14, v zavislosti ako reaguje tvoje telo.
Pocas stimulacie chodis na kontrolne sono ako sa vyvijaju tvoje vajicka. Podla toho sa ti naplanuje den odberu. Odber je v narkoze, na SR musis si dat pred tym dat spravit predoperacne vysetrenia. V CR to nie je potrebne. Odber sa robi rano, od polnoci nejes a nepijes. Cely zakrok trva velmi malo, niektore sa preberu uz na sale baby. Je to len lahka anestezia, nemusis sa obavat. Pockas chvilu na izbe a ides domo. Potom si volas ako sa oplodnili a vyvijaju tvoje vajicka a podla toho sa ti naplanuje vklad , bezne je to 3-5 den od odberu. No a potom cakas 2 tyznde, ci sa ujalo alebo nie. 🙂
Do ktoreho centra chodis?
@stella25 jeee Ďakujem za vysvetlenie 😉 od júla 2013 sme začali chodiť do centra iscare v Martine keďže do tejto doby sme sa snažili bez pomocí lekárov
Baby ako ste na tom ??
Ahojte, prosim Vas robi sa to ivf soft aj v iscare v martine pretoze na stranke take cosi maju ale neviem ako si to vysvetlit. Ma s tym niekto skusenost?
ahojte dievčatá, chcem sa opýtať tiež idem teraz na ivf soft, beriem clostilbegyt 3x1-5dni, teraz som 8DC a dnes bol folikul 14mm-jeden ...myslite, že ja tam ešte šanca nato, aby dorástli ďalšie?? Môj cyklus je 33 - 35 dňový neviem, či to má aj na to vplyv, že ovulka by vyšla na neskorší deň... nemáte niektorá skúsenosti?? Ďakujem za info
@stella25 ahojky , no ja som este nebola na ivf a klasicke ivf ani nepodstupim, koli velkym rizikam stym spojenymi... rodinna anamneza plus tromboza , nechcem to riskovat ☹ tak potom len ten soft a na stranke som to tam videla lenze dnes mi jedna kocka pisala ze to je len v bratislave ale iscare martin ze to nerobi a ja ked uz by som mala ist do bratislavy tak to si radsej zvolim to brno.. a neviem ako to je s preplatenim, 3 pokusy cez poistovnu som este nezacala cerpat a v brne by som bola samoplatca