IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@zibi poistovna preplaca refundaciu do 1000 EUR
@panarka Presne toto si myslim aj ja. Mna v Heliose MT odhovarali od SOFT, ze to su vyhodene peniaze a teraz vidim, ze vyhodene peniaze bolo klasicke IVF. Cim viac hormonov clovek do seba dava, tym ma telo vacsi chaos z toho. A vajicka z klasickeho IVF aj tak nie su take kvalitne ako zo SOFT alebo Nativ.
@panarka Vela babam, ked volali do VSZP a pytali sa na preplatenie SOFT, povedali, ze nepreplacaju. Potom ked poslali ziadost na ustredie, tak im peniazky preplatili. Takze netreba sa dopredu pytat a len rovno poslat ziadost a cakat.
@ofrah Ta bolest bude pravdepodobne z utrogestanu. Aj ja som to mavala.
@karinuska22 to dúfam, lepšie ako predzvesť mrchy
@karinuska22 Áno, viem, rovnako ako pred IUI.
Ty čo si si pichla po Clostile a pred Pregnylom?
@manita Nepamatam si nazov.
@stella25 ja som už tomáša nezažila, my ideme do Brna skúsiť aj iného odborníka že čo na to povedia inde. baby neviete aká je PIGD v reprofite, a koľko sa zato platí? *Môj muž nechce o tom počuť, naposledy ani jedno oplodnené vajíčko neprešlo cez PIGD, už nechce riskovať, ale ja by som to ešte aspoň raz skúsila.
Urcite soft poistovna preplaca, lebo mna sa pytal lekar, ci to chcem na poistovnu alebo nie.
@maminka142 ja tom tiez chodila do iscare ...2 x nam to nevyslo ...tak pojdeme asi skusit statsie inde
ked to vychadza cca do 1000 eciek tak to prepalcat nebudem a necham jeden pokus este k dobru preplateny 🙂 do 39 rokov mam cas to vyuzit 😉
baby a ktore centrum je lepsie REPROMEDA ci REPROFIT ?
@maminka142 Doktor ani mne moc nesadol , doktorka bola super, ani to sa mi nepacilo ze maju dlhy protokol a daaju ho kazdej , soft si myslim, je lepsi. Gatovou som bola raz a javila sa supet, ale ona nemoze ist proti zauzivanym metodam takze bude ako vsetci pomaly.
@maminka142 Na 8 den som bola v Brne a potom som este mala ist na 11 den a to som isla k svojmu gynekologovi a poslala vysledky do Brna a oni mi spatne zavolali, ze kedy bude odber a kedy si mam pichat a co si mam pichat. Odber bol na 14 den tusim, co vyslo na nedelu. A o 5 dni vklad v piatok. V Brne su profesionali a pekne Ti vsetko vysvetlia ci uz osobne alebo telefonicky. Maju to tam super zorganizovane. Ked tam clovek pride, tak si mysli, ze tam nikto nechodi. Cakaraňen je prazdna a vladne tam uplna pohodicka.
@maminka142 Este chcem podotknut, ze aj odber vajicok je v Brne omnoho lepsi a prijemnejsi ako v SR. Z nicoho si nic nerobia a vsetci su vyborne zohrati.
@karinuska22 tak tak, pozerám že si v 29 tt, tak super 🙂 už sa ti to blíži tak ako mne, držím veľmi palčeky aby všetko dopadlo podľa tvojich predstáv 🙂
@karinuska22 je to dosť možné, ale ja som to už potom neriešila a síce sme neni pár ktorý mám nazvyš peniažky ale keď sa nám to podarilo a poslali mi taký email tak som to nechala tak. 😉
@jalaura ďakujem veľmi pekne. Neboj treba myslieť pozitívne a určite bude pozitívny testík. Nám sa podarilo na prvý krát so softom, ale sa nam to podarilo po 4 rokoch snaženia. Prv som chodila len svojmu dr. ale potom som chodila do RF brno ta tam to nabralo už ten správny smer. My sme síce vkladali 2 embryjka, a prv som tajne dúfala že budú dvojičky ale uchytil sa len jeden drobček. A teraz ten drobček sa už čoskoro narodí a veľmi sa tešíme 🙂 Držím palčeky aby ste sa i vy mohli už čoskoro tešiť z bábätka 🙂
Nedalo mi to, tak som volala do VšZP ohľadom preplatenia ivf, takže povedali mi, že preplácajú aj v EU, aj mimo EU, Treba vyplniť to tlačivo na refundáciu, poslať originál faktúru, a všetko im tam zaslať, a preplatia.. Môže to byť aj vyššia suma ako 1000eur, vraj kedysi mali do výšky 1000e, teraz tam limit nemajú...
@maminka142 žiadosť ti dajú určite na poisťovni ale myslím si že aj na ich stránke by si to mohla nájsť. Neviem ako to má Union, treba sa spýtať. Brno je super, síce ja som nikdy nebola v centre na Slovensku ale keď som si vyberala do ktorého centra pôjdem, tak som išla podľa toho čo si tu na modrom koníku kočky písali o centrách a vychádzalo mi to v Brne ako najlepšie a pravda bola tiež taká že je to tam super. Kočky hovoria tu na fóre že keď človek neotehotnie v Brne tak už potom nikde 🙂
@panarka Dakujem velmi pekne. Aj ja Tebe drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne. Ja mam stale obavy, pretoze este nemozem uverit, ze sa to po tych dlhych rokoch a neuspesnych pokusov podarilo.
@panarka Skoda, do pol roka sa to dalo preplatit.

@manita To kedy si mas pichnut Pregnyl, Ti povedia v Brne na zaklade vysledkov z ultrazvuku. Mne este pred pregynlom kazali pichnut injekciu, ktora zabranila aby folikuly praskli skor.