icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

melisska
14. apr 2009

No a pozdravujem, ixi,marcelku,lenku, taellku, katy, kukulika,kuspitku ...........a vsetky ktore so monu bojujete dlhhhhhhhhhho,a poprosim vas este to so mnou trosku vydrzte, posledny kraaaaaaat 😀

jespera
14. apr 2009

Ahojte,

v prvom rade Jajka - blahozelam..
A pozdravujem vsetky - s ktorymi sme sa dnes rano stretli v Splne.
Vevericka - teba si pamatam.
Aj manzela co bol na wc... 😉 (v ramci pohody samozrejme).
Ja idem na odber v piatok, dnes mi este kazal pichnut zbytky Gonalu - dve injekcie. A zajtra vecer choragon samozrejme.
Vevericka a ty ked mas v stvrtok odber - kedy bude transfer? A ja ked v piatok odber - tak kedy v pondelok?

piskota80
14. apr 2009

Ahojte,
aj ja sa pripájam k blahoželaniu - jajka z úprimného srdiečka gratulujem 😉 😉 😉 . Ja čakám na MS a ide sa na to. Mala by prísť okolo dvadsiateho. 🤐 😵 😵
Ale inak ma strašne bolí okolo trojuholníka, býva mi ráno zle a aj na zvracanie, ale určite to nie je z tehotenstva ale zo stresov v práci.
Tak sa majte a držím vám všetky palce, pfuj pfuj na odberoch a transféroch . pa 🙂

dalida
14. apr 2009

Dobry vecer, dievcence. Jajka, velmi sa tesim, ze si obnovila tehu vlnu... 😀 Blahozelam a prajem vsetko dobre, vydrzte spolu az do porodu a bez komplikacii... 😀 😀 😀 😀
Ja cakam, kedy pride mrska... Mala prist dnes, zatial nic... 😒 Dufam, ze uz zajtra pride... Chcem uz ist do splnu a zacat pripravovat perinku pre babo...

taella
14. apr 2009

ale sa to tu pekne rozbehlo opäť . Držím vám všetkým palce , aby ste už čoskoro mali také pokladíky doma ako mám ja 😉

choragon pichnú aj na normálnej pohotovosti , sestra mi tam robí sestričku a pichá to dosť často 😉

katy2
15. apr 2009

dobre ranko 🙂
jajka, gratulujem 😵 😵 😵 a prajem ti, aby ste dosli do uspesneho ciela (zaciatku 😉 )
vidim, ze vas je uz dost, co vas caka odber, transfer, niektore krvicka a dalsie cakaju na zaciatok stimulky alebo pripravy na KET 😵 Myslim na vas a strasne vam vsetkym drzim palce 😵 😵 😵

mimusa4
15. apr 2009

dobré ráno..
jajka Gratulujeeem, som si pripomenula ako som to prežívala ja, aj si ma k slze dohnala 😉 😵 tak len sa držte..

a zdravím aj vás ostatné splnky 🙂

kukulik30
15. apr 2009

Ahojte kocky, pekne ste sviatkovali? 🙂 ja ano...nesiel mi net, tak som nemala nutkanie 😀 😀 😀 ale nie, v pohode , uzila som si obrady v kostole...krasa 😵
a co je nove?
Jajka, takze si tehulka????no to je skvele...blahozelaaaaaaaaaaaaaaam 🤐

melisska
15. apr 2009

No vcera mi prisla uz potvrdená žiadosť na 3.IVF:o) tak v pondelok idem na prvu injekciu, drzte mi palceky uz sa so mnou potrapite posledny kraaaaat:o)aj sa tesim aj sa trosku bojim

tina1
15. apr 2009

baby, stretli ste sa niekedy s tým, že test bol na 12 deň negatívny a žena bola aj tak tehotná? Ja som si robila test na 12 deň a je negatívny. Nemala som PK. Ale od 9 dňa mám mrchovské pocity a bolia ma prsia už dosť dlho. Nemám už odvahu testovať, zajtra mám krvný test.

jespera
15. apr 2009

Tina - ja osobne ti neporadim, nemam skusenost.
Ale mam otazku - o kolko dni po odbere je transfer?/ odber mam v piatok/

tina1
15. apr 2009

podľa toho, či máš PK alebo nie. Ja som mala v pondelok odber a vo štvrtok vklad. A ja som nemala PK. Ale to ti presne povie doktor.

jespera
15. apr 2009

este doplnuja otazka co je PK? 😒

tina1
15. apr 2009

predĺžená kultivácia- nechajú ti dlhšie sa vyvíjať oplodnené vajíčko v skúmavke. Ostane ich menej, ale budú najkvalitnejšie. Budú už možno 100 bunkové. Vkladajú sa po 5 dňoch. Dúfam, že som to dobre napísala.

jespera
15. apr 2009

kde ste vsetky? Ak budete mat niektora chut - prosim napiste mi - ako prebieha cely odber, na co by ste ma chceli upozornit aby som negulala ocami..
A po kolkych dnoch je transfer, a ako to maju zauzivane - na kolku tam treba prist, a ako dlho to tam potom trva..
Dakujem

katy2
15. apr 2009

jespera, v den odberu prides na 9,30. Budete dve alebo tri, sestricka vas zavedie do izby, tam sa prezlecies do nocnej kosele a cakas, kym ta zavolaju na sal. Ked ta zavolaju, prides tam po svojich, lahnes na kozu, arista ti pichne narkozu a ty zaspinkas.... Vtedy ti Dr. odoberie vajicka z vajecnikov, ty nic necitis, potom ta prelozia na postel a prenesu na izbu, kde ta uz caka drahy a tam sa prebudis. Ozaj nezabudni si zobrat prezervativ, das ho, ked pojdes na sal. Draheho zavolaju, aby odovzdal spermijky a ty este polezis nejaku hodinku.... podla toho ako sa budes citi. Zober si nieco na jedenie a hlavne na pitie.... po odbere potom treba vela pit aby sa predislo hyperstimulaku. Ked sa oblecies, pojdete s drahym za dr. do jeho pracovne a on vam povie, kolko vajicok odobrali a kedy pridete na transfer. Normalne byva transfer na 3 alebo 4.den po odbere.... teda odber v pondelok, transfer v stredu.... a pod. Plati sa az pri transfere (ak sa dobre pamatam) Niekto ma po odbere vacsie bolesti, vtedy je dobre bvziat nejaky ibalgin....
Drzim palce, a hlavne, neboj, nic to nie je....

jespera
15. apr 2009

Katy, Tina dakujem.
A na transer - nemusi byt manzel, totiz pondelok odchadza, pracuje vonku.

tina1
15. apr 2009

jespera, nemusí. Tam si potrebná len ty. 🙂

melisska
15. apr 2009

jespera drzim palceky 😉 aj ja by som to uz mala rada za sebou, ale mna to este len caka 😖

kukulik ako sa mas???? v maji sa stretneme 😵

katy uz sa ti to krati, neklopka Hanka na domcek? 🙂

tina vydrz nikdy nie je vsetko pravda, lebo kazda sme ina, mne vysla aj krv negativna a bola som tehu 😉

katy2
15. apr 2009

melisska, ahoj 🙂
gratulujem k schvalenej ziadosti 😵 uz si celkom blizko k vytuzenemu babu 😵 drzim palce 😵
hanka ma uz asi malo miesta, uz sa strasne mrvi a casto vytrca cez brusko.... a ja si neviem najst polohu, hlavne, ked lezim.... ale aspon ju velmi citim a aj vidim.... raz zadocek, inokedy nozku alebo paticku.... 😵

mirus25
15. apr 2009

Ahoj dievčence. 🙂 Zdravím každú.
Melisska je super že už máš žiadosť. A už v pondelok začínaš. 🙂
Katuška aj vám sa to už kráti. A to tak nebolí keď Hanka vytrča zadoček, nožku ?
Tinuš nevešaj hlavu. Neviem či si postrehla ale aj Jajka písala že v deň testovania z krvi si robila test, a mala tam len jemnučnú čiaročku. Embryjká sa uchytia vraj do 5-tich dní. Možno sa aj tebe uchytili niekde ku koncu termínu a nemáš ešte natoľko vysoké HCG žeby to ukázalo. Takže ešte to nieje stratené. 😉

kukulik30
15. apr 2009

melisska..mam sa vynikajuco 😀 ...nemam sa na co stazovat a to je dobre, nie?veru v maji sa urcite stretneme, ja cakam/ necakam mrchu 21.4. a dalsi cyklus nejaky 19-22 den by som mala ist pichnut dekac, to vychadza na 9.5 alebo 10., 11...uvidim, kedy mi povie doki 🙂
ty uz mas schvalene? celkom rychlo , nie? tusim po 3 tyzdnoch si uz mala 😉 parada, som zvedava, kedy budem mat ja 😕

tina, nebud smutna, uz som to pisala, neraz sa stava, ze test neg a krv pozitivna 🙂

kukulik30
15. apr 2009

melisska, a tebe prisla ziadost domov? minule IVF to doslo priamo dr.....to ju mam aj ja cakat ?

jaanulienka
15. apr 2009

Ahojte, prajem pekne stredajsie popoludnie. 😵

dafy
15. apr 2009

ahojte vsetky kukulik mne prisla odpoved priamo domov.ale zrejme to zalezi od poistovniii

zuzana.dry
15. apr 2009

Jajka, tak gratulujem...konecne pozit. spravicky 🙂
A vidim, ze s jarnym slnieckom aj viacerym prisla chut do dalsieho boja...drzim place buducim aj terajsim stimulantkam 😉

kukulik30
15. apr 2009

melisska ma VSZP ako ja, tak asi aj mne poslu domov 🙂

kukulik30
15. apr 2009

Zuzka a ty sa ako citis?

marcelka82
15. apr 2009

Ahojte. ixi teraz sa nechystám. Uvidíme čo príde.

zuzana.dry
15. apr 2009

Kukulik, prave teraz nie velmi dobre, lebo na mna nieco lezie...skriabe ma v hrdle a mam plny nos...dufam, ze to nejako zazehnam...kurirujem sa a dufam, ze sa to nezhorsi... ☹