Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@jarka727 Ahoj, ja som mala presne tolko rokov ako ty ked sme išli prvý krát do SPLNU a teraz mi behá môj 5 ročný sen po obývačke.Je to naša zmrzlinka po KET.Velmi ti držím prsty a verím že sa ti sen splní 😉 .....Túžim si splniť aj sen číslo 2 a preto sa chcem opýtať kolko teraz výjde celý proces ICSI so všetkým dievčence
@judka26 Bola som 🙂 docentka bola veľmi milá, príjemná, všetko mi vysvetlil, vzali mi krv na hormóny a o týždeň pôjdem na ultrazvuk tak potom sa uvidí aký protokol mi nasadí. ale zatiaľ mám z toho veľmi dobrý pocit a chcem to brať pozitívne, stane sa to čo sa stať má a bude dobre 🙂
@jarka727 Drzim palce 🙂 Na povzbudenie len tolko, ze doma mam dve splniatka 🙂 prezili sme si svoje, neslo vsetko hladko, prezili sme kopec neuspechov, sklamania, bolo to tazke, ale nelutujem ani sekundu 🙂 Najdolezitejsie je nevzdavat sa 😵 A ty si mlada 😉 Ja som vykopavka oproti tebe 😀
Ja mam syna nar. November 2009 po Ket ..tiez som cakala dvojicky a jedno to vzdalo ...vklad posledne 2 ☹ a preto musime vsetko absolvovat odznova ☹ ..neviem ci sa da vlozit len jedno, ale tym padom by bola aj mensia pravdepodobnost uspechu
joj, babenky, dens som bola v SPLNE a pockala som si dost, o nedlho mam volat ci dnes zacinam s injekciami...zavisi od vysledkov z krvi...drzte palceky
Dievčence, neviete mi povedať ako dlho trvá to schvaľovanie v poisťovni? aspoň približne, to som sa úplne zabudla spýtať keď som bola v centre.
@arabella3 jasne,ja mam ziadost schvalenu,dokonca hrozi,ze mi prepadne,ale to je na dlhe vysvetlovanie...prve ivf nam vyslo a potratila som a druhe mi dobabrali stimulku....no co uz,keby tam nemam ziadost asi uz skusim inam,pri prvom som bola max spokojna a pri druhom totalne nie....cele je to hop alebo trop
@nelynka ale na rastislavovej to bolo štatne zariadenie a spln je súkromne
Ahojte baby, viete mi prosim vas napisat postupnost krokov ako to funguje ? ci najprv treba ist do poistovne, alebo najprv na prvu konzultaciu alebo ako? dakujem 🙂

Ahojte dievčatá 🙂 tak aj ja sa k Vám pridávam, zajtra idem prvýkrát do SPLN-u a neviem čo ma tam čaká, mám strach ale na druhej strane sa aj teším, len som trochu nesvoja z tých rôznorodých reakcií čo sa tu o tom popísali. Uvidím ako dopadne ten môj prípad a či sa splní môj sen 🙂