icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

katy2
22. júl 2015

@jaja9891 za starej ery som mala pocas stimulky uzv 3x... v kazdom IVF cykle.... raz tusim az 4x

jaja9891
22. júl 2015

@seginiatko tak vies,poprosit ju mozes,ale co ti to bude platne neviem,lebo ona ti lieky a davku neovplyvni...

jaja9891
22. júl 2015

@katy2 hej to znie logicky,neviem preco to tak nerobia...asi nestihaju...

katy2
22. júl 2015

@jaja9891 viem, ze som bola na konci planovanej stimulky, urobil sa uzv a nebolo to este tip-top, tak mi dr. stimulku este predlzil....

jaja9891
22. júl 2015

@katy2 tak doktorka ma asi iny pristup...no co narobime???

seginiatko
22. júl 2015

@katy2
@jaja9891 vdaka baby, cize az tak vela neocakavat ... hmm..

jaja9891
22. júl 2015

@seginiatko neboj,bude to ok...kazde car ma nieco svoje a spln je plny ludi,tak asi tam chodia a su spokojni...pristup je ok,len ak chces nieco vediet,musis sa sama pytat

arabella3
24. júl 2015

@jaja9891 dakujem, tak snad do pondelka vydrzia a dozreju a podari sa na prvy sup... este neviem ci dame oplodnit ISCI alebo prirodzene...poradte

jaja9891
24. júl 2015

@arabella3 oni ti odporucia,podla poctu vajok a spg,pri nizkom pocte a zlom spg davaju ICSI

arabella3
27. júl 2015

dnes som bola na odbere vajok, mam 13, ale boli ma cele panvové dno.... snad to prejde... mali ste to aj vy?

judka26
27. júl 2015

@arabella3 ja som mala tiez bolesti celeho podbruska a vajecnikov ..dost velke bolesti..odobrali mi 21 vajicok takze preto tie bolesti...prejde to...silno drzim prsteky..nech to vyjde

katy2
27. júl 2015

@arabella3 jasne, ze to boli, lebo je to tam cele dopichane od punkcii..... drzim palce, nech sa pekne vyvijaju 🙂 a daj si ibalgin od bolesti....

seginiatko
27. júl 2015

Babe len taka otazka ,co mi napadlo. Moze suvisiet detska nervozita- teda takmer vecny plac babatka -a s umelym oplodnenim? myslim tym, ci moze to mat suvis, ze deti po hoc akom umelom zasahu, ci uz len hormonalnom u zeny a nasledne prirodzenemu otehotneniu alebo celkovo IVF mozu byt viac placive ...? ci su aj kludne babatka po takom zasahu? vdaka za odpovede.

katy2
28. júl 2015

@seginiatko moji boli pokojne deti, dokonca ani cumel od pol roka nepotrebovali.... nemyslim si, ze to bude kvoli UO.... kazde dietatko je ine, ako aj kazdy z nas je iny 🙂

seginiatko
28. júl 2015

@katy2 tak to som rada 🙂

judka26
28. júl 2015

@seginiatko môj bol a aj je pohodak...mam viac kamosiek po umelom opl. a kazde dieta je ine..

jaja9891
29. júl 2015

ahojte zienky,neviete ako maju dovolenku v Splne v auguste?ci vobec maju,zda sa mi,ze som nieco zapocula...

seginiatko
29. júl 2015

@jaja9891 my ideme 10.8 a to mi povedala,ze hned potom maju 3 tyzdne.

jaja9891
29. júl 2015

@seginiatko az 3 tyzdne???no ved aj oni potrebuju oddych,len si to musim vsetko nejako rozplanovat 🙂 dakujem 🙂

ludmila1307
3. aug 2015

Dievcata samoplatkyne, mam po stimulke tri zvysne injekcie CETROTIDE 0,25 mg, exp. 12/15, mal by niekto zaujem???

edwina10
14. aug 2015

Pekny den prajem, vsimla som si, ze pri SPLNe komunikacie viazne, znamena, to asi, ze kazdy je spokojny 🙂
Ja som tam bola dnes skoro rano. Ze od pondelka maju dovolenku, ale podla vsetkeho tam bude zastupovat nejaka ina lekarka. Som samoplatca, dnes som si bola pre recepty na lieky - kratky protokol, je tu tiez niekto taky??

eileeen
14. aug 2015

@edwina10 ja som bola v splne v utorok, to ešte dovolenku nemali, robila docentka

seginiatko
14. aug 2015

My sme tam boli v pondelok. pekne sme si pockali takmer hodinu a pol kym nas vzala, to teda by si mohli lepsie vyratat. Ja uz mam aj vysledky vsetko co mi brali - stery, kultivaciu, cytologiu aj krv . Kedze u nas je problem u manzela, cakame na androloga a spolocne mame este ist na genetiku - i ked tu genetiku nevidim zmysel, kedze uz jedno dieta mame a spontanne,cize tam by problem nemal byt. skor zrejme ten androlog.a ten ma dovolenku.

saga_noren
14. aug 2015

@edwina10 my sme chodili do Splnu, aj do Heliosu v Martine a uprimne: Spln sa nechyta....hoci nepomohli nam nikde ☹

edwina10
14. aug 2015

Preco sa nechyta, v com je rozdiel? Ja som zatial bola iba v splne kedze som z KE

edwina10
14. aug 2015

My sme boli tiez na genetike tu v KE v novej nemocnici. To tiez trva nejaku tu dobu, asi mesiac sme cakali na termin a potom asi mesiac na vysledky. Vsetko bolo OK. Tie rozne vysetrenia pred tym zaberaju spustu casu. Najhorsie je ked vam ich gynekolog "davkuje" postupne, miesto toho aby povedali dopredu na co vsetko treba ist a dali papier. Mne to trvalo viac ako pol roka.

edwina10
14. aug 2015

Este ma napadlo, ja ked som tam sla prvy krat cakala som 3 hodiny 😠 uz dalsie navstevy boli naplanovane inac, prisla som tam skoro rano a sla som hned prva, to cakanie kedy clovek pride na rad je nekonecne, keby davali cisla to by v tom aspon bol prehlad. Stale ked som tam je tam plno ludi dnu pri sestricke pri recepcii a aj von, este som nezazila aby tam bolo malo ludi.

jaja9891
14. aug 2015

@edwina10 ahoj,prosim ta nevies mi povedat,ci bude este doc v pondelok v splne?dnes mi odtial volali,ale nevsimla som si to az neskoro a len upratovacka asi mi kazala volat v pondelok...najhorsi eje,ze neviem preco mi volali,tak mam z toho stres...

edwina10
14. aug 2015

Podla mna tam ona asi nebude, lebo dnes sestricka spominala, ze budu mat dovolenku do konca mesiaca. Dnes ked som tam bola, bola s docentkou aj ina lekarka, ktora mi robila ultrazvuk a podla vsetkeho ju asi ona bude zastupovat pocas dovolenky. Odporucam ti aby si tam hned rano zavolala.

kimmm1
14. aug 2015

Ja uz do splnu nechodím, lebo nemusím, ostala som tehotná. Včera sme sa pekne rozlúčili a popriali si vsetko dobre. Moja skúsenosť je 1 ročná, absolvovala som vsetko, co sa dalo, podarilo sa až ket...co sa týka čakania, treba byt trpezliví, co uz, doktorka je len jedna a robi vsetko...moj osobný názor je, ze aj ked jej prístup nie je velmi osobný, robi co moze a hlavne snaží sa nám pomôcť ... Spln možem len odporucat.