icon

6 mm hematóm v 9. týždni

viki_00
7. jún 2023

Baby akurát som 9 tt dnes som začala silno krvácať, už to prestalo na urgentne mi našli 6mm hematóm. Idem ležať. Nejaké skúsenosti? Môže to nejak ublížiť plodu? Ďakujem za odpoved som úplne smutná z toho.

leni1977
7. jún 2023

Ja som mala hematóm veľkosti 3,5 cm. 6 týždňov som strávila kvôli tomu v nemocnici, všetko dobre dopadlo.

cookie29
7. jún 2023

ono zalezi kde je umiestneny. A co rozumies pod ublizenim plodu. Pretoze ak je zle umiestneny moze sposobit, ze plod sa neudrzi...Moze, nemusi... Plod by mal mat cca 2 cm cize hematom je tretina jeho velkosti.... ja som mala vacsi a dnes mi tu beha take male 2 rocne 🙂 Drzim palce.

romanka06
7. jún 2023

Ja som mala v 11 týždni a do dvoch týždňov sa našťastie vstrebal. Držím palce

sandyan
7. jún 2023

Ja som mala 10x6mm. Vstrebal sa,drzim palce. Hlavne kludovy rezim😊

lovatko
Odpoveď bola odstránená
viki_00
autor
9. jún 2023

@lovatko no krvacanie hneď prestalo v ten deň odvtedy už iba malinké špinenie a dneska už vôbec nič. Sranda je že dneska mi robili kontrolné sono lebo som sa bála o malé lebo ako som v nemocnici začalo ma pobolievať ľavý vaječník a občas mám pichanie v podbrušku také silnejšie ako som mávala doteraz. A všetko bolo v pohode srdiečko nám bije, babo rastie ako má, a zaujímavé ze dnes doktorka žiadny hematom už nevidela. Žeby sa za 3 dni tak rýchlo vstrebl? Keď nebudem do pondelka krvácať v pondelok kontrolné sono a keď všetko ok idem domov a prísny kludovy režim.

sofia1979
9. jún 2023

@viki_00 držím prsty u mňa to dopadlo katastrofálne no ja som ho mala nad plodom. Ak ho máš niekde inde je šanca len lež

sofia1979
9. jún 2023

@viki_00 to je super tak hádam si za vodou len byť už len v kľude

lovatko
Odpoveď bola odstránená