icon

Abdominálna serkláž - serkláž

barborienka123
25. máj 2021

Ahojte prosím Vás, máte ju niektorá absolvovanú? Ako prebieha a kde Vám ju robili? Ďakujem

Strana
z2
barborienka123
autor
21. júl 2022

@andreamorongova ahoj už som po zákroku a aj tehotná 🙂 môžem sa spýtať ako vyzeral kľúčový režim a ako si dopadla 🙂

barborienka123
autor
21. júl 2022

@siu296 ahoj pre tehu. Po mesiaci som už bola tehotná a ťahám 9tt

tinusik211
Dnes o 10:41

Ahojte dievčata , vidím že je to už staršia konverzácia. No chcem sa Vás spýtať aké bolo vaše tehotenstvo po abdominalnej serklazi? Boli nejaké problémy a v akom týždni Vám robili cisársky ? Mne ju robili v januári a teraz v marci som zistila že čakám dvojičky . Bojím sa či to nebude predsa veľký tlak na ten krčok. 🙈

siu296
Dnes o 11:00
@tinusik211

Ahojte dievčata , vidím že je to už staršia konverzácia. No chcem sa Vás spýtať aké bolo vaše tehotenstvo po abdominalnej serklazi? Boli nejaké problémy a v akom týždni Vám robili cisársky ? Mne ju robili v januári a teraz v marci som zistila že čakám dvojičky . Bojím sa či to nebude predsa veľký tlak na ten krčok. 🙈

@tinusik211 ahoj, všetky baby čo poznám a majú tento zákrok, donosili dieta bez problémov s krčkom. Serklaz udržala dieta, len teda s dvojičkami nikoho nepoznám. Ale malo by to byt ok. Pripadne sa opýtaj lekára, čo ti robil zákrok.

siu296
Dnes o 11:01
@tinusik211

@tinusik211 Jaj a ja som mala cisarsky v 37 tt a všetko bez problémov

Strana
z2