Ablacia v Košiciach
Ahojte!Prosím,má niekto skúsenosti s abláciou vo Vúsch Kosice?
@mamca31 moje už spia o siedmej🤭režim od začiatku!! Moja tiež bola len štyri dni v škôlke a už vraj nemusí že už tam bola, nezáujem takisto😁pá potom píšeme sms lebo tu odbočujeme od temy!!!
@natalierusnakova to je super. To taka tema antistres :D tak pa, dobru ;)
@natalierusnakova v pohodke,ja sa preberiem sama,lebo mam defibrilator pod klucnou kostou. Islo len o to,nemat arytmie aby mi zbytocne nedavalo vyboje. Lebo vzdy pri arytmii zareagoval strojcek a dalo mi slehu,cize som nas par sek.stratila vedomie. Ako som pisala,moj problem je ovela zlozitejsi ako ta blba arytmia. A tie darceky aj ja objednavam iba cez net,no hadam nebudem lietat po obchodoch😂😜
@tncka uau to máš asi ťažké ale si super optimista že? Inak sa to ani nedá brat lebo by človek zblbol!!! No ja som sa včera vybrala do Popradu autom kúpiť vianocne gule😁😁lebo nemôžem nájsť tie co som kúpila minulý rok🤦♀️ a veru už pôjdem aaz V novom roku lebo sa ľudia asi zblaaznili!!!a to ešte týždeň do vianoc🤭
@natalierusnakova no fakt by cloveku z toho preplo a to by znamenlo dalsie lieky😂no ved to ze ludom hrabe ja to stale hovorim😂 u mna este nezacnu vianoce kym nezozeniem biele vevericky na stromcek s chlpatym chvostom🤣 Je to sice tazke,aj si poplacem niekedy,ale stale som vdacna ze mozem byt doma s rodinou a nie niekde v nemocnici. A hlavne teraz ked idu sviatky😕 Zdravy clovek ako berie prianie zdravia a stastia ako frazu,ale chory si naozaj vazi kazdy prezity den😞
@tncka presne tak!!! nikomu neprajem ale naozaj nikto nepochopí co človek zažíva všetky tie predstavy a strach, Len ten kto zažil!! Biele veveričky? Zaujímavé!! 🤭A nájdeš ich niekedy? A kde? 😉 😁
@natalierusnakova tesco by malo mat,aj minu ly rok boli,ale som zavahala😞 tak teraz zhanam😁
@tncka híí kebyže natrafim tak ti dám vedieť!!! 😉
@natalierusnakova aj by som ti ich v fotila, dnes som kupila😁tak som na teba myslela... 🙂
@natalierusnakova juj, krasna
@natalierusnakova krasne,dakujem ze si na mna myslela,nakoniec som zohnala aj ja 😁

@natalierusnakova no ved prave :D aj on vravi, ze uz len do skoly. Ved prave,a na papieri, ze po 2tyzdnoch obvykla pohybova aktivita. Ale ja ked pomyslim na bicykel alebo hned rano na cestu do skolky, no neviem. Maleho sice babka zacala nosit, neviem,co sa tam stalo, ale nechce, par dni bol v septembri,tak ho nebudem nutit.uvidime, ci ho prijmu, a podla mna ano, tak od septembra uz bude musiet. Teraz ma estw taky zvyk,ze do noci hore a do 10-11spi.aj toho sa musime zbavit.s dcerou som taky problem nemala.ona o osmej spala a rano o pol siedmej hore.teraz sice uz je velka, ale nema problem vstat.maly bude po mne, ja rano lubim spat tiez :D