icon

Aká veľká je tableta Xonvea na nevoľnosti?

Dnes o 19:35

Ahojte, prosim vas mohli by ste mi niektora odfotit, resp. aj odmerat aka velka je tableta Xonvea? Prosim. Som v 9tt, je mi strasne zle cele dni, je jedno ci som najedena alebo nie, napina ma a zvraciam tak 5x denne, niekedy uz len žlč. Je to strasne. Dr mi predpisala Xonveu ale ja vseobecne mam problem s prehltanim tabliet a teraz ked mi byva nevolno uz uplne. Kedze je to tableta s riadenym uvoľňovaním, nemoze sa delit ani drvit. Tak neviem ci ma vyznam vobec ju vybrat z lekarne za 35€, ak ju nebudem vediet prežret. Moje max su zodac a mala kyselina listova. Dakujem za všetky rady a skusenosti.

anonym_9106d2
•
Dnes o 19:40

@anonym_autor veľkosťou by som ju prirovnala ku tablete zodac. ja som ju mala tiež predpísanú. mám ešte cca 16 tabliet nepoužitých. ak by ste mali záujem, vedeli by sme sa dohodnúť za zlomok ceny.

anonym_dbadeb
•
Dnes o 20:18

Podla mna vacsia ako Zodac/kys.listova, ale nenazvala by som ju velkou tabletou.

m_237
•
Dnes o 20:26

@anonym_autor toto je xonvea pri femibione, ktorý teda predpokladám alebo nejaké iné tehotenske vitamíny užívaš. Ja chápem že ti je zle, tiež som len akurát vyšla z najhoršieho von, ale ver mi že pre zdravie tvojho dieťaťa sú takéto tabletky ale že úplne asi najmenšia obeta akú môžeš spraviť. Budú aj oveľa väčšie

verus_16
•
Dnes o 20:38

@anonym_autor ahoj. Bola som na xonvei celych 9m. Tazko znasam zmenu hormonov. S xonveou som zvracala tak 3x do dna bez nej som neudrzala ani hlt cistej vody a musela som byt hospitalizovana. Je to mala potiahnuta tabletka, prehlta sa lahko. Drzim ti prsty nech ti je cim skor lepsie.