icon

Aké homeopatiká môžem v 7. týždni na chrípku?

viera1107
18. feb 2015

Ahojte,
prosím potrebujem radu aké homeopatika môžem na chrípku keď som v 7 tt ? Veľmi sa bojím aby vírus neublížil plodu, liečim sa len čajom a výplachom slanou vodou ale ani po 6 dňoch žiadna úľava ☹ Ďakujem

bubulatko
18. feb 2015

ahoj homeomatika mozes oscilum to je najlepsie aj dobre zabera ja este kojim a tiez som bola chora a to si len davam je to fakt dobre.

miadi
19. feb 2015

ja ked som bola chora za 6dni som sa vyliecila len pitim vela tekutin pomarancoveho dzusu bylinkove caje sa tiez nemaju pit pocas teho..na skrabanie v krku je super med..jedla som vela ovocia -aj jedlo lieci 🙂

anitra11
19. feb 2015

ahoj, ja som sa v tehotenstve liečila oscillococcinum, na nádchu coryzalia, na hrdlo homeogene 9 a samozrejme veľa tekutín - čaj len ovocný, ale pozerať zloženie čajov, nie každý je vhodný na časté pitie ...

monicka9
20. feb 2015

Homeopatikum oscillosocsinum (posilnenie imunity,chrípka,prechladnutie).dalej paragrippe(chrípka), coryzaliu(nádcha) , homeovox (zachrípnutie), homeogene (bolest hrdla) grip HEEL (chrípkove stavy) ANGIN HEEL (bolest hrdla zápal v hrdle)... Mozes aj echinaceovy sirup alebo kvapky ale detske ktore neobsahujú alkohol!!! Na kašeľ skorocel je super sirup od dr theiss mucoplant Skorocelovy s echinaceov a vitamínov c je vhodný pre tehulky😊Z čajov mozes šípkovy, echinaceovy,medovkovy, Skorocelovy, harmancekovy,(nesmieš SALVIOVY,zázvorový, matovy ,alchemilku ani rakytnik!!!) vela vitamínu C a tekutín!!!😊

migrificka
21. feb 2015

Kedze mi bolo strasne zle (tocila sa mi hlava, mala som teplotu,nechutilo mi jest)rozhodla som sa navstivit lekarku,ktora mi odporucala na chripku bioparox vraj nema ziadny alebo uplne minimalny ucinok na babatko a v pripade teploty nad 38 paralen, ale ja som zvolila chladnejsiu sprchu, vela odpocinku a studene obklady. Okrem toho som si dala caj zo zazvoru a medu (ale netreba to prehanat max 2šalky za deň). Urcite je vhodne pit vela tekutin, jest vela ovocia i zeleniny a taktiez niet nad dobry kuraci vyvar. Na druhy den mi bolo lepsie,nie sice uplne vyliecena ale bolest hlavy a zavraty boli prec. Doktorka ma taktiez upozornila, ze nie je dobre byt velmi zabambusena a vypotit to!!