Aké máte skúsenosti s čapíkmi Fluomizin v tehotenstve
Ahojte, aké máte skúsenosti s čapíkmi Fluomizin počas tehotenstva?
@xenia001 kazda zena ine, naco je to tebe vediet? Ak ti to dr predpisal, maš to uzivat, nepredpisal, ti to len tak, praveže, pošvové ochorenie, by mohlo poškodiť dieťa a to snaď nechceš
@xenia001 kazda zena ine, naco je to tebe vediet? Ak ti to dr predpisal, maš to uzivat, nepredpisal, ti to len tak, praveže, pošvové ochorenie, by mohlo poškodiť dieťa a to snaď nechceš
@anonym_b4be3a presne tak, ja som napriklad pri dcere mala klebsiellu a enterokoka, nie su to bakterie, na ktore sa pri porode dava profylaxia do zily, bola som preliecena este tesne pred porodom a predsa, dcere zistili klebsiellu premnozenu v crievkach, ale ze nie je to moc a stacia probiotika. Po mesiaci doma, zacali take koliky, co nechce ziadna mama zazit. Pobehali sme gastro, isli sme na neonatologou do KE, cele Slovensko hore dolu, nakoniec sme vyzobrali ATB, nasledne zas mala kvasinky. Do 2 rokov sme sa trapili s bruskom, mozes si pozriet moje diskusie z roku 2015, 2016. A to je len zlomok toho, co moze nastat. Bakterie sposobuju aj predcasne porody, potraty. Treba to proste brat a v tehotenstve nevymyslat.

Mala som viackrat, v roznych tehotenstvach, zabral. Ak nieco predpise lekar, treba to brat.