Aké nosové spreje sú bezpečné počas tehotenstva?
Ahojte chcem si ísť kúpiť do lekárne sprej do nosa keďže som chorá a poriadne áni dýchať nemôžem .
Aký sprej sa v tehotenstve môže používať ?
Ďakujem za každu radu
@jarmilasemankova pozri,poradia ti nasivin pre deti. Ja som brala normlane Musonasal,nedalo sa mi inak.
Co viem tak tie a morskou vodou odporucaju v lekarni, kratko aj fake ako otrivin
@jarmilasemankova stopnadcha
@jarmilasemankova A v ktorom tt si? Prvý trimester sa doporučuje len morská voda. Hypertonická je na upchatý nos. Ale poviem ti pravdu, mne absolútne nepomáha. A ešte Nasivin pre bábätká - 0,01%. Ale ani to mi vôbec nezabralo 😀 Toto je to ako sa to oficiálne odporúča. No ale nedalo sa to vydržať, ja som si proste 2x za deň a na noc musela dať Muconasal. Ak si v 2. alebo 3 trimestri, tak napríklad Musonasal sa môže, je to aj v príbalovom letáku uvedené. Prajem Ti nech si čoskoro fit 🙂
@jarmilasemankova v lekárni keď povieš že si tehotná nič ine ako morskú vodu ti nedaju.. ja mam prave za sebou chorobu a nádchu taku ako som v živote nemala.. morska voda mi samozrejme nepomahala od gynekologicky som mala povolený detský nasivin ale ani ten mi nepomohol tak som si asi 3x stretkla detský olynth a ten už nos uvolnil a mohla som sa vyspat..
Ale na muconasale je napisane že sa nemôže len v 1 trimestri.. skús ale tiež by som to neprehanala ozaj len na noc

@jarmilasemankova v lekarni nepracuju idioti a tie skoly si nerobia pre nic za nic. Budu ti vediet urcite lepsie a odbornejsie poradit ako tu nahodni okoloiduci