Akej farby je plodová voda?
Priesvitná až narúžovela väčšie množstvo uniká ako keby sa pocikáš 😁
V idealnom atave priesvitna a bez zapachu, moze mat potom ale rozne “primesy”. Ja som prenasala 10 dni a ked mi praskla, tak uz mala vselijaku nazelenavu farbu.
Ak sa bojis, ze ti unika plodova voda predcasne, tak je to v podstate priesvitne ako keby si si cvrkla. Na detekciu sa pouziva temesvaryho roztok.
Ja som mala číru. Keď unikala, bolo to ako ked sa pri silnej ms prudko postaviš a tečieš.
U mna to vytekanie bolo ako z filmu. Strasne 🤣 Predtym som si tiez casto myslela, ci mi neunika, ale bol to len vodnaty vytok. Ale plodova bola číra, bez zapchu. Voda
Ja sa bojim ci mi neunika, som len 17-18tt . Ale bolo toho malo na nohavickach vyzeralo to ako voda a vsiaklo sa to, tzv. Na nohavickach neostal flak zaschnuty ako od vytoku. No mozno to bol aj moc neviem. A potom znova na wc ale to vyzeralo ako obyc mliecny vytok . Bolesti nemam
Dala som si aj vlozku ale nebola nasiaknuta
Ak sa bojíš, skoc k Dr. Kup si popôrodné vložky a urobia Ti z nich test. Trochu toho roztoku zvyknú davat aj domov.
V tehptenstve mozes mat klasicky vytok alebo si aj nachylnejsia na mykozu a ine infekcie. Ak by ti unikala plodova voda bolo by to cire ako keby si si cvrkla.
To bude vytok, v 18tt ti plodova voda len tak neodtecie (ak nemas nejake tazkosti, neliecenu infekciu atd.) , keby si mala pocit ze mas stale mokro tak vlozku a na pohotovost, ale podla mna je to nepravdepodobne.
Normálne by mala byť úplne číra, bez prímesí a bez nejakého zápachu. Ja som syna prenášala, praskli mi ju na sále, bola už taká do mliečna trochu. Pri dcere mi spontánne od tiekla sama a bola úplne priesvitná, číra, nijako ju nebolo cítiť
Ak si nie si istá, daj si vložku a chod do nemocnice, tam zistia, ci ide ozaj o plodovu vodu. Dá sa kúpiť aj v lekárni roztok ktorým to dokážeš aj sama doma
Na druhej strane v tehotenstvo je bežný taky hojnejsi výtok, čiže kľudne môže u teba ísť aj o toto
@anavixy mala som kvasinky akurat minuly tyzden liecene , ale uz to ustalo tak asi to bol len vytok

Moze byt cisto biela? Ako vytok?