icon

Ako dlho budem mať bolesti v tehotenstve?

10. sep 2020

Baby som v 6 tt a stále mam menštruačné bolesti nie stále samozrejme ale väčšinou keď idem na wc alebo aj pri chôdzi no proste kedykoľvek ma to chytí do kedy ste ich mali vy?

zuzka565
10. sep 2020

Ja som mala také bolesti nejak do 12tt.

kubkovamama
10. sep 2020

Ja ich mám stále a to som 24tt.😉3tie tehotenstvo,predtým 3x MA.Je to normálne v ktoromkoľvek trimestri.V tele prebiehajú veľké zmeny.Niektora žena ich pociťuje viac,niektorá menej.Alebo sú také,čo sa cítia akoby ani tehotné neboli🙂

kiki23
10. sep 2020

@kubkovamama vážne aj ty? Ja som 28tt ale stále na mňa tieto bolesti prídu. Od 12tt čakám kedy sa toho zbavim a stále nič. Mavas ich každý deň? Ja mám pár dní že pokoj a potom zase. Akonáhle dlhšie niečo porobim. Prípadne mám taký pocit akoby sa vracali v čase keď by bola inak ovulka alebo ms. Už som z toho nešťastna. Aj dnes je zrovna zase deň blbec. Bolieva má to hlavne na pravej strane a tiahne až do krížov 😏😏

kubkovamama
10. sep 2020

@kiki23 mám už dosť veľké bruško,šak xté dieťa,ono tie tkaniva potom ešte viac tahaju.A presne,keď niečo viac robím,chodím,tak potom už je to dosť nepríjemné a kríže bolia už asi nonstop.Lenze nedá sa stále oddychovať,už mám 2 deti,domácnosť,atď,poobede už nevládzem a podvečer sa len presúvam.🙂Tepla sprcha na bruško a kríže mi celkom pomáha,aj pri samotnom pôrode mi to veľmi zmiernilo bolesti.Moja dr.odporuca aj jogu a teplý termofor pod bruško, samozrejme ak nie je rizikové tehu

kiki23
10. sep 2020

@kubkovamama no ja teraz druhé tehu po 10 rokoch. ale toto sa s prvým tehu ani nedá porovnať. Niekedy mám problém aj dovarit. Hneď ma začne celá prava strana ťahať. Ako invalid si prídem. 🤷

sunny8
10. sep 2020

Ja do konca -) na konci hlavne panva uff ale to som bez pomoci ani nevstala z postele

kiki23
10. sep 2020

@sunny8 och vážne? A tiez také menštruačne,či?

dollyzv
10. sep 2020

Ja som mala pravidelne do 20tt,potom pár dní kľud a pár dní bolesti..teraz som 34 a stále ich mám ;)

sunny8
10. sep 2020

@kiki23 aj menštruačné aj bolesť kosti to ani neviem k čomu prirovnať ako to bolelo