Ako lepšie zaspať počas tehotenstva?
Ahojte žienky mamičky tehulky .
Som.uz v 11 tt a neskoro zaspavam večer. Chcela by som skôr keď ze musím.vstat aj do škôlky obliecť malé dcérky. Odporučte co mi pomôže skoršie zaspať ďakujem za rady 😪🙏🙏🙏
Ja detto, 23. týždeň a zaspávam každý den az druhej, tretej 😒 v tehotenstve je to normalne, nic s tym neurobime. Čaje na spanie nepomahaju, to je take placebo akurat tak. Pre kľudný spanok by človek nemal kukat telku, ani do mobilu, ale byt v klude a čítať knizku napríklad. Proste aby mozog nemal tie vzruchy. Mne este pomáha sem tam tepla sprcha.
Este ma napadlo..levandulovy esencialny olej do difuzera...pred spanim...alebo na 50 ml olivoveho oleja pridat 10 kvapiek levandule...a pomasirovat si s tym chodidla..manzel/partner moze aj chrbat...samozrejme nanprv vyskusat ci koza nezareaguje...to ma tak len napadlo no...ja som takto pomahala lepsie spat svojmu babu...a fungovalo to
Nepomoze nic.. vstavam o piatej do prace a nespim klasika a pred druhou ani nebudem😏Potom som pol dna ako vypluty rezanec a dospavam to cez vikend obednym spankom🫣
Ja som momentálne 33tt
je 4:21 a už hodinu som hore 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ a viem že do budíka už nezaspim 🙈a takto každú noc. Som rada že spím 4-5 hodín a cez deň som samozrejme nepoužiteľná 🤦♀️
@natusqa123 tiez mi nepomohlo nic, prešlo to samé
Ďakujem ženy za odpovede. No keď ze ja ešte ktomu večer keď som dlhšie hore mávam úzkosť. Preto chcem skoršie zaspať som si myslela ze existujú možno nejaké tabletky ktoré sa v tehotenstve môžu. Lebo ja som dakedy brala melatonin 1mg a ozaj to namna zaberalo

@natusqa123 porodit.....prepac za neporadenie...ale aj ja som to mala...a az porod zabral...do 7 mesiacov mi prespavala nastastie cele noci od porodnice..takze som to dobehla...skus cajiky na lahsie spanie..materina duska...snad sa moze v tehotenstve pit