icon

Ako posilniť imunitu počas tehotenstva?

siskaa86
7. jan 2026

Ženy už som zúfalá..v 6 mes tehotenstva a neustále som chorá..aj dnes v noci ma začalo dusiť kašeľ aj horúčka..takto to ide už od októbra..
Neviete niekto niečo poradiť na imunitu??

anonym_7c36f4
7. jan 2026

@siskaa86 ja to mam rovnako som v 5 mesiaci , uz som bola niekoľko dni na paralene, čiernom uhli, buscopane…

siskaa86
autor
7. jan 2026
@anonym_7c36f4

@siskaa86 ja to mam rovnako som v 5 mesiaci , uz som bola niekoľko dni na paralene, čiernom uhli, buscopane…

@anonym_7c36f4 ja už neviem..toto som tehotná 3x..ale takto chorá som nikdy nebola..asi som už stara

marianarem
7. jan 2026

@siskaa86 Ja som tiez mala biednu imunitu, preslo to zial az porodom. Ale to fakt ze utalo a bolo zase dobre.

natalia328
7. jan 2026

skús lipozomálne vitaminy majú dobru vstrebatelnost

siskaa86
autor
7. jan 2026
@natalia328

skús lipozomálne vitaminy majú dobru vstrebatelnost

@natalia328 mám vitamíny..od jamiesonu

anonym_d8c547
7. jan 2026
@siskaa86

@siskaa86 lipozomalny C vitamin, laktoferrin, ked mas akutnu chorobu. Dostatok D vitaminu, ja si davam normalne 2000 IU.

natalia328
7. jan 2026
@siskaa86

@siskaa86 okej, ja len píšem že tieto su lepšie vstrebatelné.. Prípadne riešiť s alergo

michaela329
7. jan 2026

@siskaa86 ja som brala rakytník z Terezia, poradili v lekárni, keď to na mňa skúšal soplik. Tehotenstvo minulý rok, od septembra do novembra v školskom prostredí a nemala som odvtedy ani nádchu, hoci nám tam kolovalo kadečo 😀

anonym_545b38
7. jan 2026

Ja som toto iste mala prvý a druhý trimester a v treťom sa to zlepšilo.. po pôrode som hned ochorela asi 3 dni po pôrode a to bolo asi najhoršie.. zatiaľ má mala mesiac tak uvidím aký to bude mať na mna vplyv celé. Ale každopádne ja som sa radila s lekárkou či môžem niečo na imunitu počas tehotenstva a povedaala mi že nemám nič brať okrem klasických tehotenských vitamínov nakoľko potom by začalo telo bojovať voči plodu, že tak je to správne že je imunita oslabená..

luciaruz
7. jan 2026

Bez srandy, kyslú kapustu. Podla mnohych štúdií, ludia, ktorí jedli vela kvasenej zeleniny, boli menej chori.