icon

Ako prebieha odchod hematómu?

zuza00
14. sep 2024

kočky ktoré ste mali hematom ako vám odchádzal? bolo to nárazove krvácanie ci dlhodobé spinenie ?

deti95060810
14. sep 2024

obe naraz... a dlho

andaluzia12
14. sep 2024

Jednorazové zakrvácanie, nie však silne, ale jasnočervenou krvou, následne zistený hematóm, hospitalizácia, pár dni jemné spinenie, na siedmy deň bol hematóm preč, pustili ma domov …

zuza00
autor
14. sep 2024

@andaluzia12 takže ide len o to ze raz za 3 dní ráno odíde dosť krvy ( ako pri menz. je skor bordova ale riedka- myslela som ze hematom je hustejši ) a do 2
h to prejde do slabého spinenia. tak preto neviem ci odchádza hematom takýmto sposobom

domka222
14. sep 2024

Ja som nemala ani krvácanie, ani špinenie. Proste sa vstrebal

nikadominikanika
14. sep 2024

Vstrebal sa .. treba piť veľa citronovej vody, brať ascorutin .. ležať a ležať

zuza00
autor
14. sep 2024

@nikadominikanika ďakujem ale toto není odpoved kt. hľadám. ascorutin sa nenasadzuje bez odporúčania lekára aj ked je voľnopredajny.

nikadominikanika
14. sep 2024

@zuza00 tak to s nim preber .. určite by som nečakala kym sa hematom spusti a moze dojst aj k potraatu .. neviem načo sa potom pytas

zuza00
autor
14. sep 2024

@nikadominikanika pýtam sa ako odchádzal je to aj v nadpise témy. iné rady nepotrebujem. liečbu mam nastavenú od dr.

pralinka86
14. sep 2024

Prve krvacanie bolo sokove a riadne, potom uz pomenej a dlhoooo a pomaly koncilo.. ano, po noci viac, lebo lezis..