Ako prebieha odchod hematómu?
kočky ktoré ste mali hematom ako vám odchádzal? bolo to nárazove krvácanie ci dlhodobé spinenie ?
Jednorazové zakrvácanie, nie však silne, ale jasnočervenou krvou, následne zistený hematóm, hospitalizácia, pár dni jemné spinenie, na siedmy deň bol hematóm preč, pustili ma domov …
@andaluzia12 takže ide len o to ze raz za 3 dní ráno odíde dosť krvy ( ako pri menz. je skor bordova ale riedka- myslela som ze hematom je hustejši ) a do 2
h to prejde do slabého spinenia. tak preto neviem ci odchádza hematom takýmto sposobom
Ja som nemala ani krvácanie, ani špinenie. Proste sa vstrebal
Vstrebal sa .. treba piť veľa citronovej vody, brať ascorutin .. ležať a ležať
@nikadominikanika ďakujem ale toto není odpoved kt. hľadám. ascorutin sa nenasadzuje bez odporúčania lekára aj ked je voľnopredajny.
@zuza00 tak to s nim preber .. určite by som nečakala kym sa hematom spusti a moze dojst aj k potraatu .. neviem načo sa potom pytas
@nikadominikanika pýtam sa ako odchádzal je to aj v nadpise témy. iné rady nepotrebujem. liečbu mam nastavenú od dr.
Prve krvacanie bolo sokove a riadne, potom uz pomenej a dlhoooo a pomaly koncilo.. ano, po noci viac, lebo lezis..

obe naraz... a dlho