Ako prebieha pôrod u žien s tetániou?
Baby, máte skúsenosti , tie ktoré máte tetaniu, úzkostné stavy, ako prebehol pôrod.....Ďakujem......
Ja mám tetaniu a mala som cisársky. Keď mi podali do chrbta aby som necítila polovicu tela sa mi len veľmi krútila hlava a potom bolela asi 3-4 dni. Inak všetko ok. Možno ešte pred tým keď som bola v tej miestnosti stres 🙂
@lucia23529 a teda doktorovi si to predložila, že máš tetaniu? Ja sa idem objednať do poradne už do nemocky kde budem rodiť, neurologička mi dala papier na sekciu, keďže som už mala dve príhody panickeho ataku, tiež úzkostné stavy, tak som.zbedava čo mi povedia , či dajú SC, alebo spontanny pôrod, 😊
@perlita007 nie, nemám pocit že by ich to nejako zaujimalo 😀 a cisársky bol kvôli zle otočenemu dieťaťu
@lucia23529 aha oki, ďakujem
@perlita007 ja mam silnu tetaniu pri prvom tehotenstve som zrazu ani nevedela čo to tetania je, ani jeden zachvat, tehotenstve ok, pôrod prirodzene bez akýchkoľvek problémov.. potom sa mi tetania zas vratila po pôrode, vycerpanost, nevyspatost, problemy s chrbticou mi vyvolavali zachvaty.. teraz som tehotná znovu a opäť odkedy som to zistila tetania zrazu zmizla, hlava sa zamerala na niečo iné 🙂

@perlita007 Ja mam uzkosti a paniky, len teda som mala sekciu. Ta bola dobra, ale horsie to bolo tie prve tyzdne po porode. Ten prudky pokles hormonov velmi ovplyvnuje nervovu sustavu a u mna nastalo dost velke zhorsenie. S tym treba pocitat, mozno to tak nie je u kazdej, ale radsej sa treba na to pripravit. Ja som to ale brala tak, ze je to docasne, kym sa hormony stabilizuju. A aj to tak bolo.