icon

Ako prebieha test na tehotenskú cukrovku?

11. jan 2024

Prosím ktoré ste boli, ako to prebiehalo? Musíte tam ostať čakať po prvom odbere? Alebo môžete isť medzi tým preč? A taktiež kedy budú výsledky, ako dlho sa čaká?? Vďaka🙂

petronellla87
11. jan 2024

Prides nalacno zoberú krv, daju ti vypit taký roztok, cakas, po hodine zase zoberu krv, zase cakas, po dvoch hodinách zase zoberú krv, moč a hotovo 🙂 výsledky boli myslím ze do týždňa

autor
11. jan 2024

@petronellla87 kriste🙈😂 celkom dlhý proces..ďakujem🙏

koniarova
11. jan 2024

Ja som sa medzitým v tom procese ešte aj pogrcala, z toho roztoku. 😂😂

petronellla87
11. jan 2024

No to teda ano, vezmi si knihu alebo časopis 😁

lusi89
11. jan 2024

Mne napr. prislo zle, nemala som doprovod, museli ma ratovat sestricky, hned ma brali k nim do labaku aby som neodpadla 😃

saxana000
11. jan 2024

Ja som si pri prvej odbehla do mesta na postu..keby ma tam vypne no spanombohom.teraz pri druhej bol so mnou muz lebo bolo medzi sviatkami a uz som bola rozumnejsie.bola som chvilku ako pripita trosku ma hadzalo ale zle na vracanue mi nebolo..mne brala krv az po 2 hodinach.

autor
11. jan 2024

@lusi89 faakt? Ale z roztoku? Či od hladu?😅😅

lenka_vi1
11. jan 2024

U nás sa robil test tak že ráno o 5.00 som to vypila a o 7.00 na odber. Žiadne ďalšie čakania a odbery neboli.

doris11
11. jan 2024

Ten roztok niekomu nesadne 🤣 je to taká sladká gebuzina 😀 za mna nic strašne, zvládla som to ale chápem ak z toho niektorá čo má napríklad nevoľnosti, hodi grcku 😀
Za mna na tom celé bolo najhoršie to čakanie 😀

lusi89
11. jan 2024

Z roztoku 😄 taky zvlastny neprijemny pocit som mala, tocila sa mi hlava, ledva som dosla k dveram a uz ma chytala sestricka aby ma neslahlo o zem 🤣 dali ma lahnut a chodili kontrolovat ci je vsetko ok

littlel
11. jan 2024

Ahoj, ja som to absolvovala akurát dnes.Prišla som ráno nalačno, sestrička zobrala krv zo žily aj z prsta, vypila som glukózový roztok, čakala som 2 hodky a potom zobrala opäť z prsta.Piť som medzitým mohla len čistú vodu. Zavolá mi keby niečo nebolo ok s výsledkami.Vcelku som bola ok, až doma mi prišlo nevoľno, mala som triašku, malátnosť, najedla som sa a vyspala, prešlo to.

koniarova
11. jan 2024

Pri druhom mi dali namiesto toho roztoku zjesť croissant a vypiť džús. 😀

nivea777
11. jan 2024

Nalačno vzali krv z prsta,či to vôbec môžem vypiť.Nebolo to nechutné len mi prišlo zle z toho množstva,mohla som ísť preč a asi po 2 hodinách mi brali krv už zo žily. Ležala som v aute lebo mi dr kázala nemať aktivitu aby som ten cukor "nespalila".

fizbo
11. jan 2024

No u mna to bolo total jednoduche a rychle. Rano povedzme o 7 som vypila ten sladky sajrajt, o dve hodiny som prisla k dr na krv a hotovo. Ziadne cakanie, neskor som volala na vysledky