icon

Ako predísť nevoľnostiam v tehotenstve?

16. mar 2025

Baby viem že to je normálne,ale či sa dá nejak predísť tomu ?
Som v 11tt mám hlad ,najem sa a potom mám asi hodinu nevoľnosti,neviem si grgnúť, je mi zle . Našťastie ešte doteraz ani raz som nevracala.

kiki68
16. mar 2025

Nijako, za mna nikdy nevies ako tie hormony poficia

patka06
16. mar 2025

Daj si po jedle 1-2 lyžičky klasickej červenej Coca-Coly

michaella24
16. mar 2025

Predísť nijako, ale mne pomáhal Antimetil a Gastrotuss. A jedenie na čo som mala chuť. Zo začiatku som prežívala na mrazenej pizzi a haluškách. Zo všetkého zdravého mi bolo zle, netrávilo mi, v noci ma šikanovali vlčie hlady. Bolo to otrasné obdobie. Postupne to prešlo, vrátilo sa to po 20tt, keď mi asi malý začal tlačiť na žalúdok. Ale potom to bolo zase fajn. No každá sme iná.

ivetta1234
16. mar 2025

Zazvorovy caj 👌

linda5678
16. mar 2025

Cokolvek bublinkove popijaj v par hltoch po jedle. Prve mesiace som fungovala na plechovkach coly alebo mini flaskach Fatry 😀Uz hodinu dve otvorena flaska nema ale take ucinky

zuzkaa1991
16. mar 2025

@michaella24 chcela som sa opytat v lekarni mi dali sacky gastrotus viete.mi poradit ako brat tam píše ze večer po jedle.si dat...ale.ked ma boli zaludok cez den?som v 11tt😇
Kedze mam problémy s travenim aj mimo tehu a teraz nemoze. Brat.lieky.ktore mi zaberali vtedy....
Beriem aj GASTROCYNESINE

@autor GASTROCYNESINE si kupte mne toto zabera toto tehu mi je tazko tiez. Negrckala som pri prvom.som grckala aaz do konca tehu....

autor
16. mar 2025

@zuzkaa1991 ďakujem pekne!😇

zuzkaa1991
16. mar 2025

@autor ja ked sa nenajem zle mi ..potom sa najem je v pohode az do obeda a od obeda uz mi je tazko az do vecera ze brutal.....ale vecer pred spankom.vzdy si dam to GASTROCYNESINE obcas aj cez den ;) takze skuste fakt my to doma beriem uz dlho aj pre tehu aj pre.dcerku.som davala ak povie ze ju boli brusko