icon

Ako riešiť bolesť zuba počas tehotenstva?

28. máj 2024

Ako ste riešili bolesť zubu keďže vám ho nemôžu vytrhnúť ?
Som v 9tt

autor
28. máj 2024

Zatiaľ som si nedala ani Paralen.

tinqua
28. máj 2024

Nerozumiem otazke...co brani liecbe u zubara?

autor
28. máj 2024

mám v tom zube kaz a bol zápal. Tak sa liečil, a mal sa vytrhnúť lenže som sa bála a potom som zistila že som tehotná, tak som už nešla 😏 a teraz vlastne ma začal znova bolieť som 9tt

lucia147852
28. máj 2024

A prečo by sa nemohol vytrhnúť? Vieš že hnily zub a stres tela z bolesti škodí babu viac?

biglovemom
28. máj 2024

A co ma spolocne trhanie zubu s tehotenstvom????
Pre boha ked ma boli zub idem zubarovi a on rozhodne s dalsim postupom…
A presne ako pise
@lucia147852

larinka552
28. máj 2024

Preco by ho nemohli vytrhnut? Asi sa tomu nevyhnes. Ak nechces byt cele tehotenstvo na antibiotikach.

tinqua
28. máj 2024

Tehotenstvo nie je kontraindikacia u zubára. Daj si paralen a volaj o urgentny termin.

patka06
28. máj 2024

Choď k zubárovi, normálne ti ho vytrhne ak keď si tehotná.

0silvia0
28. máj 2024

chystáš sa rodiť a zubára sa bojíš? Žiadne babské rady nečakaj a rieš si zub u zubára

ibrunova
28. máj 2024

Na začiatku tehotenstva treba práveže ísť ku zubárovi, nech opraví, čo treba a potom počas tehotenstva máš nárok ešte raz na preventívku.

autor
28. máj 2024

Volala som tak zajtra sa na to pozrie. A myslíte že môže trhať ? Neublíži injekcia babu ?

danielinda
28. máj 2024

Jasne, ze moze aj trhat, babu skor ublizi nelieceny zapal, ak by si to nechala tak.

autor
28. máj 2024

@danielinda fuu vôbec. Straaaašne sa bojím ale už nevládzem hrozne to boli

dzejsik
28. máj 2024

injekcia je lokalna, nikdy nestrpnu ani cele pery z nej, iba miesto v okoli vpichu, takze sa neboj, babatku sa nic nestane

tinqua
28. máj 2024

Budem teraz trochu zla, mozno je to pms, ale...mas internet a mas problem. Tak ako vies napisat otazku na mk, tak vies zadat aj otazku do google a hned v prvom odkaze ti vyhodi objektivne informacie. Bojis sa injekcie, tak si este precitaj co spôsobuje kortizol v tele a co to aj o zapaloch nervov. Za mňa je bolesť zubov horšia ako pôrod.

diewcatqoo
28. máj 2024

Normalne chodim cele tehotenstvo k zubarke a opravuje mi kazy. Vie, ze bez anestezie ja ani usta neotvorim, takze zakazdym si nechavam aj pichnut. Zatial je vsetko v poriadku.

gaia14
28. máj 2024

mne takisto uz dvakrat vrtali pocas tohto tehotenstva, oba s injekciou. A radsej si daj teraz zuby do poriadku ako potom s novorodencom riesit.

nairia
28. máj 2024

treba povedat, ze si tehotna a oni to tomu vsetkemu prisposobia. na to studovali, aby vedeli riesit aj taketo pripady.
@tinqua suhlas... detto napr. u prikrmov. ludia fakt otupievaju, cim viac su informacie dostupne, tym su tusim sprostejsi.

ns994
Autor odpoveď zmazal
kiki68
28. máj 2024

K zubarovi ihned

milanemila
28. máj 2024

Aj v tehotenstve sa normalne zuby osetruju a zvlast ak ide o akutny pripad a bolest. Aj lokalna anesteza sa dava. Jedine co, tak nerobia rontgen.