Ako riešiť PN kontrolu počas tehotenstva?
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s PN v tehotenstve a s kontrolou. Problém je, že bývam na dvoch adresách a na oboch sa potrebujem zdržiavať. Mal niekto prosím podobný problém?
Nahlás si jednu adresu a tam sa aj zdržiavaj. Na druhú adresu môžeš ísť v čase vychádzok.
kontroly sa nerealizuju na zaklade diagnozy takze tejotenstvo je irelevantne a nie je ospravedlnenim
treba byt na jednej adrese ak tak vies nahlasit socpoist zmenu ale treba dopredu
@bijuuska pokiaľ si na PN tak sa zdržiavaj len na jednej adrese
Nuž počas PN máš dodržiavať liečebný režim a to na adrese, ktorú si uviedla...ak chceš adresu zmeniť, musíš to nahlasiť na SP a svojmu lekárovi....keďže máš byť na adrese pobytu tak je samozrejmé že nahlásiť môžeš len jednu adresu, nedá sa byť v rovnakom čase na dvoch adresách.....to že i tehotná s PN nič nemá....kontrolor kontroluje dodržiavanie liečebného režimu a nie diagnózu...
@mogaa to by bolo kazdy si hlasme 2-3 adresy :D
Mala som tento istý problém ale mala som známu na SP a nahlásila som dve adresy a nebol problém s tým, vychádzky som mala ako ostatné ženy a kontrolu som nemala ani raz.
Kontrolu som nemala ani raz

Kontrola ti moze samozrejme prist. Zariad si to, aby si sa zdrziavala na jednej adrese, ina rada asi nie je.