icon

Ako riešiť PN kontrolu počas tehotenstva?

bijuuska
4. feb 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s PN v tehotenstve a s kontrolou. Problém je, že bývam na dvoch adresách a na oboch sa potrebujem zdržiavať. Mal niekto prosím podobný problém?

snehulienka639
4. feb 2025

Kontrola ti moze samozrejme prist. Zariad si to, aby si sa zdrziavala na jednej adrese, ina rada asi nie je.

januska12323
4. feb 2025

Nahlás si jednu adresu a tam sa aj zdržiavaj. Na druhú adresu môžeš ísť v čase vychádzok.

e1i
4. feb 2025

@bijuuska ano mala som 4x kontrolu v rozne doby

ina2405
4. feb 2025

@bijuuska ja som nezažila kontrolu ani pri jednej pn počas tehotenstva, ale dodržiavala som vychádzky. Lebo to bolo iba šťastie a viem o tom, že naozaj chodia aj k tehotným.

mamina7070
4. feb 2025

kontroly sa nerealizuju na zaklade diagnozy takze tejotenstvo je irelevantne a nie je ospravedlnenim
treba byt na jednej adrese ak tak vies nahlasit socpoist zmenu ale treba dopredu

bielasovicka
4. feb 2025

@bijuuska pokiaľ si na PN tak sa zdržiavaj len na jednej adrese

rachel36a
4. feb 2025

@bijuuska počas PN sa môžeš zdržiavať len na jednej adrese, nie na dvoch súčasne...a sno, aj v tehu chodia kontroly, raz som v jeden deň maka dokonca dva krat...tesne pred vychádzkou a hneď po vychadzke

mogaa
4. feb 2025

Nuž počas PN máš dodržiavať liečebný režim a to na adrese, ktorú si uviedla...ak chceš adresu zmeniť, musíš to nahlasiť na SP a svojmu lekárovi....keďže máš byť na adrese pobytu tak je samozrejmé že nahlásiť môžeš len jednu adresu, nedá sa byť v rovnakom čase na dvoch adresách.....to že i tehotná s PN nič nemá....kontrolor kontroluje dodržiavanie liečebného režimu a nie diagnózu...

balerina2025
4. feb 2025

@mogaa to by bolo kazdy si hlasme 2-3 adresy :D

martina0782
4. feb 2025

Mala som tento istý problém ale mala som známu na SP a nahlásila som dve adresy a nebol problém s tým, vychádzky som mala ako ostatné ženy a kontrolu som nemala ani raz.

domcavesel
6. feb 2025

Kontrolu som nemala ani raz