Ako riešiť problémy s vetrami v tehotenstve?
Zadržiavali ste prdy pred partnerom? Som tehotná a teraz každý boži deň mi treba .. ospravedlnujem sa za túto diskusiu ale strasne sa hanbim pri ňom , že či ste to mali tak aj vy.. 😂🤣
Aj moja sestra (má 38 rokov) tvrdí, že neprdí 🤣 no jasne, že nie...ja som cielene pred partnerom neprdela, ale keď sa stalo, tak sa stalo...on len povedal UPS a ja som povedala SORRY so zahanbením úsmevom (partner bol cudzinec, preto sorry)...ale on to neriešil...jeho som prdieť počula len zo záchodu a aj to vychádzal zahanbený 🤣 a v noci sa stalo niekoľkokrát, že som si v spánku uľavila a následne sa na to zobudila...kukám a partner nespí a veľký úsmev na tvári 🤣 tak keď sa to stálo znova, robila som sa že spím 🤣...ale tak toto sme vážne neriešili...
Ano, normalne prdime pred sebou, samozrejme v ramci normy (nie pri jedle atd), proste prdime slusne😀 mne pride divne, ze manzelia pred sebou neprdia a pritom pri sexe su podla mna vacsie nechutnosti
Vsak to pusti potichu a cely den sa potom na neho bezdovodne zamracene kukaj. Ak sa spyta ze co je vo veci tak mu vynadaj ze je prasa 🙂
@earlgrey Haha úplne to iste mame 😂🤣
Inak dam ti radu, divnu, ak sa teda hanbis, odtiahni jednu polku zadku od druhej, vtedy je to tichy prd😂
@hederamonstera top 😂🤣😂🤣🤣😂😂
@hederamonstera tak toto musim vyskúšaŤ :D
Už tu taká diskusia pred časom bola - pripadala som si, že sme rodina na vynretie, keď pred sebou neprdíme ani po viac ako desaťročnom vzťahu. Mne príde nechutné čuchať plyn, ktorý vyšiel z niekoho zadku, teda mužovi by toto neprešlo a keby som ja bežne pred kýmkoľvek prdela, cítila by som sa trápne. Našťastie to s mužom máme rovnako.

Takže je to len o tom čo ty počuješ,nie partner