Ako riešiť vážne zdravotné problémy u bábätka?
Ahojte.
Ak je tu niekto kto bol v podobnej situácii a vedel by mi poradiť, bola by to obrovská úľava.
V 16tt ma moje bábätko masívnu cystickú hygromu za krkom, v rukách aj v nohách, downov syndróm, zle vyvíjajúcu sa pravú srdcovú chlopňu a trizómu 18. Keď som si pozrela fotky ako take bábätká vyzerajú, zostala som zdesená.
Neviem, čo mám robiť. Za každú radu vopred ďakujem.
Neviem poradit co by si mala robit (musis sa porozpravat a dohodnut s manzelom), ale kamoske teraz v sept. vysli tiez zle testy a isla na potrat v 20 tt....Ja by som isla este na amniocentezu a keby mi tam naisto potvrdili tie trisomy, tak by som isla na potrat...Ja by som to psychicky nedala a ani manzel, aby som porodila chore babatko, ak uz o tom viem, ze je uz v brusku chore...a inak je mi to velmi luto, ze taketo veci musis zazivat 😥
Mrzí ma to :( ako píšu dievčatá vyššie sadnúť si a porozprávať sa s mužom či ste schopní sa starať o choré bábätko.
@leni366 to mi je ľúto,ja osobne by som to nedala.
Ako toto by som zisla z kratkej ceste, nechala potvrdit amniocentezou a proste dufala, ze viac sa to nebude opakovat. Urcite poslu aj na dalsie geneticke testy potom. Nakolko mate nejaku kombinovanu diagnozu . Velmi tazka situacia

@leni366 v prvom rade ma velmi mrzi cim si prechadzas… :( no a z nadpisu… aky zazrak mas na mysli? Lebo gynekologovia s dobrym sonom vidia veci (aspon co som si vsimla pocas tehotenstva) na 1mm. Cize doktorka mi ukazovala jeden milimetrovu vec na velkom monitore dost zvacsene… ak tam su uz taketo diagnozy myslim ze nie je mozne aby tam zrazu neboli - ak mas na mysli toto ako zazrak. Co mas robit ti nikto nepovie.. ludia ti mozu povedat co by oni robili.