icon

Ako rozlíšiť hlienovú zátku od výtoku?

4. aug 2026

Ahojte. Ako ľahko rozlíšiť hlienovú zátku od výtoku ?

anonym_3caa63
4. aug 2026

Ja som mala hlienovu zatku dost veľkú, možno ako vrchnak od coly 😀 a bola zafarbená, hnedé-cerveno-biela..

anonym_1587fa
4. aug 2026

VYtok je cira tekutina (pokial nemas nejake problemy).. rovnako ako plodova voda. Plodovu vodu od bezneho vytoku zistia iba v nemocnici pomocou temesvariho roztoku...Cize ak je tam podozrenie, tak si treba dat poporodnu vlozku a ist na gyn prijem. Nastriekaju to na vlozku a zistia.
Samotna zatka moze odist aj niekolko tyzdnov pred porodom a vacsinou je v nej trosku krvy- sskratka vyzera podozrivo inak ako vytok 🙂

autor
4. aug 2026
@anonym_3caa63

Ja som mala hlienovu zatku dost veľkú, možno ako vrchnak od coly 😀 a bola zafarbená, hnedé-cerveno-biela..

@anonym_1587fa mám všetko ok, napriek tomu je môj výtok skôr taký do žlta, ale je taký tekutý .. a teraz vychádza zo mňa skôr taká hustejšia tekutina, ale tiež ma taký žltý nádych, tak netuším, čo to je.. plodová voda to nebude, je to take husté 🙂
@anonym_3caa63 krv tam nemám

elz1920
4. aug 2026

V ktorom tt si? Ako dlho to trvá?
Ak je tekutiny priveľa, smer Dr.
Niektoré tehotné ženy majú dlhodobo výtok a fungujú s vložkami. Ale u teba je to skôr novinka, či?

autor
4. aug 2026
@elz1920

V ktorom tt si? Ako dlho to trvá?
Ak je tekutiny priveľa, smer Dr.
Niektoré tehotné ženy majú dlhodobo výtok a fungujú s vložkami. Ale u teba je to skôr novinka, či?

@elz1920 37tt .. výtok mám cele tehotenstvo, ale všimla som si, že teraz je ta konzistencia iná.. nie je len taký riedky, ale hustý, tak som uvažovala, či to nemôže byť práve tá zátka