icon

Ako sa líšia rizikové poradne od bežných?

patriciaa_
3. jún 2026

Ahojte žienky, prosím boli ste niektorá sledovaná/odporúčaná na rizikove poradne kvôli predošlým potratom, hematomom alebo iným problémom?
V čom je to iné než bežné poradne?

olivia20
3. jún 2026

@patriciaa_ nic nieje ine nasadali mi utrogestan a povedala ak nieco hned prid sem alebo pohotovost.

anonym_87b264
3. jún 2026

ja som chodila do rizikovej a normálne, moč, váha, sono, krv ak bolo treba. boli len častejšie ako bežné poradne.

mogaa
4. jún 2026

@patriciaa_ v ničom, len častejšie kontroly a pri probléme hospitalizácia

patriciaa_
autor
4. jún 2026
@olivia20

@patriciaa_ nic nieje ine nasadali mi utrogestan a povedala ak nieco hned prid sem alebo pohotovost.

@olivia20 ďakujem a čipky ste brali do kedy?

patriciaa_
autor
4. jún 2026
@anonym_87b264

ja som chodila do rizikovej a normálne, moč, váha, sono, krv ak bolo treba. boli len častejšie ako bežné poradne.

@anonym_87b264
@mogaa
Ďakujem
Boli ste tu niektorá vedená takto kvôli špecialnym komplikáciámm alebo aj ako napríklad ja kvôli predošlým stratám v tehu?

olivia20
4. jún 2026
@patriciaa_

@olivia20 ďakujem a čipky ste brali do kedy?

@patriciaa_ fuha asi do nejakeho 18tt ale ja som mala koli tomu ze som v minulosti potratila a teraz na zaciatku tehu spinila.

patriciaa_
autor
4. jún 2026
@olivia20

@patriciaa_ fuha asi do nejakeho 18tt ale ja som mala koli tomu ze som v minulosti potratila a teraz na zaciatku tehu spinila.

@olivia20 no aj ja som tak natom, oki 🙂 ďakujem 🙂

olivia20
5. jún 2026
@patriciaa_

@olivia20 no aj ja som tak natom, oki 🙂 ďakujem 🙂

@patriciaa_ vysadza sa pomali a teda nie zo dna na den aby neboli nejake komplikacie. ☺️drzim palce.