Ako sa zbaviť zlej pleti počas tehotenstva?
Ahojte. Som v 20tt a 2-3mesiace mam strasnu plet.cistim si ju, hydratujem, ale stale bez zmeny. Co vam pomohlo na zlu plet v tehotenstve?
ako by naše tetky v dedine povedali no bude to dievča 😂😂
@anonym_d11254 bude 🤣
@anonym_d11254 bude 🤣
@anonym_autor tak fakt len vydržať ,žiaľ, mňa tak "milo" oslovila pani v dedinských potravinách.. pokročilé štádium tehotenstva to že komentovali že sú tam určite dve deti ( gynekolog sa smial ako som očami prechádzala po monitore a pýtala sa či je fakt sama ) vidím že čakáte dievča 😀 potom neskôr mi až došlo že som tak ošpatnela že si to vydedukovala 😅 samozrejme to ošpatnenie bolo len v mojom ponímaní ale pleť sa mi teda fakt zhoršila ...
@anonym_autor ja som to mala v prvom trimestri. zial vyzerala som ako keby som bola na heroine... otras... ale potom to ustalo a mala som najkrajsiu plet.. pravdepodobne ma na plet vplyv stav hormonov, navstivila by som kozmeticku , alebo to nejako pretrpela a dufala, ze po porode to nebude este horsie
@anonym_autor ja som brala hormony na udrzanie a mala som strasnu plet, same vredy, zacala som brat rybi olej (znacku nenapisem, nepracujem s tym, aby ma tu niekto neobvinil) a za 2-3 tyzdne fakt super plet.
@anonym_autor kefír, ale domáci nie kupovaný z obchodu. Tibetskú hubu mi podarovala kamarátka, pila som ho každý deň a nanášala na tvár ako masku s pôsobením asi 10 minút, veľmi mi to pomohlo. Užívala som aj spomínaný rybí olej na podporu zdravého vývoju mozgu u dieťaťa.
Nic, plet tak reaguje na hormony a tie sa upravia az po porode.
@anonym_d11254 no ja som mala vzdy krasnu plet, ci som cakala chlapcov, ci dievcata, to je zas len povedacka.
Mam 2 synov, 2 dcery a cakame dalsiu a kazdy mi vravi, ze aj brucho, aj plet mam "na chlapca" 🤪
Ja 1 trimester otras plet ako pubertiacka (a to som nikdy nemala akne) a potom krasna ziariva plet… skus este pockat a ak nic tak az po porode :(
Ja 1 trimester otras plet ako pubertiacka (a to som nikdy nemala akne) a potom krasna ziariva plet… skus este pockat a ak nic tak az po porode :(
@bg92 ved mam davno za prvym trimestrom
Ved pisem skus este trochu pockat🤷🏼♀️realne to nemas cim liecit, ide o zblaznene hormony a aktivnu kozmetiku typu retinol teraz nesmies
@anonym_autor mne pomohla kozmeticka ale popravde v posledných mesiacoch sa mi zle ležalo rovno takže som nechodila a tak som aj vyzerala
@anonym_autor asi to bude dievca ako sa vravi, lebo ja mam 3ch a praveze pocas tehu krasna plet, krasne vlasy...po porode sa to zmenilo
@anonym_autor asi to bude dievca ako sa vravi, lebo ja mam 3ch a praveze pocas tehu krasna plet, krasne vlasy...po porode sa to zmenilo
@euka210 ja mam priserne vlasy a plet zacervenana. Ale za to pocitovo absolutne bezproblemove tehotenstvo, ani raz grcanie, ziadne zavrate, unava..nic od zaciatku tehu.. takze vravim si,ze nieco za nieco. Radsej horsia plet, jak keby som mala grcat pol tehotenstva 😁
@euka210 ja mam priserne vlasy a plet zacervenana. Ale za to pocitovo absolutne bezproblemove tehotenstvo, ani raz grcanie, ziadne zavrate, unava..nic od zaciatku tehu.. takze vravim si,ze nieco za nieco. Radsej horsia plet, jak keby som mala grcat pol tehotenstva 😁
@anonym_autor no ja som pri druhom grcala denne niekolko tyzdnov
Nic, pri chlapcoch som mala ok plet ale teraz...nonstop vyrazky a proste hroza...skusala som si plet cistit s kadecim ale vracalo sa to stale...az tak cca v 8.mesiaci sa mi plet sama upravila
Nic, pri chlapcoch som mala ok plet ale teraz...nonstop vyrazky a proste hroza...skusala som si plet cistit s kadecim ale vracalo sa to stale...az tak cca v 8.mesiaci sa mi plet sama upravila
@ludmilka2407 ja som si pred 3 dnami kupila z DM Balea Krém na ochranu kožnej bariéry Ultra Sensitive. A mam pocit, ze plet je menej podrazdena

Bohužiaľ pomôže vám len porodiť 😄