icon

Ako veľmi bolí rozťahovanie maternice?

8. mar 2024
barka1
8. mar 2024

Pobolievanie ako v čase MS. Plod rastie pomaly, postupne. Rovnako pomaly rastie maternica. Po porode to može byť horšie.

enusamt
8. mar 2024

Roztahovanie je nic.. ako prerusovana alebo plynula ms bolest.. no po porode 🥴🤭

hipuska
8. mar 2024

@enusamt po pôrode sa snáď maternica neroztahuje

veronikam33
8. mar 2024

@hipuska myslím, že mala na mysli sťahovanie maternice po pôrode, ako ja som nevedela čo to je až po treťom to prišlo. A pri každom kojení som mala bolesti rovnajúce sa kontrakciam. Trvalo to 4 dni. Ako pôrod bol nič oproti tomu. Ten trval hodinu. No ako 4 dni potom prežívať toto bol masaker. Doktori stále len to je normálne, to sa musí stiahnuť, dáme vám Paralen 🤔, ako radšej som sa prestala sťažovať. A po šestonedelí mi na kontrole vraví dr. ze ako krásne sa vám stiahla maternica, no bodaj by nie 😁

enusamt
8. mar 2024

@hipuska to ani netvrdim.. pytala sa na bolest.. nie, kedy sa roztahuje 🙂

alexandraas
8. mar 2024

@veronikam33 joj veru,pri prvom porode som necitila stahovanie,ale pri druhom kazde kojenie bolo pre mna utrpenie😄😄 ale nastastie u mna co si pamatam,trvalo to max 2 dni.

optame
8. mar 2024

@enusamt po porode to nemusi byt velka bolest. Ja som necitila nic po prvom porode a maternica sa zavinula pekne, po druhom som citila dva dni slabu bolest. Tak ju nestraste. Kazda z nas to ma ine 🙃

smajcii
8. mar 2024

Mňa táto otázka zaskočila, nebolelo ma ani rozťahovanie, ani zavinovanie ... Asi preto, že som o tom ani netušila, žeby to bolieť malo 😁

dadka1997
8. mar 2024

Rozťahovanie maternice su slabsie menstruacne kŕče, stahovanie maternice po porode, je viac bolestivé, teda mňa to snad viac bolelo ako porod 🫣

veronikam33
8. mar 2024

@smajcii no ja som na to tiež prišla až po treťom, a nebolo to pekne zistenie

autor
8. mar 2024

Myslela som roztahovanie maternice v tehotenstve

veronikam33
8. mar 2024

Roztahovanie si nepamätám, takže asi nebolelo. Ako sem tam prišla slaba bolesť, no nič čo by mi utkvelo v pamäti.

domka222
8. mar 2024

To ani moc extra nebolí. Mňa boleli tie úpony po stranách,čo držia maternicu. To bola fakt že bolesť

marticka85po
8. mar 2024

Ja som teda nijako nepocitovala roztahovanie maternice a to som nosila v brusku 5kilovu slecnu. A to som mala este aj plno zrastov bruchu a endometriozu na pobrusnici.

blondinka95
8. mar 2024

Ja som v 12tt a včera ma pobolievalo na ľavej strane, nič strašné ale ani nič príjemné. Prvý krát sa mi to stalo tak som sa trochu zľakla ale snáď to je len roztahovanie

kvetkahorvathova
Odpoveď bola odstránená
nevenka
8. mar 2024

@enusamt no po prvomok, po druhom horsie, pp tretom horsie ako kontrakcie, brutal som musela predychavat a po stvrtom asi ako po druhom, dalo sa to prezit.
Ten rast bol bolestivy u mna tak mierne, v istych tyzdnoch intenzivnejsie, ked aj babo rastlo a viditrlne sa mi zvacsilo brucho. Potom uz menej.

princezna_bosorka
9. mar 2024

ja som necitila ani roztahovanie a ani stahovanie (ale ja som extra pripad - ja som ani po CS nemala ziadne bolesti)🤪