icon

Ako zmierniť bolesti hlavy počas tehotenstva?

slavicka97
14. nov 2023

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť niečo na bolesť hlavy? Pijem medovkový čaj ale moc nezaberá a Paralen si nedávam. Už tretí deň v kuse ma bolí hlava a neviem si pomôcť.

gejb
14. nov 2023

@slavicka97 paralen alebo pretrpieť.

ivkav5
14. nov 2023

@slavicka97 paralen alebo Pastense esenciálny olej 🙏 moja zachrana na 4 mesiace😅

thereisabear
14. nov 2023

@slavicka97 mne pomahal studený obklad na čelo (namočený malý uterak alebo utierka v studenej vode)

saxana000
14. nov 2023

Magnezium 2x denne silna.cierna kava litre.a.litre vody cerstvy vzduch a ked uz nic tak.ozaj len ten paralen.

sona96
14. nov 2023

@slavicka97 nohy do najhorucejsej vody, akú vydržíš a ľadový obklad na čelo (spánky, zátylok, podľa toho, kde ťa bolí)

queen_mary
14. nov 2023

Daj si paralen. Ta bolest je pre dieta horsia ako liek.

petronellla87
14. nov 2023

@slavicka97 mne tiez pomaha studeny obklad na celo. Este som citala ze baby si potieraju spanky Alpou, ale osobnu skusenost nemam

tanyan
14. nov 2023

Brufen je kontraindikovaný iba v 3. trimestri. Pokiaľ si v 1. alebo 2. a je to akútne (resp. ak ti paralen nezaberá), tak si môžeš dať niečo s účinnou látkou ibuprofén.
A ak sa ti podarí zbaviť sa tej bolesti, tak potom treba dodržiavať preventívne opatrenia (nohy v teple, dostatok tekutín, dostatok pestrej stravy, čerstvý vzduch, pohyb...).
Niekedy bolí hlava napríklad kvôli pripuchnutej sliznici v nose a nedostatku kyslíka, niekedy z ucha alebo zubu... Skús nájsť príčinu, aby si tomu vedela aspoň počas tehotenstva efektívne predchádzať.

slavicka97
autor
15. nov 2023

@slavicka97 ďakujem za všetky rady a tipy keď to znova na mňa príde budem skúšať .... Moc do seba lieky pchať nechcem ale ak už nebude iného východiska tak si dám aj ten Paralen

nivea777
15. nov 2023

@slavicka97 mňa bolí hlava denne už asi 2 tyždne,dávam si jedine Magnerot a začala som železo lebo mám anémiu miernu

2ivana5
15. nov 2023

@slavicka97 mne dosť pomohla káva.. vždy som kávu pila ale potom mi v tehotenstve prestala chutiť až raz som dostala chuť a v ten deň ma aj hlava bolela a zrazu bolo po bolesti 😀

nyphadora
15. nov 2023

@slavicka97 daj si paralen aj dva