Ako zmierniť nevoľnosti v tehotenstve?
Ahojte žienky,tie čo máte-mali ste nevoľnosti v tehotenstve čo Vám zaberalo zmierniť ich ? Mám predpísanú xonveu už tretí balík no nezáleží na tom či si ju dám alebo nie ajtak mi je ráno zle občas aj celý deň a keď som už 5 krát za hodinu pri wc tak je to už dosť únavné snažím sa už hocijakú fintu čo by zabrala..občas pomôže len prespať až do obeda..ale potom som ajtak celý deň mimo, už fakt neviem..pani gyn.povedala,že sa ešte nestretla s niekym komu by tie tabletky nepomohli..
Ja som vracala od 7tt do 12tt a teda doktor mi nedal asbolutne nič. Skončila som na infuzke ked som mala už 46kg v 12tt. Nezaberalo jesť, nejesť, pomaly jest, pit fatru nič.. muselo to prejsť
Ja som vracala od 7tt do 12tt a teda doktor mi nedal asbolutne nič. Skončila som na infuzke ked som mala už 46kg v 12tt. Nezaberalo jesť, nejesť, pomaly jest, pit fatru nič.. muselo to prejsť
@natalia328 umňa to trvá od 9tt teraz som v 14tt..
Mne tiež nič nepomáhalo . Skončila som v nemocnici už hneď v 6tt lebo to bolo hrozne. Ja som buď spala alebo vracala . Až ku koncu tehotenstva mi bolo ako tak už dobre
@anonym_autor nechcem Ťa strašiť, ale ja som vracala do 33. tyždňa tehotenstva. Ale ja som čakala dvojčatá. Buď som spala, alebo vracala.
Mne pomáhajú studené veci, napríklad si robím sorbet z mrazeného ovocia. A veľa spať.
Mne byvalo zle este v 7.mesiaci. Ale nevracala som. Paradoxne sa mi vzdy polepsilo, ked som sa najedla. A mala som este nejake zazvorove cukriky.
Zazvorove cukriky,piškóty pred vstaním všetko som už skúšala, ráno ma iba napína no akonáhle niečo zjem lebo som už strašne hladná všetko ide von ..potom keď mám “lepší deň” zas sa snažím normálne najesť lebo viem,že možno na druhý deň sa nenajem vôbec ale potom som zas nafúknutá a z toho mi je špatne lekárka odporučila každých 10-15 minút 1 hryz no nie vždy sa to dá a nech skúsim kolu ale že musím dôjsť sama na nejakú fintu čo mi zabere no už som zúfalá🥴
Zazvorove cukriky,piškóty pred vstaním všetko som už skúšala, ráno ma iba napína no akonáhle niečo zjem lebo som už strašne hladná všetko ide von ..potom keď mám “lepší deň” zas sa snažím normálne najesť lebo viem,že možno na druhý deň sa nenajem vôbec ale potom som zas nafúknutá a z toho mi je špatne lekárka odporučila každých 10-15 minút 1 hryz no nie vždy sa to dá a nech skúsim kolu ale že musím dôjsť sama na nejakú fintu čo mi zabere no už som zúfalá🥴
@anonym_autor večer pred spánkom aj hneď ráno si daj magnézium. Pred raňajkami vypi teplý zázvorový čaj zahreje žalúdok a uvolní kŕče, rovnako Mg uvoľňuje svalové kŕče a odporúča sa užívať počas celého tehotenstva, vysadiť by sa mal až v 36-37 týždni.
Zázvorové cukríky vyhoď, obsahujú cukor čo zhoršuje kŕče + obmedz kávu, kofeín, sladké...
@anonym_autor ani mne nepomohli nech nekeca....

Teraz sa mi stalo,že mi po 2-3 dňoch s tabletkami bolo super,žiadne vracanie ani napínanie tak som skúsila jeden deň si nedať reku už asi prechádzajú tie nevoľnosti no v ten deň som celý prevracala..