Ako zmierniť tehotenské nevoľnosti v prvom trimestri?
Baby, prosim, co vam pomahalo na tehotenske nevolnosti? Som v 8.tyzdni, sice nevraciam, ale vnutro mi vyslovene plava, bolesti, tlaky, nechutne teplotne vykyvy, najhorsie je to paradoxne vecer pred spanim a potom aj cez noc, ale aj cez den🤭. Mam aj dost velku cystu na vajecniku, neviem ci aj to nema na tomto stave nejaky svoj podiel. Poteste ma, ustupili vam tieto problemy v 2.trimestri? Dakujem🙌🙌🙌
Ja ta nepotesim. Ja som mala take vsetky 4 tehotenstva. Sice pri prvom to prestalo ako tak v 7.mesiaci. Ale inac az do porodu. Pri poslednom to bolo uplne najhorsie. Nonstop zle. Zvracala aj 5x denne. Este aj v den porodu. Nik nechapal ze sa tesim na porod. Okrem malickej krasnej dcery som to brala ako najvacsiu motivaciu. Ze mi konecne bude lepsie.
@maryetta dakujem ti, ze si sa podelila o tvoju skusenost. Ako si to cele zvladla chuda? Tohto sa troska obavam, lebo to iste prezivala moja mama, ked cakala mna - zle jej bolo az do porodu, nizky tlak, odpadavala. Len sa bojim, ze ako v takom stave budem fungovat v praci, vediet sa sustredit, atd. lebo cela moja pozornost je na tom tsunami v bruchu a ci sa jeho obsah vypyta von🙈
@maryetta dakujem ti, ze si sa podelila o tvoju skusenost. Ako si to cele zvladla chuda? Tohto sa troska obavam, lebo to iste prezivala moja mama, ked cakala mna - zle jej bolo az do porodu, nizky tlak, odpadavala. Len sa bojim, ze ako v takom stave budem fungovat v praci, vediet sa sustredit, atd. lebo cela moja pozornost je na tom tsunami v bruchu a ci sa jeho obsah vypyta von🙈
@anonym_autor zvladla lebo musela. No pri poslednom to bolo fakt najhorsie. Nikomu toto neprajem.
Cele tehu som mala tlak 110/70.
Pri prvom som akurat koncila vysku. Tak niektore prednasky aom vynechala. Bola dohodnuta. Ucitelia to akceptovali. Chapem je to ine nez praca. Samozrejme na statnice som meskala 🤣.
Mne ustupili . Inak tiez som vracala a bolo mi zle hlavne okolo polnoci az niekedy v noci ked som chcela spat.
@anonym_autor ako čoho sa bojíš? Cesty späť niet. 🙄 Ja som vracala aj v deň pôrodu a pozor aj počas pôrodu. Užila som si to. 🤢 Ďalšie dieťa len cez moju mŕtvolu. 🥹
Ustúpili ku koncu druhého trimestra. Ale ja som aj vracala. Nepomáhalo mi fakt že nič.
@anonym_autor pomáhalo my jesť stále čosi malé. Nevyhladnut a mať čosi po ruke. Prešlo to v v 12-14 týždni možno. Ale aj teraz v 27 viem zvracať keď cítim niečo plesnivé alebo zabijem muchu alebo mám soplik 😅
Caste male porcie sacharidovych jedal v priebehu dna-sladke pecivo,palacinka,buchta,jogurt, ryza so stavou, polievka a pod. Maso v ziadnom pripade, ani vajcia a celkovo bielkoviny ma zabijali a bolo mi z nich tazko na x-hodin (nieke aj cely den). Proste stale mat cosi male v bruchu a nikdy nebyt nalacno. Jest vsetko lahko stravitelne

Ja ta nepotesim. Ja som mala take vsetky 4 tehotenstva. Sice pri prvom to prestalo ako tak v 7.mesiaci. Ale inac az do porodu. Pri poslednom to bolo uplne najhorsie. Nonstop zle. Zvracala aj 5x denne. Este aj v den porodu. Nik nechapal ze sa tesim na porod. Okrem malickej krasnej dcery som to brala ako najvacsiu motivaciu. Ze mi konecne bude lepsie.